yavaş yavaş soğuyorum eşimden...

seni çok iyi anlıyorum,bende evliliğimin ilk 2 yılında aynı senin gibiydim,herşey 4 4 lük olsun isterdim,eşimin iyi yönleri değilde hep yapamadıkları gözüme çarpar sinir olurdum gereksiz yere tartışmalar çıkarırdım,onu öyle değil böyle yapsana niye öyle oldu yapadın işte vs.vs.kavgalarda hep üste çıkardım eşim haklı olduğu halde küs kalmamak için gelir özür dilerdi bide :)sonra ne oldu biliyormusun üzerime titreyen her küstüğümüzde ayrı kalamayıp yanıma gelen eşim beni umursamaz oldu konuşmaz oldu benimle uzaklaştı,kendimden uzaklaştırdım..soğuduğumu hissetiğim eşim benden uzaklaşınca bana bir tatlı gözükmeye başladı anlatamam :) ben napıyorum dedim nasıl bir insanı kaybediyorum hemen kendime çeki düzen verdim toparladım bence sende yol yakınken kendini toparla,eşinin iyi tarafları çok daha fazla..ben kendime çok kızdım sen 4 4 lükmüsünde karşındakinden bekliyorsun diye başımı taşlara vurdum..bırak kabul et olduğu gibi,yanında seni seven sadık anlayışlı bir kocan var kıymetini bil..

Sakın bu sebeplerden soğuma,yuvanı yıkma..Sonra çok pişman olursun..Yuvamı yıkmayacağım ama soğudum diyorsanız,bunlar soğumak için neden değil,biraz hoşgörü lazım..Bu sebeple o da senden soğuyabilir,''sen soğudum mu ne''diye düşünürken o sendne soğur,ve bir erkek evliliği soğuma nedeniyle daha kolay yıkar..

ok ya ben seni anladım san daha faal biri olsun istiyorsun eşinin.ama yapı meselesi .burda aldatıla,dayak vs gibi konular açılıyor senin anlatııkların bunların yanında hafif geldi arkadaşlara ondan öle tepki verdiler .boşver herkes kendi yaşadaığını bilir .herkesin hayattki ihtiyaçları ve mutlu olucak şeyleri farklı oluyor.

şimdi okuyan da diyordur ki vay be ne büyük dert
ama büyük dertlerimizin üstesinden gelebilmek için bir nebzecik mutluluk ve huzur lazım bize
dert mi istersiniz, pko'yum bebeğimiz olmuyor kader bu değiştiremem, ama tedavimi oluyorum
cinsel hayatımız yok gibi bir şey tedavimizi oluyoruz kader olmasa da olur
ama değiştirebileceğimiz şeyler bu konumun başında bahsettiklerim, tavrımızı değiştirebiliriz mutlu olmak için, yine de pozitif olalım, küçük hayaller kuralım, hayattan zevk alalım, ve birbirimizle sidik yarıştırmayalım(eşim sırf ben ters yönde olduğunu söylediğim için inadına gitti ters yönden, otoparka girelim dediğim için için girmedi, bu lamba avizemize uymaz dediğim için alır mesela ve ben geriliyorum geriliyorum geriliyorum...)

öle erkekler yok mu ya ...
dizi mi sadece onlar ?
bende diyorum neden evlenmiyorum ben diye ?
bak demek kandırılmışım bunca sene .

son iletimi okudun mu bilmem sıkıntılarımız çok, yanlız bizim evde şikayet eden, sabaha kadar dırdır edip uykusuz bir şekilde işime gitmeme sebep olan eşimdir malesef ve küsen de o olur, suçlu da olsam suçsuz da olsam konuşan da ben olurum

beceriksiz diye mi sevmekten vazgeçtiniz?
madem maddi sorununuz yok eve bir tamirci çağırın,ve eşinizi sevmeye devam edin

evlilikte şu önemli değil midir "karşındaki insanın bazı huylarını değiştirmeye çalışmamak öyle kabullenebilmek" tamam çok çok kötü huylar (içki kumar vs) o ayrı zaten evlenmeden anlaşılabiliyor öyleleri ancak sizin anlattığınız insanı yıpratır ama bence değiştirmeye çalışırsanız yıpratır kendinize etmiş olursunuz ayrıca çok abartılacak bir durum değil biraz rahat bir insan olun siz de madem onun gibi. valla açıkçası 'benim eşim herşeye yardım eder çok sorumluluk sahibidir tamir ev işi çocuklarla ilgilenir vs ' diyen çok kadın duymadım

ben de bu konuyu açtıktan sonra bir benim eşimin böyle olmadığını anladım, açıkçasını söylemek gerekirse babam da böyleydi ama yine de diğer eşler yapıyor hallediyor kadının yüz defa söylemesine gerek kalmıyor sanırdım, işin aslı öyle değilmiş...

