aslında problemimiz çok ve hep eşimden kaynaklı, mükemmel bir ailesi var, o polis ben öğretmenim maddi sıkıntımız yok, ama hiçbir işi beceremez tamir edecekkken kırar her yeri, kalorifer peteği damlatsa bir sene sonra yapar, bir şey yapması gerekse hep sonra yaparım der ama yapmaz, bir yere gitsek sonu kavgayla biter v.b
neyse bugün beni okuldan aldı biraz gezer yemek yeriz dedi, yola çıktık deniz kenarında o kadar nezih yer varken belediye tesislerine gidelim dedi eyvallah dedim, otoparka girecektik aaa 5 liraymış alışveriş merkezine park edelim dedi, park yerine yanlış yerden girdi uyardıkça inadına ters yönden gitmeye devam etti, insanlar sıkıştı park yerini allak bullak etti, ben sinirlenince de -el alemin kadınları güler yüzlü hoşgörülüdür sen ise hep terssin, dedi. kavga ettik - dönelim, dedi. şimdi evdeyiz...
iki yıldır evliyiz ve ben artık onu sevmediğimi anlıyorum, biraz daha becerikli olmasını bekliyorum, sırtımı korkmadan ona dayamak istiyorum, bunlar sorun değil de ben mi abartıyorum...
kadın aldatılıyor, şiddete maruz kalıyor, kazandığı para sömürülüyor, yine de boşan desen "ama ben kocamı çok seviyorum, evliliğimi yıkmak istemiyorum" diyor
konu sahinin de kocası karısına yardımcı, romantik, ilgili bir erkek, karısı kendisinden soğuyor.. neymiş tren kazasını anlatmış içini burmuş konu sahibinin.. yok efendim yurtdışı tatili neden hayalmiş.. aman da petek akıtmış da becerip yapamamış.. boşanılsınmış..
her insan bir dünya işte..
yuva için emek verdik doğru da, sürekli negatif olması hep negatif şeyler yaşamamıza sebep oluyor ve haliyle mutsuzum yüzüm çöküyor, mesela daha yoldayken tren kazasına gittiğini çocuğun nasıl parçalandığını anlattı, bundan olumsuz etkileneceğimi, haberleri bile bu yüzden izlemediğimi bile bile...
canım öğretmenimmm, ne kadar da haklısın eşimde öyle diyor, yani sizin tahmin ettiklerinizi hissettiğini söylüyor, aslında sürekli böyle davranmıyorum, ama yine de biraz olsun ilerleme bekliyorum, diyorum ya ben öğretmenliği okulda bırakamıyorumama şu yorumları okudukça sinirim geçiyor ve farklı perspektiflerden bakmaya başlıyorum, iyi ki varsınız...
yürek ister ki hiçbir kadın dayak yemesin, gönül ister ki kıskançlık cinayetlerine kurban gitmesin, çocuğundan uzak kalmasın, ama canım benim Rabbime şükür bunları yaşamıyorum ve mutlu olmalıyım mı demeliyiz, her insanın hayattan beklentileri farklıdır, eşim benim beklentilerimi biliyordu, doğduğum köy o kadar küçüktü ki bir fındık kadardı, kızlar okutulmazdı ayak diredim tüm karşı çıkmalara rağmn intihar bile ettim ve okudum o köyün diğer kızları için hayaldi benim için gerçek oldu, senin hayallerin yok mu mesela, biri hayal kurmanı engellerse kendini kanatsız kuşlar gibi hissetmez misin?
aslında problemimiz çok ve hep eşimden kaynaklı, mükemmel bir ailesi var, o polis ben öğretmenim maddi sıkıntımız yok, ama hiçbir işi beceremez tamir edecekkken kırar her yeri, kalorifer peteği damlatsa bir sene sonra yapar, bir şey yapması gerekse hep sonra yaparım der ama yapmaz, bir yere gitsek sonu kavgayla biter v.b
neyse bugün beni okuldan aldı biraz gezer yemek yeriz dedi, yola çıktık deniz kenarında o kadar nezih yer varken belediye tesislerine gidelim dedi eyvallah dedim, otoparka girecektik aaa 5 liraymış alışveriş merkezine park edelim dedi, park yerine yanlış yerden girdi uyardıkça inadına ters yönden gitmeye devam etti, insanlar sıkıştı park yerini allak bullak etti, ben sinirlenince de -el alemin kadınları güler yüzlü hoşgörülüdür sen ise hep terssin, dedi. kavga ettik - dönelim, dedi. şimdi evdeyiz...
