Yatıya gelen görümceler

taviz tavizi dogurur orası senin evin oyuzden dur demen lazm .

esine müsait olmadıgında müsait olmadıgını söyle . ve bir hafta cok rahat edemediğini söyle . esyaşarına nasıl izin veriyorsun verme sende bitiyor olay işk önce esinle düzgünce konus .

çok sığ bır bakış açısı, çok saçma karşılaştırmalar, tatilde bikini giyiyorum diye eve gelen misafirin sütyenini görmesini normal karşılamak da açıkcası beynimi yaktı, tatilde bikini giyiyorum deyip de eve geleni bikini ile karşılamak ve bunu olağan kabul etmek gibi bir şey, insanlar zaman mekan ve ortama göre davranıslar sergilediği müddetce diğer canlılardan ayrılıyor. pazarda vitrinde her yerde tanga var misafir geldiğinde salonda olsa ne olacak ki kafası saşldskadşalkfi.
daha fazla yazamıcam

ama o yazı ya yatak odanda sütyenin ortada ise sorusuna cevaptı

yani sütyen üstümde değil yatağın üstünde olacaktı

ben de diyorum ki sutyenin görünmesinden ne olur ki

ha tişört görünmüş ha sütyen

konu üstümde görünmesi değil yatak odasına girenin "yanlışlıkla" orada olan bir çamaşırı görmesi

o nedenle diyorum ki sutyenlerim askıda da görünebilir hatta bikiniler üstümüzde de görünebilir

bez parçalarına anlam yüklememek lazım

esasen konu yatak odasına yüklenen anlam

orada sevişiliyor diye orası yani oda değil özel, özel olan sadece sevişmek fiili demek istiyorum

Yine de katılmıyorum sutyen her yerde görünebilen bir eşya olabilir ama sahiplenildiginde kişiye özel olur yatak odamda veya başka bir yerde başkaları tarafında görünmesini istemem ve bunu da zaten tatilde bikini giyiyorum herkes görüyo diye bir kılıfla savunmam. Yatak odasının mahremiyeti algısı da kişiye göre değişir isteyen yemek yer yatak odasında isteyen sevişir bu kişilerin kendi tercihidir. Doğrusu mahremdir diye diretilemeyecegi gibi doğrusu mahrem değildir diye de genelleme yapılamaz. Tercih.

Bilmiyorum ama bana da masumca geldi. Küçük kızlar yani yatak odasına girse ne yapacaklar ? Ben de normalde kimseyi sokmam ama ergen daha bunlar her şeye heves ederler. Sorun etmezdim şahsen.

Ben küçükken teyzem evine götürürdü ve o temizlik yaparken ben topuklu ayakkabılarını giyerdim, güler severdi beni. Ojelerinden seçerdim, oturur sürerdi bana.

Sizi abla gibi görsünler, ilerde ilişkiniz de güzel olur büyüdüklerinde.

Yazdıklarımızdan sizin görümcelerinizin sizi sevdiğini anladım benimsenmiş ve sevilen bir yenge o yüzden kendi evlerinde nasıllarsa sizde de öyleler ve yaşları gereği bazı şeylere akıl edemiyorlar bunları sizin onların karakterlerine uygun bir secimle izah etmeniz gerekiyor.

Ortaokul ve lise diyorsun ablasının onların görümce olarak görme bence sadece kızlar yatakodama girmeyin müsait değil diyebilirsin çocuklar daha bu kdr kafaya takma bence

Yatak odasina girmek degilde karistirmak sıkıntı bence konu sahibi bundan bahsediyor. Benimde yatak odamin kapisi acik durabiliyor birsey yok icerde sonucta yatak, dolap, komodin, makyaj masası alti ustu ama giren kisinin çekmeceleri, dolabi acmasini, karistirmasini istemem. Özel kullandiğimiz şeyler var sonuçta ve birileri girip karistircak diye kendi evimde köse bucak saklayacak değilim bunları. Bu yuzden rahatsiz edici gelir.
Bu konuda hak veriyorum konu sahibine.

Oyy ne fenasıniz ya

Evet aslında ben de çok seviyorum onları. Gelmelerine hiç tepki göstermedim çünkü gelmeleri elbette çok doğal ve güzel birşey. Gelip uzun süre kalmaları ve çok rahat davranmaları veseveseye kapılmama sebep oldu. Ayrıca kendi kendime de ben nasıl böyle düşünüyorum diye çok kızdığım da oluyor. Ben çekirdek bir aile de büyüdüm. Belki onun için idare etmekte zorlanıyorum. Ama haklısınız. Bunu sorun etmek yerine belki de kendim adım atmalıyım.

Doğru söylüyorsunuz, ben de böyle düşününce kendimi iyi hissetmiyorum. Böyle düşünmemin doğru olup olmadığından emin olmadığım için bu konuda kimseyle konuşmadım, çözüm bulmaya çalışmadım. Şimdi sizi dinledikçe anlıyorum. İnşallah daha güzel daha olumlu düşünürüm.

Eşinin sana sormadan çağırması büyük düşüncesizlik. Belki sizin planınız var. Kozmetik eşyaları kişiseldir. Çok kişi kullanılması sağlıksızdır. Onların kullanmasını istemediklerini kaldır. Normalde ortada da dursa kullanmamaları lazım tabi ama küçükler bilmiyorlar.

Yanlış düşünmuyorsun ama ağzından da tek laf çıkmıyor ben daha sevgiliyken aklımdan geçen istemediğim herşeyi pat pat söylerdim ona göre evlensin benimle sonra evlenince sorun çıkmıyor işte hala daha öyleyim eşim biri gelicekse bibiylede bi konuşayım der doğrusuda bu zaten
Aman yanlış anlayacak aman aramız bozulmasın diye diye yapmadığınız kalmıyor

Bende bu konuyu okuyunca bir kez daha farkettim ki bizim toplumda yatak odasina duyulan ozel ve gereksiz bir saygi anlayisi var..orasida diger odalar gibi evin bir bolumu.Sevismek te uyku gibi diger eylemler kadar dogal.Ic camasiri ortada kalmissa kalmis oda diger camasirlar kadar masum..Yatak odasina kutsal diyenler bile olmusHahaha S sevde nin dedigi gibi o kutsallik esle sevismekten ileri geliyorsa eger evin heryeri kutsal..zira fantazi sinirlarini zorlamaya bile gerek kalmadan cekmece icleri haric heryerde sevisir insanlar..ev basli basina kutsal demek ki..))
Konu sahibi asil soruna gelirsek bence dert etmeyin fazla..yaslari henuz kucuk.cok rahatsiz oldugunuz konularda tatli bir sekilde uyarin kafi..

Yatak odası olayını ben de çok anlamıyorum.Eşyaları kurcalamadıktan sonra girilebilir bence.Sonuçta sadece yatak odasında sevişilmiyodur heralde , mahremse evin her alanı mahrem.

Yaşları küçük henüz.Bu kadar dert ettiğinizi anlamamışlardır bile bence.Makyaj malzemelerini kullanmaları doğru değil ama belli ki heveslenmişler.Onlara alıp küçüklerinden hediye edebilirsiniz.Çok da abartılıcak bi' durum görmedim ben.

Eger düzgün şekilde eşinle ve kızlarla konuşursan kimse seni yanlış anlamaz kızlar pek büyük degilmiş onlara yatak odasına girmemelerini söyleyebilirsin eşinde herhangi bi tepki vermez kimsede alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…