ee ne güzel işte 6yıllık evliyim eşime kırık dökükleri söleye söleye dilimde tuy biter ama unutur hep elindende gelio ama işte yap diom tamm dio arkası yok ama ben mutluyum tamir malzemeleri alıp geciyorm basına gelip tamir ediyo sorunda bitiyo
aslında problemimiz çok ve hep eşimden kaynaklı, mükemmel bir ailesi var, o polis ben öğretmenim maddi sıkıntımız yok, ama hiçbir işi beceremez tamir edecekkken kırar her yeri, kalorifer peteği damlatsa bir sene sonra yapar, bir şey yapması gerekse hep sonra yaparım der ama yapmaz, bir yere gitsek sonu kavgayla biter v.b
neyse bugün beni okuldan aldı biraz gezer yemek yeriz dedi, yola çıktık deniz kenarında o kadar nezih yer varken belediye tesislerine gidelim dedi eyvallah dedim, otoparka girecektik aaa 5 liraymış alışveriş merkezine park edelim dedi, park yerine yanlış yerden girdi uyardıkça inadına ters yönden gitmeye devam etti, insanlar sıkıştı park yerini allak bullak etti, ben sinirlenince de -el alemin kadınları güler yüzlü hoşgörülüdür sen ise hep terssin, dedi. kavga ettik - dönelim, dedi. şimdi evdeyiz...
iki yıldır evliyiz ve ben artık onu sevmediğimi anlıyorum, biraz daha becerikli olmasını bekliyorum, sırtımı korkmadan ona dayamak istiyorum, bunlar sorun değil de ben mi abartıyorum...
aslında problemimiz çok ve hep eşimden kaynaklı, mükemmel bir ailesi var, o polis ben öğretmenim maddi sıkıntımız yok, ama hiçbir işi beceremez tamir edecekkken kırar her yeri, kalorifer peteği damlatsa bir sene sonra yapar, bir şey yapması gerekse hep sonra yaparım der ama yapmaz, bir yere gitsek sonu kavgayla biter v.b
neyse bugün beni okuldan aldı biraz gezer yemek yeriz dedi, yola çıktık deniz kenarında o kadar nezih yer varken belediye tesislerine gidelim dedi eyvallah dedim, otoparka girecektik aaa 5 liraymış alışveriş merkezine park edelim dedi, park yerine yanlış yerden girdi uyardıkça inadına ters yönden gitmeye devam etti, insanlar sıkıştı park yerini allak bullak etti, ben sinirlenince de -el alemin kadınları güler yüzlü hoşgörülüdür sen ise hep terssin, dedi. kavga ettik - dönelim, dedi. şimdi evdeyiz...
iki yıldır evliyiz ve ben artık onu sevmediğimi anlıyorum, biraz daha becerikli olmasını bekliyorum, sırtımı korkmadan ona dayamak istiyorum, bunlar sorun değil de ben mi abartıyorum...
beni seviyor doğru, ama ben onu onun istediği gibi seviyorum mesela, dokunulmaktan hoşlanır ve ona göre sevginin dili dokunmaktır, ben ise branşımdan dolayı mıdır nedir sözcüklerle sevilmeyi severim, ama o yine de kendi bildiği gibi sever beni...
ayyy bende bitek benimki böyle sanırdım. :)))) yani sanki bizi anlatmışsın. ben sayesinde erkek gibi oldum. evimizde 4 yıldır oturuyoruz ilk yıl tuvalet kapısının alt kısmı kırıldı zor kapanıyo her gelen laf ediyo. kendi tamir etmediği gibi tamircide çağırmıyo bıktım söylemekten bikaç aydırda nasıl olduysa kapıda vaz geçti eşimden herhalde düzeldi kapanıyo
evdeki tüm lambalar bozuktu daha taşındığımızda başladı arzaları 3 tanesi hiç yanmıyo biride tuvalet 2 yıl falan karanlıkta girdik holün ışığını yakıyoduk. bende inat edip bakmadım. 2 yılın sonunda bir gün 30 dk da falan halletti. 1 haftada söyledi lambaları nasıl yapmışım bak yanıyo baaak yine yanıyo diye :)).
bide ukalaki sorma bebeğim oldu evden pek çıkamıyorum. bizimki öle fatura falanda yatırmaz. bide niye yatırmıyon diye laf eder. bende gidip hepsini yatırıyorum eve gelince olan muhabbet.
