Yav He He, Pembe Bizi Açar

Çok haklısın.Hırsızlık konusunda en basitinden.Adamı dövsen sen kabahatlisin. Irzına,canına,malına kast etsin,gidip alnından mı öpelim ?

Ya hayvan,insan öldürmenin bile yaptırımı yok.Neyi konuşuyoruz ?

Hadım çözüm değil ki, zihniyet değişmedikten sonra... Mevcutları hadım ettik diyelim 10 sene sonra aynı zihniyetin ürünü çocuklar büyüdüğünde bu sefer onlar başlayacak.

Valla devam edecek madem.Çünkü bu adamlar başka dilden anlamıyor.Anlatamazsın.Şu an yaptırım yok diye katlanarak artıyor.Ama böyle bir şey olsa çok değerli şeylerini kaybetmeyi göze alamazlar.

Hadım çözüm değil ki, zihniyet değişmedikten sonra... Mevcutları hadım ettik diyelim 10 sene sonra aynı zihniyetin ürünü çocuklar büyüdüğünde bu sefer onlar başlayacak.

En azından bi korku olur bazı dengesizlerde sonuçta her insan vicdan vs vs işte bunlara sahip değil (eğitilse bile)onlar:26:ı da anca ağır cezalar adam eder fikrimce.

Valla devam edecek madem.Çünkü bu adamlar başka dilden anlamıyor.Anlatamazsın.Şu an yaptırım yok diye katlanarak artıyor.Ama böyle bir şey olsa çok değerli şeylerini kaybetmeyi göze alamazlar.

Kendimizi karşı cinsten yasalarla, yasaklarla korumaya çalışmak çok kötü değil mi ya, ne zaman ulaşacağız acaba o saygı seviyesine

ELimde OLsa sizi ErkekLer GörmesiN diye yer ALtından tüneL kazarda, Sizi gideceginiz YerLere OradaN göNderirdiM.... MAHMUD EFENDİ HZ

sırada bu var heralde

En azından bi korku olur bazı dengesizlerde sonuçta her insan vicdan vs vs işte bunlara sahip değil (eğitilse bile)onlar:26:ı da anca ağır cezalar adam eder fikrimce.

İşte keşke korktukları için değil de doğrusu bu olduğu için yapmamayı öğrenebilseler. Tacizin tecavüzün az olduğu (tamamen bitmesi mümkün değil tabi) ülkelerde hadım cezası yok ne de olsa.

Kendimizi karşı cinsten yasalarla, yasaklarla korumaya çalışmak çok kötü değil mi ya, ne zaman ulaşacağız acaba o saygı seviyesine

Ya o ülkeler cinsellikten korkmuyor,çocuklarına anlatıyor,paylaşıyor.Biz de tü kaka.Çocukluktan başlıyor baskı,ergenliğe girince de aç kurt gibi saldırıyorlar önlerine gelene.

Ya o ülkeler cinsellikten korkmuyor,çocuklarına anlatıyor,paylaşıyor.Biz de tü kaka.Çocukluktan başlıyor baskı,ergenliğe girince de aç kurt gibi saldırıyorlar önlerine gelene.

İşte o yüzden hep diyoruz ya eğitim eğitim diye. Karşı cinsin sadece cinsellik için var olmadığını, cinsiyetlerimizden bağımsız olarak önce insan olduğumuzu ne kadar çok idrak edersek o kadar az yaşanır bu tür olaylar. Ha yine sapkını çıkacaktır ama o da illa ki olacak, cehenneme odun lazım.

ELimde OLsa sizi ErkekLer GörmesiN diye yer ALtından tüneL kazarda, Sizi gideceginiz YerLere OradaN göNderirdiM.... MAHMUD EFENDİ HZ

sırada bu var heralde

CArsaf da kesmiyor yane... Bu efendiler nasil bir toplumda yasiyorlarmis cok merak ettim simdi... Orada erkekler kudurmus kopekler gibi salyalarini akita akita gelen gecen kadinlarin icine mi dusuyorlarmis bakacaz diye, gozleriyle mi soyuyorlarmis, saldiriyorlar miymis, nedir anlamadim...

valla bilmiyorum ama bunu söylemiş bi beyfenfi

Dimi ama cağnımm...

Kesmiyor tabi.Çarşafın altında ne cevherler var diye düşünüyor adamlar.

Ağzın bal yesin
Biz erkek çocuklarını yüreklendirip kız çocuklarını pıstırırsak sonra böyle ayrı okul, ayrı otobüs mevzuları çıkar.
Oğlunuz 4-5 yaşındayken bir kız çocuğunu öptüğünde gülüp aslan oğlum çapkın oğlum dersiniz, kızınız öptüğündeyse kıyamet kopar.
Oğlunuzun sünnet fotolarını göğsünüzü gere gere paylaşırsınız, hatta özellikle kesim sırasında foto çektirilir ama kızınıza ayıppppp

Bir arkadaşımın söylediği bir söz çok hoşuma gitti, oğluma sünnet düğünü yapmayacağım o erkekliğe adım atıyor diye davul zurna çalıp kızım genç kızlığa adım atınca aman baban duymasın demeyi adaletsiz buluyorum demişti.

