Yav He He, Pembe Bizi Açar

e şimdi kızlık soyadıyla kalabilirmişiz nasıl olucak benim kimliğimde ikiside yazıyor ilki kızlıksoyadım doğurursam kendi soyadımı vericem dermişim

Soyu kadın devam ettirir bi kere Şöyle bakınca, çocuk kanının tamamını anneden alıyor, besinini vitamini mineralini vs. doğana kadar sömürüyor. Babadan gelen bi tanecik dna. Sonra da neymiş benim kanımı taşıyor. Yok yaa.

kadın olmasa o soyadlar nasıl yürüyecek hiç düşünmezler.

Aaaaa olur mu koskocaman erkektir soyu yürüten, kadın 9 ay karnında taşır sadece, öyle kafa bulandıran şeyler söylemeyin lütfen, nerden öğreniyorsunuz böyle tehlikeli şeyleri

Aaaaa olur mu koskocaman erkektir soyu yürüten, kadın 9 ay karnında taşır sadece, öyle kafa bulandıran şeyler söylemeyin lütfen, nerden öğreniyorsunuz böyle tehlikeli şeyleri

Bilip de salağa yatıyorduk değil mi? Kadınlığın ilk kuralı unutmuşum bir an, pardon.

e şimdi kızlık soyadıyla kalabilirmişiz nasıl olucak benim kimliğimde ikiside yazıyor ilki kızlıksoyadım doğurursam kendi soyadımı vericem dermişim

o zaman senin soyun yürür bibi arkandayım

konunun başı ayrı sonu ayrı muneee ablaaa konu dışı yasak değil mi artık

konunun başı ayrı sonu ayrı muneee ablaaa konu dışı yasak değil mi artık

Konudan çokta çıkmadık ki
Kadınlara laf atmışlar bizde cevap verdik
Az biraz esnettik, sağından solundan çekiştirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…