Yav He He, Pembe Bizi Açar

Arkadaşlar birlikte alıntılama yapmayı bilmiyorum
Yanlış anlaşılmasın ben kadının kısıtlanmasından bahsetmiyorum demek istediğim erkeklere eğitim verilsin hadleri bildirilsin ama böylesine fitne bir dönemde tercih olarak kadın örtulu de gezebilir.
Yani herkes biliyor ki dünya artık kadın üzerinden dönuyor buna dur diyemiyoruz.
ben öncelikler erkeklerin kendne çeki düzen vermesinden yanayım görusum budur yanlış anlaşılmasın.
bakın mesela ekşi sözlukte g.te kilitenme diye bir konu var o zaman belki nerdeyse bütün erkeklerin beyninden gecenleri anlatabilmiş olurum.
Tabi bunların hiçbiri kadının kendini kısıtlamak zorunda oladuğu anlamına gelmiyor ama bazı gerçekleri de gözardı edemeyiz

Bir de bu tunel olayı benim de nefsime ağır geliyor adam hoca diye sözunu eeştirmemezlik yapmayız çünkü herkesin hatası vardır bu ilahlaştırmak olur zaten ama şunu da biliyoruz ki bazı hassasiyetler ciddiye alınmıyor şahsen ben bu durumda kk üyelerine kırılıyorum.

Son düzenleme:

ayy soyumuzda kurudu gitti zaten ne soy meraklısıyız arkadaş

canım alıntı ile cevapla yazan yer varya onun yanındaki virgüllüye basıyosun ok işareti oluyor sonra istediğin başkasına daha basıyosun sonra cevpla diyorsun oluyor

Şimdi akıllı telefonlarla fotoğrafı çekilip gösteriliyor.

Şimdi akıllı telefonlarla fotoğrafı çekilip gösteriliyor.

Bizim bir abla vardı, doğum yapmaya gidince annemde fırlayıp hastaneye gitti, doğumhaneye giriyor, epeycede iri bir erkek bebek dünyaya getiriyor, daha ebeler hemşireler annemle doğum yapan ablanın eşinin yanına gelmeden abla koşa koşa geliyor x aşkım oğlan doğurdum oğlan diyor, bu olay gerçek, şahidi annem, annem şok olmuş resmen, merdivenlerden bir koşmuş ki o ablamız sanırsınız doğumhanede az evvel doğum yapan o değil

Bizim millet için erkek çocuk çok mühim

Böyle erkek sevdalıları yüzünden de kızlar kaynanadan çekiyor ya

nasıl bir baskı yemişse artık kadın çocuğu çıkarmış koşmuş

nasıl bir baskı yemişse artık kadın çocuğu çıkarmış koşmuş

Yok baskı değil, ablanın erkek çocuk aşkı, eşini çok iyi tanıyorum, çok iyi bir adamdır, aksine kız çocuklarını çok sever, herzaman kızını çok seven bir baba oldu

Böyle erkek sevdalıları yüzünden de kızlar kaynanadan çekiyor ya

mesela biz çocuk düşünmüyoruz benimki diyorki inş. kardeşlerimden biri erkek yaparda bu derttende kurtuluruz he diyorum soyunuz tükendi aman erkek yapında soyunuz yürüsün

mesela biz çocuk düşünmüyoruz benimki diyorki inş. kardeşlerimden biri erkek yaparda bu derttende kurtuluruz he diyorum soyunuz tükendi aman erkek yapında soyunuz yürüsün

o muhabbeti de hiç anlamayacagım ya soyu nasıl tükenir ki bir insanın

Yok baskı değil, ablanın erkek çocuk aşkı, eşini çok iyi tanıyorum, çok iyi bir adamdır, aksine kız çocuklarını çok sever, herzaman kızını çok seven bir baba oldu

hmm ben öyle düşünmüştüm ozaman bu çocukta bildiğimiz erkekler gibi olucak annesi çok üstüne düşücek aman oğlum aman şöyle aman böyle diye büyüyecek desene müdür

o muhabbeti de hiç anlamayacagım ya soyu nasıl tükenir ki bir insanın

Kız çocuğu misafirdir şekerim, evlenince eşinin soyunu yürütecek bir cinstir kadın cinsi, errrkkek evlatsa soyadını devam ettirir, soyağacını erkek çocuk üzerinden yaparlar, kız çocukları evlenince soyağacında onun çocuklarının adı bile geçmez

Oyle... En basta kadinlar, analar yetistiriyor bu evlatlari.. Egitim evde basliyor, ayrim, erkek cocugunu kayirma da oyle.. Bende erkek cocuk yok, kaynimda bir tane... Eltim bigun hava atmaya kalkti soyu yurutecek oglum diye de sordum ona, kimin soyunu, dedesini, atasini bilir misin? diye.. Oyle kaldi... Sadece dedesini biliyormus.. Padisah soyu, peygamber soyu, kraliyet ailesi degilse kimin umurunda soyu yurutmek... Atasinin adi Ahmetoglu Mehmet olsa ne yazar, Mehmetoglu Ahmet olsa ne... 50 sene sonra hatiralayan kalmadiktan sonra..

Toplumda tabular var. En buyuk tabu seks, kadin erkek iliskisi uzerine... Oyle ki bu tabular erkeklerin uzerinde davranis bozukluguna sebep oldugu kadar kadinlarin da uzerinde etki yaratiyor. Neler okuyoruz kkda.. Vajinismuslar, kizlik diktirenler, daha neler... Kendi haline biraksan kizi erkegi, belki de evlenmeden once iliskiye girmeyecekken (Amerika'da bu tabu yok, boyle kizlar da var, sanilanin aksine), sadece kendi deger yargilarina ve aklina dayanarak hur iradesi ile vermesi gereken kararlari biz onlara zorla, baskiyla roplum beklentisi olarak empoze ediyoruz, sonra da hem boyle sapik adamlar cikiyor, hem de psikolojisi bozulmus kadinlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…