yavaş yavaş soğuyorum eşimden...

bence sen mükemmelliyetçi birisin o yüzden eşin sana ne bilim yetersiz geliyor bazı konularda. o tamir işi vs bahane yani.asıl olan başka şeyler var gibime geliyor benim.

belki de, ailemden uzaktayım bilmediğim bir şehirdeyim, uyum problemi, arkadaş-dost yokluğu derken eşime de sarmış ve küçük problemleri büyütmüş olabilirim haklısın... mükemmel görecelidir her kişinin mükemmeli farklıdır ben kendimce mükemmeliyetçiyim, benim için mükemmel olan bir başkası için olmayabilir, öyle çok şey beklemiyorum yani...

o da güzelmiş bakkk hımmmm, ben de öyle yapayım

konu sahibinin eşinin romantik,karısına yadımcı ,ilgili bir erkek olduğunu nasıl anladınız Allah aşkına.döndüm konuyu tekrar okudum ama bu neticeye nereden ulaştığınızı anlamadım.
romantiklik belediye tesisinde yemek yemek,yardımcı olmak akan kaloriferi bir yıl sonra yapmak,ilgili olmak karısına vahşet haberlerini anlatmak mı?

herkesin derdi kendine ağır ayrıca bunlar da gerçekten can sıkıcı konular. e tabi alıştık dövüldüm,aldatıldım,ters düz edildim konularına bunlar pamuk şekeri geliyor.

konu sahibi arkadaşım ben şunu anladım evlilikte eşini fazla takmıyacaksın.a şunu dedi a bunu dedi,a neden bu kadar ince düşünemedi demiyecekksin.he deyip geç,sonra seni mutlu eden konularla ilgilen.

geriyor tabi bebek tedavisi germez mi, diyorum ya bu yüzden belki o da ben de küçük şeyleri büyütüp tahammülsüzlük yapıyoruz, alttan alan olmuyor... İstanbulda öğretmen olmak da zor, çocuklar zor iki duvar arsına sıkışmış çocuklar bütün enerjilerini okulda döküyor haklı olarak, bu da yorucu oluyor, üstüne kişisel sıkıntılar, en kısa zamanda doğu görevimiz çıksa da rahatlasak...

canım ya ne kadar iyi anlıyorum seni biz şuan şarktayız ben muhasebeciyim ama malum sürekli gurbet işi olunca çalışmıyorum...aman ya sıkıntılar biter mi hiç ist kurtulursun başka bişey çıkar ama inşallah çıkmaz benim komşularımda iyi değil gurbette birde bebek problemi birbirimizi anlamaya çalışıyoruz işte....hakkınızda hayırlısı olsun canım eşinle arandaki probleme gelince dediğim gibi bende herşey yerli yerinde olsun istiyordum ilk zamanlar ama artık okadar takmıyorum ya erkekleride anlamak lazım helede bizim eşlerimizin meslekleride ağır onlarıda anlamak lazım....anlayış,saygı ve sevgi gerisi hikaye canım takma kafana....

:))))) bunu beğendim bak, aslında bu şehirdeki tek arkadaşım o yoksa ben de pek üstelemeyeceğim, üzerinde durmayacağım, romantik olduğunu galiba özel günlerde hediye almasından çıkardılar(ki romantizmi sevmem o ayrı, mum ışığı yerine dağ bayır tırmanmayı tercih ederim :)) temizliğe yardım ediyor Allah var, ama o da olması gereken bir şey, ikimiz de çalışıyoruz tabi sofra kaldıracak sofra indirecek, burası tekstil mahallesi camları o temizliyecek, çevreye bakınca eşim evdeki her şeye yardımcı, ama diyorum ya bu bir lütuf değil olması gereken...

