Kız çocuğu misafirdir şekerim, evlenince eşinin soyunu yürütecek bir cinstir kadın cinsi, errrkkek evlatsa soyadını devam ettirir, soyağacını erkek çocuk üzerinden yaparlar, kız çocukları evlenince soyağacında onun çocuklarının adı bile geçmez
Kız çocuğu misafirdir şekerim, evlenince eşinin soyunu yürütecek bir cinstir kadın cinsi, errrkkek evlatsa soyadını devam ettirir, soyağacını erkek çocuk üzerinden yaparlar, kız çocukları evlenince soyağacında onun çocuklarının adı bile geçmez
Soyu kadın devam ettirir bi kereŞöyle bakınca, çocuk kanının tamamını anneden alıyor, besinini vitamini mineralini vs. doğana kadar sömürüyor. Babadan gelen bi tanecik dna. Sonra da neymiş benim kanımı taşıyor. Yok yaa.
Aaaaa olur mukoskocaman erkektir soyu yürüten, kadın 9 ay karnında taşır sadece, öyle kafa bulandıran şeyler söylemeyin lütfen, nerden öğreniyorsunuz böyle tehlikeli şeyleri
e şimdi kızlık soyadıyla kalabilirmişiz nasıl olucakbenim kimliğimde ikiside yazıyor ilki kızlıksoyadım doğurursam kendi soyadımı vericem dermişim
o zaman senin soyun yürür bibi arkandayım
bi akım başlatayım ben hatunlar soy yürütsün bundan sonra hadi hatunlar doğurup soyadımızı veriyoruz
sussana kızımkonunun başı ayrı sonu ayrımuneee ablaaa konu dışı yasak değil mi artık
bi akım başlatayım ben hatunlar soy yürütsün bundan sonra hadi hatunlar doğurup soyadımızı veriyoruz
konunun başı ayrı sonu ayrımuneee ablaaa konu dışı yasak değil mi artık
konunun başı ayrı sonu ayrımuneee ablaaa konu dışı yasak değil mi artık
sussana kızım
doğurmayı düşünmeyen ben gibiler ne yapmalı hacım
Sırf bunun için bile doğurulur.
Konudan çokta çıkmadık ki
Kadınlara laf atmışlar bizde cevap verdik
Az biraz esnettik, sağından solundan çekiştirdik
Konudan çokta çıkmadık ki
Kadınlara laf atmışlar bizde cevap verdik
Az biraz esnettik, sağından solundan çekiştirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?