Pembe'yi severim ama öyle tek renk pembe yapmaları çok sıradan olur, onun yerine beyaz üzerine ruj, topuklu ayakkabı, parfüm süslemeleri olsa daha güzel olurdu, koltukları renkli ve yumuşak olsun, aynalar ve makyaj malzemelerinin olduğu bir dolap, kaçan ince çoraplara çözüm olarak ince çorap makinesi olabilir, at 1 lirayı al 1 numara ten rengi çorabıotobüs metrobüs kartlarımızında özel olmasını talep ediyorum, ruj şeklinde olabilir ruj kısmı kullanılabilir olsun, rujun arka kısmını okutur metrobüse bineriz, sonra hazır çıkarmışken hooppp tazele ruju yerine otur
Birde lütfen net bağlantısı olsun
Pembe'yle ilgili şarkı bilmiyorum
Onun yerine Mavilim türküsü gelsin herkese
Mavilim Mavişelim
Tenhada Buluşalım Mavilim
Bunu savunmuyorum ama kendini bilmez erkekler için birşeyler yapılmalı kızlar
Öyle konular okudum ki otobüste kıza sürtünüp boşalan sonra bu nedenle OKB hastası olan kızlar vs vs. Yani bu otobüs vakaları çok kötü.
Cam kenarı,bayan yanı lütfen
Bunu savunmuyorum ama kendini bilmez erkekler için birşeyler yapılmalı kızlar
Öyle konular okudum ki otobüste kıza sürtünüp boşalan sonra bu nedenle OKB hastası olan kızlar vs vs. Yani bu otobüs vakaları çok kötü.
Cam kenarı,bayan yanı lütfen
Bunun tek çözümü eğitimdir bence. Yasaklamalarla, cezalarla bir yere varamadığımız aşikar. Çocukken erkeklere ve kızlara, okullarda karşı cinse saygı eğitimi verilmeli. Aile olayına hiç girmiyorum, o kadar söylenmesine rağmen ah oğluşum, vah kızım devam ettiği için yeni nesil barı düzgün yetişsin derdindeyiz. Mevcutların düzeleceği yok maalesef.
Evet erkekler için bir şeyler yapılmalı.Bunun için de tecavüz eden,tacizi hayat tarzı haline getirenlerin çok değerli varlıkları kökten kesilmeli.
Ne gerek var o kadar masrafa,kadınlara sokağa çıkma yasağı gelsin olsun bitsin.
''Ne gerek var o kadar masrafa,kadınlara sokağa çıkma yasağı gelsin olsun bitsin. ''Ama ben bunu ve bu ayrı olma durumunu savunmuyorum ki
Cancağızım ben şahsi fikrimi yazdım alttaki cümlede.Üstteki cümlede seni destekledim yani.
Hııııııııııııı tamam kusura bakma o zaman ya
Ne demek.Hep söylerim hadım yasalaşmalı.
Ne demek.Hep söylerim hadım yasalaşmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?