Bugün benim kuzenim boşandı ve beş yıllık evliydi... kuzeniminde sizin gibi şikayetleri vardı..... ama son aylarda artık gözlerinde yaşama sevinci kalmamıştı ve unutamadığım bir sözü vardı ki eşimin yanında boğazımı sıkıyorlar bunaalıp bunalıyorum kafeste gibi hissettiriyor derdi.. yuva yıkmak tabiki kötü ama dünyaya da bir kez geliyoruz yanında daralacağımız bir adamla da hayat geçmez arkadaşım(zor hakkında hayırlısı olsun....

siz nasıl işiniz gereği farklı düşünceler içinde farklı beklentiler içindeyseniz eşinizde o işin içinde duyarsızlaşıyor..
inanın çok fazla duyarlı olunsa yapılamayacak bir mesleği var.o kadar kötü olaylarla karşılaşıyorlarki..
geçenlerde karşıdan karşıya geçerken 10 yaşında bir çocuk tarfik kazasında ölmüş..eşim diyor gittik orda bekliyoruz olay yeri incelemeyi ama orda herkes kendi havasında üstü örtülü bir çocuğun yanında gayet normal hayattan konuşabiliyoruz sonra durdum düşündüm nasıl bu kadar rahat olabiliyoruz diye kendisi bile inanamamış düşünün..
olaylara birde eşinizin tarafından bakın karşımızdaki insanın eksileri görmek istersek neler neler batar insanın gözüne karşı taraf içinde aynısı..

Arkadaşlar belediye tesisinde yemek veya park parası ödememk için 5 tl için alışveriş merkezine park etmek(bu ikisi bile soğutur insanı ya(bilmiyorum bekara koca boşamak kolay derler ya belki de bendeki de o hesap........ daral geldi bunları okudukça bile

çokkk haklısın, işte bundan sonra eşimle yapmamız gereken karşılıklı anlayış bunun için bir adım attık ve bundan sonra neden olmasın, bir de müneccim gibi anlamasını beklemeden tatlı bir dille anlatacağım artık, çok özel değilse sizin problem ne (bebek) benim polikistik over sorunum var hiç korunmadık 2 senedir, klomen çatlatma iğneleri sonuç vermedi, bir iki ay sonra tüp bebeğe geçeceğiz, bu arada doğuya alışık olmayan için doğuda olmak zordur, umarım her şey senin de gönlünce olur...

:))))))))) belediye tesisi de, istanbul florya'da... yav öle deme garibime ilk defa yaptı ya sen var ya tıpkı ben(tabi bekarkenki ben :)

bebek tedavi sürecide seni biraz daha duygusal yapmış olabilir ki seni çokkk iyi anlayabiliyorum
bende pko yum ve ayrıca eşiminde sperm hareketsizliği var 4 yıllık evliyim 2 senedir hastane yollarındayız ben şu an çalışmıyorum ve maddi açıdan çok yıpratıcı dönemler yaşıyoruz..tedavi süreci için 2 senedir ipka veriyoruz ki doğuda hastane işleri çok zor tüp bebeğe başlıycaz kışın orda yapamyız diye..
zaman zaman saatlerce ağlayıp zaman zaman hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum bu da bizim imtihanımız demekki rabbimin vardır bir bildiği diyorum
ama tek desteğim eşim hiç kimseye anlatamadığım şeyleri onunla paylaşıyorum..herkes benim bu konuyu çok takmadığımı düşünüyo hatta..ama daha dün eşime sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamışlığım var..
rabbim sağlık versin bunlarda aşılır elbet
sende sıkma canını aklına kötü şeyler getirip ufak şeyleri sıkıntı edip evliliğini yıpratma
allah sanada banada tüm isteyenlerede tattırsın analık babalık duygusunu inşlh

sağol canım iyi dileklerin için aynı şekilde sende güzel şeyler yaşarsın inşallah....bebek konusuna gelince çatlatma iğnesi,klomen,rahim filmi....çatım rahmim ve rahim ağzım darmış onun üzerine iğne bile vurulmadan canlı canlı operasyon geçirdim doktor aşılama dedi ama ben ara verdim biraz,bizde 2 yıldır korunmuyoruz şuanda birşey yok artık kafaya takmayı bıraktım rabbim ne dilerse o olur...lütfen sizde kafaya takmayın bizde eşimle çok cebelleştik inankı adam ne yapsa gözüme batıyordu aynı senin gibi ailemi özlüyordum bunalmıştım eee evlilik hayatıda zor ama şuan çok iyiyiz bütün kötü şeylere rağmen birbirimizi bağırmadan,çağırmadan anlamayı öğrendik zorda olsa:)canım nacizhane fikrim rahim filmi vs çekilmeden neden tüp bebek düşünüyorsunuz ya onlardan önce aşılamada var...bak ben doktor kurbanı oldum rahminde birşey yok dedi verdi ilaçları rabbim hepsine vicdan merhamet versin başka doktor söyledi neyse hakkımızda hayırlısı olsun her konuda canım...

