- 14 Mart 2011
- 1.036
- 787
- 123
Cok iyi yapmissin cnmNormalde demiyor (cocuk oldugundan beri) ama bir misafir görsün hemen beni külkedisi moduna sokuyor
Bayramın 1. Gunu etkeri kovaya koymuşlar bana diyor ki bunu yukarı götür :) oldu canım hem çiğ ete dokunucam hem ağır kova taşıyacagım!
Hemen kocama seslendim 'annen taşı dedi de askım ben bunu tasıyamam kiiii''
Cok iyi yapmissin cnm
Oglu dururken sana kova tasitmak istemesi
Allahim yaa
Düşüncesiz valla
Çok sinir oldum kV niz siz yazdikca.... hiç bir ise el surmeyin nedir bu kV ler ya rabbim ...
Bizimki de yapıyor
14 senedir hep ayrı yatırmaya uğraşıyor
Geçen sene ev kalabalıktı ama eşimin odasında yatabilecek şekilde ayarlayabilirdi ilk gün yapmadı
İkinci gün eşim biz burda yatalım dediğinde cevap Hayır oldu dinlemedik tabi kpeder de onlar ailece ayrı odada kalsınlar deyip destek oldu
İlk bebeğimiz olduğunda da bana hepsen salonda bebekle yat x sabah işe gitcek derdi
Kendisi çok erken sanırım 40 yaşında yatağını ayırmış eşinden
Ondan öncede çok iyi bir ilişkileri yokmuş
Bu yüzden yaptığını düşünüyorum
Sonuçta senede bir ya görüşüyoruz ya görüşmüyoruz ama evde naparsa yapsınlar benim yanımda yan yana yatmasınlar diye fesatlık yapıyor
Bence akil edemiyor yasli oldugundan. Genclerdeki tutku, ten tene deginceki bag, cinsellik felan onda seneler once bitmis olmali( kp öldu sanirim).
Niyetide kotu degil.
Tikis tikis yatmayi biz ayri yatmaktan daha iyi gorurken, o ayri yatmanin verdigi rahatligi tercih ediyor.
Tercih.
Kadina gonul koymayin bundan.
Benim annem akil ediyor mesela, abimgil turkiyeye gittigimizde bizim ordaki eve geldiginde annem kendi yataklarindaki carsafi herseyi yeniledi ve abimgili kendi yataklarina yatirdi. Babam oturma odasinda yatti annemde kardesimin odasinda. Ayri ayri yataklarda. Her anne bunu akil edemiyor demekki, beraber yatmanin onemini bilmiyor genclerde( gerci annem babam icinde onemli, ama neyse). Herneyse. Kv uzun zamandr dul galiba. Sebebi bu.
Dul degilde dul hayatı yaşıyor
Kp tv karsında uyuyor
Kv yatak odasında
Bu yuzden heralde kimsenin beraber yatmasını istemiyor
Iyi oglunu gonderyor tek kisilik yataga.kizim sen buraya yat da oglum orda yatsinda diyebilirdi cift kisilik yatak icin.hamilesiniz sanirim.acaba gercekten siz rahat yatin(hani hava sicak hamilelik vs..)diye oyle davranmis olabilir desem cok mu iyi niyetli olur ki acaba?cunku cift kisilik yatagi ogluna degil size birakmis hep kaynananizHerkese iyi bayramlar diliyorum öncelikle..
Biz bayram için memlekete geldik burda köy evinde kalıyoruz
Eşimle kaldıgımız oda da bir çift kişilik birde tek kişilik yatak var bu yıllardır böyle.
Kızım babaannesiyle yatmak istedi onların oda da.
Bizim oda da yataklar hazır kayınvalide serın olur dıye yorgan çıkardı odamızdaki iki yatak içinde
Tekli yorgan için buna gerek yok ki dedım, oğlu için orada yatar belki dedi.
Neden dediğimde rahat rahat yatın sıkışmayın dedi.
Anlam veremedim gece kızım uyandı kv yanımıza getirdi eşimle birlikte uyudugumuzuda görmüş oldu
Kızımı aramıza aldım.
Ertesi gece evdeki diğer kişilerden biri yorgan istedi tekli yorganı ver dedim kullanmıyoruz.
Kalsın dedi yine oğlu için
Biz buyuk yatakta yatıyoruz rahatız dedim
Yıne bıraktı o yorganı eşime de tam yatarken oğlum senin yatagını açtım iki de yastık koydum yat dedi
Ben içerdeydim ne dedi annen dedm yatagı acmış onu diyor dedi
Sonra baktı yastıkların tekli yatakta olduğunu gördü bir şey demedi
O gece yıne kızım babaannesıyle yatmak istedi kv bu sefer sesını cıkarmadı
Belki de uyanıyor diye
Almak zorunda da degıl tabi ama ısrarla tekli yatak açıp kızımı da çocuk istediği halde almayınca Bir sey mi yapmaya çalışıyor yine dedim
Ne bu şimdi anlamadım yine benimle uğraşmayamı başlıyor bu kadın ?
Istemiyor diye dusunmeyin. Sanki " kv ayri gayri yattigi icin benimde ayri yatmami istiyor kocamla' der gibi oluyor o cumle. Akil edemiyor eskiler diyelim ona.