Denize gidersiniz oğlunuz anadan üryan, kızınız mayolu
Oğlunuz bacaklarını aça aça oturur gık yok, kızınız oturunca kızarsınız
Kıza ayıp olan erkek çocuğuna da ayıptır.

VAy.. vay... vay...vay...
Biz de yapiyoruz tuneller, insallah bastakiler Mahmutcu filan degildir... Ister misiniz desinler "bundan sonra yerin altindan giden yolllari "bayanlar" ustunden gidenleri erkekler kullanacak diye...

Eğer bir gün çocuk sahibi olursam ve oğlum olursa ben de sünnet düğünü yapmayı düşünmüyorum, zaten artık eskisi kadar olmuyor. Bebekken hastanede hallediyorlar. En doğrusu da bu. Oğlum ERKEK oldu deyip, kadına KADIN demekten utandığımız müddetçe bu ayrım bitmeyecek.

Bence konu örtuye çarşafa falan gelmesin lütfen artık bu konuları irdelemeyelim.
Mahmut efendi çok kıymetli bir tefsircidir ve bizler fitne dönemindeyiz ayak topuklarından hayvanlardan bile tahrik olan erkekler var. Bu açıdan söylenmiş olabilir. İrdelemeyelim çünkü onu sevenler var.

Konuyu dine imana örtuye bir cemaat liderine getirmesek olmaz mı?
Bir sözunu alıp eleştirmeyin bence araştırıp okuyun kitaplarını ayrıca birçok ülke tarafından asrın Müceddidi seçilmiştir mahmut edendi.

Son düzenleme:
Dimi ama cağnımm...

Kesmiyor tabi.Çarşafın altında ne cevherler var diye düşünüyor adamlar.

Ya benim anlamadigim zaten o. Kadin hakkindaki her soylem kisitlayici, cikan kurallar hep belalti. Yav biraz medeni olsalar ya.. Ben bu musluman camiasi kadar kadin duskunu millet gormedim. Onu hayatlarinin merkezine koymuslar, isleri gucleri kadinlar.. Kadinin namusu... Kendilerini de en buyuk tehdit olarak gorup kadini kendilerinden korumaya yonelik abuk sabuk ne kadar kural kanun varsa cikartma pesindeler..

Almanya'ya giden bir yakinim bahsediyordu, erkeklerin ilgisini cekmen imkansiza yakin, kafalarini kaldirip bakmiyor, sanki seni gormuyorlar diye.. E burada da tam olarak olmasa da oyle, yani yasadigim ulkede... O an konusmakta olmadigin bir insana, erkek veya kadin, 1-2 saniyeden uzun bakmak, diger deyisle gozunu dikmek, suzmek cok buyuk kabalik.. Kimse kimseye bakmiyor, gozgoze gelen de selam verip geciyor, tanimak sart degil.. Niye biz boyle olamiyoruz ki...

Meryem Allasen simdi normal mi yani topuktan, hele hele hayvandan bile tahrik olan erkeklrin varligi? Hayatimizi sapiklara gore mi ayarlamamiz lazim? O dediklerinden butun dunyada var, ayak fetiscileri, hayvanla iliskiye girenler... Kadin mi cekecek ceremesini, kadin mi hayatini bu sapkin insanlara, varsayimlara gore sekillendirecek.. bunda kadinin ne sucu var, adam sapik...

o yazıyı ilk okuduğumdada şok olmuştum halada normal karşılayamam mahmut efendi diyor diye doğru olmayan birşeyi doğru diyemi kabul edicez ki sende yukarda pembe otobüsü tasvip etmemişsin yanlış anlamadıysam bu söylediğini doğru buluyormusun

hem ben kapalı açığa getirmek içinde paylaşmadım bugün pembe otobüsü diyen yarın böylede de demek için paylaştım ki ben herkese saygı duyulmasından yana bir insan olarak ne kapalılar için nede açık kadınlar için kötü birşey demem

Nolur açık kapalı mevzuna gelmesin konu, erkekleri eleştirirken yine birbirimize döndük.

Eğitimsiziz Saraylım, kız çocukları ayıp günahla, erkek çocuklarıysa sırt sıvazlanarak büyütülüyor, şimdiki ebeveynlerin bir kısmı bu zihniyeti değiştirmeye çalışsa da hala geçmiş hataların izlerini taşıyoruz, biz dikkat etsekte anneanneler babanneler devreye giriyor, ben iyi bilirim oğlunuz olduğunda özellikle altının açılıp eşe dosta gösterildiği zamanları, kız çocuğunun bezini açmayı bir tarafa bırak uluorta bezini bile değiştiremezsin, erkek çocuk soy devamı diye el bebek yetiştirilir, kız çocuğuysa susturulur.

Oğlunuz ergenliğe girer ilk sorunuz kız arkadaşın var mı aslan oğlum olur, kızınızı da seni erkeklerle görürsem bacaklarını kırarım diye korkuturuz.

Bu konuda yazacak çok şey var aslında da ne zaman ne sözcükler yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…