Bu sebeplerdenmi sogudun esinden. Kusura bakma ama senin canin sogumak istemis. O kadar tamir falan takiyodun madem tamirciyle evlenseydin. Bosan o zaman tamirden anlamiyosa :))

Bu sebeplerdenmi sogudun esinden. Kusura bakma ama senin canin sogumak istemis. O kadar tamir falan takiyodun madem tamirciyle evlenseydin. Bosan o zaman tamirden anlamiyosa :))

nedense bir tamir işi kalmış akıllarda, daha birçok sebep sıraladım, boşanmak değil, mutlu olup mutlu ölmek niyetim, eften püften şeyler değil bunlar, eğer evliysen damlayan bir musluğun bir kadın için uzun bir zamanda problem olduğunu anlarsın, ki bahsettiğim süre 14 ay, eşim o yokken tamirci gelmesinden ya da benim çağırmamdan rahatsız olacağını belirtti, çağımayı da öteledikçe öteledi, bu sadce bir örnekti bu arada :)) hani örneklere takılmayalım diye belirttim, biraz rahat bir insan yani

bu arada biraz önce konuştuk ilk defa tartışmadan beni dinledi ve gerçekten anladı galiba, kendi rahatsızlıklarını dile getirdi haklı olarak, konuştukça o beni anladı ben onu anladım, zaten bebek tedavisi ve diğer konu geriyor bizi, güzel şeyleri hak ettiğimizi, istersek yapabileceğimizi farketti o da (tatil ve ev meselesi) umarım hep konuşarak hallederiz meselelerimizi...

Evliyim oglumda var. Anladim ben sizi beceriksiz ese sahibim diyosunuz. Ama butun erkekler bir degilki. Hepsi tamirden sundan bundan anlicak diye bi sart yok. Musluk damlamadimi damladi esime gel sunu yap demedim. Ugrastim yapamadigimi gounce qnlamadigi halde ben yaparim hayatim dedi. Sen anlamssin falan demedim. Yapamadi birini cagirdi. Beceriksiz demedim yapamayabilir. Hangimiz dort dortluguz ki.

ee ne güzel işte 6yıllık evliyim eşime kırık dökükleri söleye söleye dilimde tuy biter ama unutur hep elindende gelio ama işte yap diom tamm dio arkası yok ama ben mutluyum tamir malzemeleri alıp geciyorm basına gelip tamir ediyo sorunda bitiyo

ee ne güzel işte 6yıllık evliyim eşime kırık dökükleri söleye söleye dilimde tuy biter ama unutur hep elindende gelio ama işte yap diom tamm dio arkası yok ama ben mutluyum tamir malzemeleri alıp geciyorm basına gelip tamir ediyo sorunda bitiyo

bence sen mükemmelliyetçi birisin o yüzden eşin sana ne bilim yetersiz geliyor bazı konularda. o tamir işi vs bahane yani.asıl olan başka şeyler var gibime geliyor benim.

canım yorumları okumadım ama son yazdığını görünce bende yazayım dedi bende 2,5 yıllık evliyim benim eşimde anlatır olan olayları boşver ya onlarda öyle içlerini boşaltıyorlar dinlemiyorsan bile dinliyormuş gibi yapbebek tedavisi demişin bak işte o çok geriyor evlilikleri bizde de aynı durum var çünkü kafa dolu olunca kırılma noktasına geliyor eften püften şeyler karşılıklı anlayışlı olmak lazım....bu zamanda yardım eden eş çok zor bence onuda anlamaya çalış ve iyi yönlerini düşün....seninki eşinden soğumak değilde biraz bunalmışın gibi geldi takılma ya kendinide eşinide mutsuz etme hayat çok kısa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…