Iyi oglunu gonderyor tek kisilik yataga.kizim sen buraya yat da oglum orda yatsinda diyebilirdi cift kisilik yatak icin.hamilesiniz sanirim.acaba gercekten siz rahat yatin(hani hava sicak hamilelik vs..)diye oyle davranmis olabilir desem cok mu iyi niyetli olur ki acaba?cunku cift kisilik yatagi ogluna degil size birakmis hep kaynananiz
Hamilelik takviminizi gordum siz rahat edin diyemi acaba dicem ama ogluna ozellikde rahat yatar gibi laflar soylemesi bariz ayri yatmanizi istedigini izah ediyor.
Bunu aynen koyde benim k.v de yapti.
Ozaman oglum 3 yasindaydi.
Odada 2 kanepe vardi.
Birinde biz birinde oglum yatti.
Gece oglum mizmizlaninca ben bazen oglumun yanina gecmistim.
K.v sabahin korunde dan diye odaya giriyordu kalkin diye.
Erkenden.
Oglumla uyumalarima denk geldi genelde.
Bir de bunu ovunc gibi x koyde hep ogluyla yatti diye anlatti eltimlerin falan yaninda.
Ben sok olmustum.
Sen benim odama ne karisiyosun.
+bunu nie 3.sahislarin yaninda soyluyosun.
Ayrica evli iki insan ayni yatakda yatar yani bunu idrak edemiyordu.
Onun hosuna gidiyomus oglumla yatmam yani.
Uff yani k.v oglunu kislaniyoda ise yatak odasida karisinca benim midem bulaniyor.
Evlendirmeyin oglunuzu be diye cemkiresim geliyor.
Baska lafda geliyorda ne ortam ne terbiyem musade eder.
Hamilelik takviminizi gordum siz rahat edin diyemi acaba dicem ama ogluna ozellikde rahat yatar gibi laflar soylemesi bariz ayri yatmanizi istedigini izah ediyor.
Bunu aynen koyde benim k.v de yapti.
Ozaman oglum 3 yasindaydi.
Odada 2 kanepe vardi.
Birinde biz birinde oglum yatti.
Gece oglum mizmizlaninca ben bazen oglumun yanina gecmistim.
K.v sabahin korunde dan diye odaya giriyordu kalkin diye.
Erkenden.
Oglumla uyumalarima denk geldi genelde.
Bir de bunu ovunc gibi x koyde hep ogluyla yatti diye anlatti eltimlerin falan yaninda.
Ben sok olmustum.
Sen benim odama ne karisiyosun.
+bunu nie 3.sahislarin yaninda soyluyosun.
Ayrica evli iki insan ayni yatakda yatar yani bunu idrak edemiyordu.
Onun hosuna gidiyomus oglumla yatmam yani.
Uff yani k.v oglunu kislaniyoda ise yatak odasida karisinca benim midem bulaniyor.
Evlendirmeyin oglunuzu be diye cemkiresim geliyor.
Baska lafda geliyorda ne ortam ne terbiyem musade eder.
Kotu olur kiskaniyor dersiniz. Kafa dengi olur manyak dersiniz. Bu gelinlerede hic yaranilmaz..Bnm kv kendi yatagini veriyor bize israrla, bide havlu cikartiyor bize ozel, diyor havlu koydum kizim falanpuahah bizim kide ayri manyak
TabikiiKotu olur kiskaniyor dersiniz. Kafa dengi olur manyak dersiniz. Bu gelinlerede hic yaranilmaz..
Herkese iyi bayramlar diliyorum öncelikle..
Biz bayram için memlekete geldik burda köy evinde kalıyoruz
Eşimle kaldıgımız oda da bir çift kişilik birde tek kişilik yatak var bu yıllardır böyle.
Kızım babaannesiyle yatmak istedi onların oda da.
Bizim oda da yataklar hazır kayınvalide serın olur dıye yorgan çıkardı odamızdaki iki yatak içinde
Tekli yorgan için buna gerek yok ki dedım, oğlu için orada yatar belki dedi.
Neden dediğimde rahat rahat yatın sıkışmayın dedi.
Anlam veremedim gece kızım uyandı kv yanımıza getirdi eşimle birlikte uyudugumuzuda görmüş oldu
Kızımı aramıza aldım.
Ertesi gece evdeki diğer kişilerden biri yorgan istedi tekli yorganı ver dedim kullanmıyoruz.
Kalsın dedi yine oğlu için
Biz buyuk yatakta yatıyoruz rahatız dedim
Yıne bıraktı o yorganı eşime de tam yatarken oğlum senin yatagını açtım iki de yastık koydum yat dedi
Ben içerdeydim ne dedi annen dedm yatagı acmış onu diyor dedi
Sonra baktı yastıkların tekli yatakta olduğunu gördü bir şey demedi
O gece yıne kızım babaannesıyle yatmak istedi kv bu sefer sesını cıkarmadı
Belki de uyanıyor diye
Almak zorunda da degıl tabi ama ısrarla tekli yatak açıp kızımı da çocuk istediği halde almayınca Bir sey mi yapmaya çalışıyor yine dedim
Ne bu şimdi anlamadım yine benimle uğraşmayamı başlıyor bu kadın ?
yok canım tabıı ki istemıyor. rahatsızlık vermek işte amaç. benım kv ben 3 ay da bır kez görurum o da ben ıstersem tabı ki... kocam önceden bosanmıs bız evlenmeden 6-7 yıl önce gecen gun geldı kaynanam bize diyor ki aahhhh oğlum öbür karında yanınızda kala ona da yazık değil miBelki de dediğiniz gbi akıl edemediğinden
Ama adı kaynana ya ben direk istemiyor diye yorumluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?