- Konu Sahibi mylittlepeony
-
Nerdeeee bizim gelin hanım şimdiden kızları görümce olarak adletmiş onlarla iyi çekişecek belli !Bilmiyorum ama bana da masumca geldi. Küçük kızlar yani yatak odasına girse ne yapacaklar ? Ben de normalde kimseyi sokmam ama ergen daha bunlar her şeye heves ederler. Sorun etmezdim şahsen.
Ben küçükken teyzem evine götürürdü ve o temizlik yaparken ben topuklu ayakkabılarını giyerdim, güler severdi beni. Ojelerinden seçerdim, oturur sürerdi bana.
Sizi abla gibi görsünler, ilerde ilişkiniz de güzel olur büyüdüklerinde.
:))Amcam evlendiğinde, ablamla 13 14 yaşlarındaydık.Yengem bize arkadaşı gibi davrandı hep.İlk kahvemizi,ilk kekimizi onunla yaptık,ona tattırdık.Beceremediklerimiz için bizi yüreklendirdi.Gezmelere gittik beraber,annemizle yaşıttı ama bizim kankamızdı:))2 tane çocuk için de görümce konusu açmayıverin Allah aşkına. Görümcelik halleri mi var onların ya.... Millet de gaza gelmiş, 40lık kadınmışlar gibi çocuklara karşı vermiş gazı.... Düşmanlık tohumu ekmek yerine, o kızlara kardeşinizmiş, en olmadı kuzeninizmiş gibi yaklaşsanız her şey çok daha kolay olur. Eminim kimse sizin evinizi cehenneme çevirmek için gelmiyordur. 2 çocuk, abisini ziyarete geliyorlar hepi topu. Az iyi niyetli yaklaşın.
İzinsiz kişisel eşyalarınızın kullanılması, yatak odasına girilmeler konusunda uyarın doğru düzgün. Gerekirse kaldırın eşyanızı, kilitleyin odanızı. Yattıkları yeri düzeltmek, yedikleri tabağı kaldırmak gibi şeylerde de uyarınızı yapın, olsun bitsin. Problem mi bunlar...
+1Yatak odanıza girmelerine izin vermeyin, ablam da olsa sokmam işi olmadığı sürece. Onun dışında birşey yapılacaksa beraber yapmayı teklif edin. Orta okul çağındakini anlarim da diğeri kazık kadar olmuş eli iş tutsun.
:)) çok güzel yaYatak odasına girilmez çünkü orası sevişme alanımız hhhmmm cısssssssssss..! Ya o odanın diğer odalardan ne farkı var acaba? Evde kimse olsa da olmasa da donumu sütyenimi ortada bırakmadığım için benim için sıkıntı yok... Vay efendim kardeşim bile giremez falanlar filanlar..niye? Benim kardeşim de girer, anam da girer, görümcem de girer, kaynanam da girer.. Sonuçta grinin elli tonu filmindeki gibi kırbaçlar, kelepçeler yok odada.. Altı üstü yatak, gardırop, makyaj masası ve ayna.. Hepsi bu... Sadece misafir arkadaşlarımın çocuğu gelip yatağımda zıplarsa uygun bir dille uyarırım.. Örtüsü bozuluyor çünkü :))))
:))) tişikkirler:)) çok güzel ya
esiniz kardeşlerinin yaptığını görmüyor mu ? Uygun bir dille eşinize durumu anlatım derim eğer sizi anlamıyorsa yapcak bişey yok yani. Ya da görümceleriniz ile konuşun onlara açıklayın durumu.Merhaba arkadaşlar, kafamı kurcalayan bu konuda fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Kısaca bahsedeyim. Benim ortaokul ve lise çağlarında 2 görümcem var. Okul tatillerinde ve bazı zamanlar yatıya geliyorlar. Eşim onlara çok düşkün olduğu için hemen gelin bizde kalın diyor benim fikrimi hiç sormadan. Yanlış anlamayın ben gelmesinler demem. Ama evin durumunu düşünmeden, benim fikrim sorulmadan gelip 1 hafta kadar kalıyorlar bazen. Ben evde misafir varken çok rahat edemiyorum. Üstelik safra kesesi rahatsızlığım var zaman oluyor ağrıdan uyuyamıyorum. Kızlar rahatsızlık vermiyor ama sadece evi çok rahat kullanıyorlar. Mutfak, yatak odası, özel alan bilmiyorlar... Kozmetik eşyaları bile sormadan kullanıyorlar. Ben birşey diyemiyorum çünkü eşimin beni yanlış anlamasindan korkuyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Acaba abartıyor muyum? Ve ne yapmalıyım..
Demek ki görümceler bir sıkıntı yaratacak yaşta olmasa bile isimlerinin görümce olması yetiyor.
Çocuk yahu ikisi de
Ne hevesle geliyorlar kim bilir yengemde kalıcaz abimde kalıcaz diye.
Vah yazık.
ya bana küçük yaştaki kardeşlere de görümce / kayın denmesi inanılmaz itici geliyor.
kızarak mı dediniz anlamadım :)Oyy ne fenasıniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?