Tovbe tovbe boylesini de ilk defa goruyorum
Kendisi kocasiyla yatmiyor mu? Onun kocasi da baska bir kadinin biricik oglu degil mi?
Bir erkek annesi olarak bunlari okudukca cildiriyorum yahu ne manyakliktir bu yarabbim
Ay sımdı kv aradım bayramlasmaya
Ne konuscam bılemedım
Bızde etlerı dagıtmadık babam bugun dagıtcak dedım
Oda kokaarr gızıım dedı pof ya
Dolapta dedım
Dolaba koy dıo hala
Ay bayilazaiimm
Iyılı uzakta
yeni bir bakıs acısı getiriyorum acaba hamilesin oyuzdenmi böyle düsünceli davranıyor yada hamilesin sen rahatca tek yat diyemi
Klasik kayinvalide profili oglum olcak Allahin izniyle ama ilerde kendimi bu moda sokabilcegimi hic dusunmuyorum hatta ben kucucuk yatak bile olsa koyun koyuna yatsinlar isterim esini seviyor ve mutlu hic ayrilmak istemiyor ne guzel diye dusunmek varken akillari hep olumsuzluga calisiyo
Genel anlamda nasıl kv ile aran her gittiğinizde aynı mevzu oluyor mu ? Belki hamiş olduğun için yapmış olma ihtimali vardır
Ya is buyurmasi da ayri bi felaketHiç alakası oldugunu sanmıyprum cünkü hamile olmamamım onun hareketlerine hiç bir etkisi yok sanki hamile değilmişim gibi iş buyuruyor surekli
Düşüncesi bu olsa orda derdi hamilesin diye
Hamilesiniz üç kişi bir yatakta nasıl yattınız bende onu anlamadım. Ona takmış olabilir o yüzden rahat yatın diyor. Ben 6. Ay gibi yanlız yatmaya başlamıştım yatak içinde hareketlerim kısıtlanıyor diye. Bu arada kvde artniyet bulmadım açıkçası.
Ya is buyurmasi da ayri bi felaket
Ya bnm annem bisey demiyor hic
Bnm kvde demez
Nasil is yap diyebiliyorlar agzim acik kaliyor
Erkeklerde bunu anlamiyor anlamaz
VuhhuuuuBnm kv kendi yatagini veriyor bize israrla, bide havlu cikartiyor bize ozel, diyor havlu koydum kizim falanpuahah bizim kide ayri manyak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?