işte arkadaşım kuzenini anlıyorum, eşimle konuştukça nasıl negatif olduğunu ve bu enerjisinin bana geçtini haliyle eski neşemin kalmadığını anlıyor, çünkü işi gereği hep olumsuz şeyler görüyor kötü insanlarla muhattap oluyor, benim ise pırıl pırıl gençlerle neşeli haylazlarla geçiyor zamanım, galiba ben evde öğretmen olmayı bırakmıyorum o da polis olmayı en büyük sıkıntımız bu ve bunu aşmaya çalışacağız yıpranmamak için..

ya olabılır her erkek tamır yada el beerısı gereken seyler yapamayabılır
sız mukemmelmısınız yemeklerınız temızlıgınız supermı
sanmam herkes gbı sızınde kusurunuz vardır benmde var bende yok dıyendede var
bence abartıcak bısı yok daha yenı ewlısınız ustelık sımdıden bole hır gur olursa gelecek ıyı olmaz

arabayı o kullanıo ıster sıkıssın ıster karstrsın sız yanda keyfınıze bakın hatta gulun ewet bence cok komık ben olsam becerıksız askımmmmm hadı cıkta gorım burdan der gulme krızıne gırerdım hatta onun saskın hallerıne

cımrılık konusu na bısı dıyemem o tıp seylerı sewmem bende 5 tl ın esabımı yapılırmıs

haklısın, canım rahim filmi çektirdim perde vardı ameliyat oldum geçen temmuzda, yani az çekmedik... ama şimdi bunu takmıyorum, işle, balkonumla, çiçeklerle zaman geçiriyorum kafamdam tamamen çıkmıyor ama yine de ilk zamanlardaki gibi takmıyorum, Allah büyük zamanı gelince o da olur. sana da çok çok geçmiş olsun, ben iki defa çektirdim rahim filmi devlet hastahanesindeki öldürüyordu beni, bir şey de anlaşılmadı acısı yanıma kar kaldı, sonra özelde çektirdim perde olduğu anlaşıldı...

canım birde anladığım kadarıyla eşin işteki olayları eve yansıtıyor zaten sende belirtmişin boşver ya takma ama eşinede söyle zaten günümüz yorucu geçiyor eve yansıtmayalım desen...rabbim hiçbirimizi evlatsızlıkla imtihan etmesin inşallah belki biz diğer anneler gibi cefa çekmeden değilde cefa çekerek anne olacağız ama yüce mevlam daha fazla çektirmesin inşallah...

bence bir süre dinlenmelisin ailenle ya da bi hafta sonu kaçışı ile bir akrabana arkadaşına vs.. asla ama asla tartışılamaz neyin seni eşinden soğuttuğu.senin için bu sebepler çok önemli çok etken nedenler olabilir.benim de mesela çok tuhaf takıntılarım var.garip şeylere çok takarım.herkesin kızdığı şeylere ise anlayışla yaklaşabilirim.bu konuda kendini 'aman ben çok mu büyüttüm hödö hödö' diye düşünmeye itme.belli ki bir olumsuzluk var,işlerinin yoğunluğu bile insanın sevdikleriyle arasını bozabiliyor.stresini onlardan çıkarmaya başlıyorsun her şey gözüne batmaya başlıyor.öncelikle biraz dinlenerek birkaç gün başka biyerde vakit geçirerek bunu tartman gerek.benim düşüncem, sen biçok şeyden soğudun.seni çok iyi anlıyorum...lütfen sert eleştirilere kulak asma.kimse kimsenin aslında ne olduğunu bilemez.ne yaşadığını ise asla !

evetttt, ben senin tavsiyene uysam da öyle desem bana beceriksiz dedin der küser 1 ay konuşmaz eşim alıngandır, öyle şaka da olsa kaldırmaz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…