iki yıldır evliyiz ve ben artık onu sevmediğimi anlıyorum, biraz daha becerikli olmasını bekliyorum, sırtımı korkmadan ona dayamak istiyorum, bunlar sorun değil de ben mi abartıyorum...
bende polıs esıyım 4 yıllık evlıyız ve görücü usulu evlednık sayılır bende bazen esımın hep eksı taraflarını gorurum sureklı hareketlerı bana batar ama cok ıyı bı ınsandır saolsun bılıyorum bazen o yetmıyor daha farklı seyler beklıyorsun ama ınan özünde ıyıyse basak seyler arama zamanla hersey rayına oturur bence bu donemsel bı sey yasadıgın yanı. benım esımde oncelerı bahsederdı aynı tren kazasında bı cougun kopan bacagını nasıl hastneye götürdüğünü fılan bende hcı dayanamam cok hasasım etkılenırım haberde acmam aynı senın gıbı ama artık öğrendı cok uc olaylar olunca ben merak edıp üstelesemde soylemıyor sende onu bu konuda uyar dıger konular ıcınde otur konus beklentılerını anlat belkı degısme olur
ama hayalini gerçekleştirmek senin elinde..
bak dersin ki "ben ev almak istiyorum.. bu amaçla sürekli dişimden tırnağımdan arttırıp kenara atıyorum, ama eşimin savurganlığı yüzünden tek taraflı uğraşıyorum" bu bir sorundur.
bunu da yine eşinle konuşursun
hemen boşanmaya bağlamazsın
ya da işte dersin ki para biriktirdim, yurt dışı tatiline çıkmak istiyorum, eşim sıcak bakmıyor
bu da bir sorundur
bunu da eşinle konuşursun
tatlı dille de bir şekilde çözersin illa ki
senin gibi güçlü bir kadına yakışıyor mu eften püften sebeplerle kocanı hemen gözden çıkarmak?
okumak için intiharı bile göze alıp tuttuğunu koparan bir kadının,
kocası ile anlaşmak, uzlaşmak için de durup savaşması gerekmez mi?
kaçmak yakışır mı sana?
hele bi dene
hele bi savaş bakalım..
2 sene olmuş sadece
herşey bu kadar zamanda 4 4 lük olur mu
evliliğin oturması zaten min. 5 yıl (diyorlar uzmanlar :)
o kadar kusur kadı kızında da olur..
çok becerikli olup eşine, eşinin ailesine kan kusturan..
eşini ailesine karşı desteklemeyen adamlar da var..
varsın bu kadar kusuru olsun..
:))) ah o uzmanlar var ya, aslına baktığındaa ilk sene boşanmak lafı geçiyordu tartışmalarda, ama dikkat ettiyseniz boşanma lafı etmedim, biraz daha törpülersek birbirimiz demekki zamanla rayına oturacak( çünkü ilk yıl daha kötüydü, bir küs bir barışık geçerdi)
bence oturup eşinle konuş.yada bir oyun oynayın küçük not kağıtlarına sevdiğiniz yada sevmediğiniz taraflarınızı yazın.mesela çorabını kirli sepetıne atmadı hemen kağıda bu şikayetini yaz görebileceği biryere koy okumasını sağla ama güzel bır dılle,eşin sana yemek masasını düzenlemede yardım etti diyelim tşkkür için aynı taktiği uygula.oda sana yapsın böyle notlar.zaTEN bu notlar sizin konuşmanızı açılmanızı sağlayacak hemde renk gelecek bıraz :) yani tek taraflı şikayet etme mutlaka onunda sende sevmediği huyların vardır. bu taktik bende işe yaradı belkı sendede işe yarar kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?