- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
- Konu Sahibi mylittlepeony
-
işte o elin adamı, odada gördüğü sütyene kilota bakmayacak
ben onları balkona asıyorum zaten isteyen bakabilir
o adamların hepsi çarşıda binlerce sütyen kilot görüyor
ha tişört görmüş ha sutyen ne fark eder ki
ha bu arada ben tatilde de bikini giyiyorum yani o adam ve binlercesi sütyenimi bolca görüyor
bence bir kutsallığı yok o odanın zira o sütyen kilot da her yerde olabiliyor benim evimde her yerde de sevişilebiliyor
yani evimde yatıya gelen misafir yatak odasına girmese onların yattığı koltukta da biz sevişmemiş mi olacağız
valla bizim evde sevişilmemiş yer bulmak zor kitaplıkların üstü gibi absürt yerler hariç
çok sığ bır bakış açısı, çok saçma karşılaştırmalar, tatilde bikini giyiyorum diye eve gelen misafirin sütyenini görmesini normal karşılamak da açıkcası beynimi yaktı, tatilde bikini giyiyorum deyip de eve geleni bikini ile karşılamak ve bunu olağan kabul etmek gibi bir şey, insanlar zaman mekan ve ortama göre davranıslar sergilediği müddetce diğer canlılardan ayrılıyor. pazarda vitrinde her yerde tanga var misafir geldiğinde salonda olsa ne olacak ki kafası saşldskadşalkfi.
daha fazla yazamıcam
Makyaj malzemesine heves ediyorlar demek ki hijyenik değil derseniz onlara anlatıp mini boy birşeyler almaya çıkın birlikte
Ama şu kutsal yatak odasına girince ne olduğunu hala anlayamadım 40 yaşında kadınım
Görümcem hatta kocası yatak odama girerler ben de onlarınkine
Hiç aklıma fesat bir şey gelmez
O odada balkonlar var ve bir şeyler almak koymak gerekebiliyor vs cs
Ya da çocuk olunca tüm odalar rahat rahat girilir zaten
Buradaki tek müdahale eşinize olabilir bana da sorsan belki planım vardır yahut uygun olmayabilirim şeklinde
Yani değiştirilecek tek kişi eşiniz
Oyy ne fenasıniz yaçalışıyor musunuz?
bir daha eşiniz çağırdığında yataklarını vs sermeyin
eşiniz yapsın; canım hiç halim yok yorgunum kardeşlerinle sen yapıver gibi
baktınız vıdı vıdı ediyorsa bende yorgunum vs diye: çağırırken bana sormadığına göre bunları yapacak gücün vardır vs gibi konuşun
Evet aslında ben de çok seviyorum onları. Gelmelerine hiç tepki göstermedim çünkü gelmeleri elbette çok doğal ve güzel birşey. Gelip uzun süre kalmaları ve çok rahat davranmaları veseveseye kapılmama sebep oldu. Ayrıca kendi kendime de ben nasıl böyle düşünüyorum diye çok kızdığım da oluyor. Ben çekirdek bir aile de büyüdüm. Belki onun için idare etmekte zorlanıyorum. Ama haklısınız. Bunu sorun etmek yerine belki de kendim adım atmalıyım.Ne güzel işte sizi ne de güzel benimsemişler.Bu böyle güzel güzel devam eder eğer siz bunu bozmaz iseniz...
Bir aile de ki yerinizi bence en iyi çocuklarla görürsünüz. Size saygı duyup seviyorlar işte ne güzel.Mkayaj malzemeleriniz için başkası kullandığında alerji oluyorum de, kalan işlerde vs ise hadi şöyle bir kahve vs yapalım diyerek teşvik et onları yaşları küçük değil ortaokul öğrencisi olan şuan büyümüş gibi algılanmak ister. Bence keyifini çıkarın ilerleyen tıllarda meyvelerini çok yiyeceksiniz. Biraz sizin kendinizi güzel yönlendirmeniz lazım.
Doğru söylüyorsunuz, ben de böyle düşününce kendimi iyi hissetmiyorum. Böyle düşünmemin doğru olup olmadığından emin olmadığım için bu konuda kimseyle konuşmadım, çözüm bulmaya çalışmadım. Şimdi sizi dinledikçe anlıyorum. İnşallah daha güzel daha olumlu düşünürüm.Yapmayın lütfen,
İki çocuk bunlar daha yol yordam bilmemeleri normal siz gösterin...Böyle yaparak şimdiden kalplerine düşmanlık tohumları ekmeyin.Abileri nin evine gelmeleri çok normal bence bunu dert olarak gormeniz bana çok tuhaf geldi
Lütfen vicdaninizin sesini dinleyerek cevap verin bunlar kendi kizkardesleriniz olsaydı yinede dert olarak gorurmuydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?