yattığımız yatağa karışılır mı ?

Eski insanlar bizim düşündüğümüz gibi düşünmeyebiliyor bazen.acaba hamilesiniz diye,hani siz rahat edin filan diyemi acaba ısrar ediyor.?
Yani eskiden hamileyken çiftler ilişkiye girmekten kaçınırmışya çocuğa bişey olur düşüncesiyle acaba o yüzden mi kendince sizi rahat ettirmeye mi çalışıyor acaba...

Bidaha dediginde al oglunu senle uyusun eve gidincede salonda tekli koltuga yatircam de ona ne evlisin cocugun var nerde yatcagina omu karar vercekmis hani yatak olmaz ikili sksmayin der anlarimda derdi ne

HAmilesin galiba belki seni düşünmüştür rahattan kastı odur. Kv lerde vardır o. Karnında ki onun için senden kıymetli olduğu için.

Yeni evliyiz biqun benim kv deye qittik kalkacaktik bizde kalin dedi bende yok anne dedim iste esimde bende rahat edemiyoruz dedim.Aman oda ne ara alismis hemen yataqina dedi ben sok
Yani demem o ki hepsi ayni

Nekadar saçma yorumlar yapılmış, kadın kıskansa temelli aiİ ayırmanın yollarını arar, 2 gün yatak ayırmayla bu işlerin olmayacağımı bilir.yaylaya gidince aynı durum bizde de var kv aynı sizinki gibi yapar hiçte art niyet aramadım bu davranışta. Hem çocuklu hem hamilesiniz hepiniz tek yatakta nasıl yatacaksınız, çıcukta annesinden ayrılmaz, siz çocuğunuzla rahat uyuyun oğluda tek kişilik yatakta rahat uyusun.

Tovbe tovbe boylesini de ilk defa goruyorum
Kendisi kocasiyla yatmiyor mu? Onun kocasi da baska bir kadinin biricik oglu degil mi?

Bir erkek annesi olarak bunlari okudukca cildiriyorum yahu ne manyakliktir bu yarabbim

Hayır birlikye uyumuyorlarmış bunu her konu geldiginde söyler kp tv kariısında uyuyormuş

Şanslı gelinlerdensin çünkü uzaksın

yeni bir bakıs acısı getiriyorum acaba hamilesin oyuzdenmi böyle düsünceli davranıyor yada hamilesin sen rahatca tek yat diyemi

Hiç alakası oldugunu sanmıyprum cünkü hamile olmamamım onun hareketlerine hiç bir etkisi yok sanki hamile değilmişim gibi iş buyuruyor surekli
Düşüncesi bu olsa orda derdi hamilesin diye

Bennde öyle düşünürdüm kendim oğlum için mutlu olurdum ama kafa başka çalışıyor onlarda

Yaptığı iyilik değil kötülük bence. Sen sakın güvenme bu insanlara. Benim kv böyle bir şey yapsa hayırdır sen oğlunun ayrı yatakta yatmasını mı istiyorsun benim olmadığım yerde yatmaz sen de bil der çıkışırım tatlı sert. Ki böyle bi durum yaşamadık ama bazı kıskançlık durumları yaşadığımızda ağzının payını verdim. Benm saygı duyduğum bir insan hayatıma saygısızlık yaparsa bu daha buyuk bir sorun demektir. Kendi annem babam bile haddini bilirken bir başkasına he deme zorunluluğum yok. Kimseye aile bütünlüğünü tehlikeye atmak isteyen birini idare ermek zorunluluğu verilmemeli.

Genel anlamda nasıl kv ile aran her gittiğinizde aynı mevzu oluyor mu ? Belki hamiş olduğun için yapmış olma ihtimali vardır

Dengesiz bazen iyi davranır bazen öyle fesatlıklar yapar beni öyle kullanır ki aklına şaşarım

Hiç alakası oldugunu sanmıyprum cünkü hamile olmamamım onun hareketlerine hiç bir etkisi yok sanki hamile değilmişim gibi iş buyuruyor surekli
Düşüncesi bu olsa orda derdi hamilesin diye
Ya is buyurmasi da ayri bi felaket
Ya bnm annem bisey demiyor hic
Bnm kvde demez
Nasil is yap diyebiliyorlar agzim acik kaliyor

Erkeklerde bunu anlamiyor anlamaz

Hep yatıyoruz ne var
Ben yatagın tam ucunda
Kızım ve eşim geri kalan tüm kısımlarda
Ben robot gbi hareketsiz onlar akrep yelkovan gbi her cm boşluğu gezerek :)

Ya is buyurmasi da ayri bi felaket
Ya bnm annem bisey demiyor hic
Bnm kvde demez
Nasil is yap diyebiliyorlar agzim acik kaliyor

Erkeklerde bunu anlamiyor anlamaz

Normalde demiyor (cocuk oldugundan beri) ama bir misafir görsün hemen beni külkedisi moduna sokuyor
Bayramın 1. Gunu etkeri kovaya koymuşlar bana diyor ki bunu yukarı götür :) oldu canım hem çiğ ete dokunucam hem ağır kova taşıyacagım!
Hemen kocama seslendim 'annen taşı dedi de askım ben bunu tasıyamam kiiii' '

Bizimki de yapıyor
14 senedir hep ayrı yatırmaya uğraşıyor
Geçen sene ev kalabalıktı ama eşimin odasında yatabilecek şekilde ayarlayabilirdi ilk gün yapmadı
İkinci gün eşim biz burda yatalım dediğinde cevap Hayır oldu dinlemedik tabi kpeder de onlar ailece ayrı odada kalsınlar deyip destek oldu

İlk bebeğimiz olduğunda da bana hepsen salonda bebekle yat x sabah işe gitcek derdi

Kendisi çok erken sanırım 40 yaşında yatağını ayırmış eşinden
Ondan öncede çok iyi bir ilişkileri yokmuş
Bu yüzden yaptığını düşünüyorum

Sonuçta senede bir ya görüşüyoruz ya görüşmüyoruz ama evde naparsa yapsınlar benim yanımda yan yana yatmasınlar diye fesatlık yapıyor

bu kadınlar iyice sapıklığa götürdü işi. Evlenmeden oğluyla mı yatıyomuş ne kadar hasta düşünceler ya. Sen boşver bunun için uykundan olma.

Bence akil edemiyor yasli oldugundan. Genclerdeki tutku, ten tene deginceki bag, cinsellik felan onda seneler once bitmis olmali( kp öldu sanirim).
Niyetide kotu degil.
Tikis tikis yatmayi biz ayri yatmaktan daha iyi gorurken, o ayri yatmanin verdigi rahatligi tercih ediyor.
Tercih.
Kadina gonul koymayin bundan.
Benim annem akil ediyor mesela, abimgil turkiyeye gittigimizde bizim ordaki eve geldiginde annem kendi yataklarindaki carsafi herseyi yeniledi ve abimgili kendi yataklarina yatirdi. Babam oturma odasinda yatti annemde kardesimin odasinda. Ayri ayri yataklarda. Her anne bunu akil edemiyor demekki, beraber yatmanin onemini bilmiyor genclerde( gerci annem babam icinde onemli, ama neyse). Herneyse. Kv uzun zamandr dul galiba. Sebebi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…