-faturaları yatırdınmı?
-hepsini yatırdım.
-elektirik?
-yatırdım
-su?
-onuda yatırdım
-doğalgaz?
-eveeeeeet.
-internet telefon?
-onuda
-hepsini yatırdın yani????
aynen muhabbet bu... yani bir insanı sinir etmenin 1001 yolu diye kitap çıkarsa eşim valla zengin oluruz. bende bütün işler için birini tutarım parayla
ama bak şimdi uyandı geldi öpücük verip bana gidip su içti ve yattı gelde sevme uyuz muyuz ama iyi kuşum
ayyy tam gaza gelmiştim tüm yelkenler indi şimdi
bütün yorumlardan anladım ki; ben eşimi boş yere üzmüşüm bu konuda, yani ne bileyim bir benim eşim yapmıyor tembelliğinden bu yüzden de beceremiyor ayağına yatıyor sanıyordum. anlatın arkadaşlar, etrafımda evli arkadaş da yok, olanlar da her şey mükemmel pozlarında...
slm kızlar konu sahibi polis eşi yazanlar polis eşi eee bide ben yazım dedim bi polis eşi olarak.....
4 yıla girdik atık evliliğimizin .... aynı sıkıntılar bizdede var ama olsun ben memnunum hatta ara sıra oturup gülerim bile ...
*gecende kapıın kolu bozulmuş yapıyım die aldı alet cantasını öle bi çantaki usta tamircilerde olan her türlü şey var özenir alır gördüğü aleti ....hatta gecende tavana avize monte etmek için gitti matkap aldı :)
*ama gel gelelim kocam anca çivi çakmaktan anlar gerisi yok .. hı bu arada kapının kolu tümden gitti artık kapımızın da kolu yok :)
*sonra petek ısıtmıyomuş kalktı getirdi yine çeyizlerini güya tamirre başladı .. yaptım dedi ... sonra sabah olduk bi baktık odayı su başmış petek sızdırıyo ....
valla artık korkar oldum eline aldı mı takım çantasını acaba neyi bozacak yine die bekliyorum :)
* gelelim pintiliğe evet kocam benm pintidir ama acık o bendede vardır .... ihtiyacımız olanı alırız çok fazla alışveriş yapmayız .... ama gelelim faydalarına ... malum polislerin maaşı çok güzel allah artırsın ... dışardanda haliyle para isyteyenler oluyor bu durumlarda ....işte o zaman çok faydasını görüyorum bu pintiliğin .. el alem yiyecegine birikimimizi çocuklarımıza geleceğe yönelik kullanma fırsatımız doğuyor
bak yatak odamdakı stor dustu
1 aydr ole duruyo 1 kere soledım tamm dedı 2 soledım tamam dedı
3 soledım geceydı dur yapım dedı bswer baska zaman yap dedım ole kaldı
sabah gunesı gozume gozume grıo
ama olsun yapar nasıl olsa
aklıma geldı senle paylasım dedım
maddi anlamda değil, iş bitirici olmasını istiyorum, gözüm arkada kalmasın eşim halleder diyeyim yeter, yoksa sağlık oldukça para kazanılır, huzurlu mutlu olalım gerisi gelir.
Yorumunuzu okudum. Sanki sizde "eşinizi hor görme,küçümseme" gibi bir duygu sezdim.
Yani, siz artık onu sevmiyorsunuz sanki. :26:
İşte dananın kuyruğunun koptuğu yer. Olay aslında ne tamirden anlamıyor oluşu, ne de otoparka ters yönden girmesi. Olay bizim gibi mükemmeliyetçi ve titiz yetiştirilmiş kadınların böyle rahat adamlara sırtını dayayamama sorunu.O zaten düşünmüştür, o zaten benden önce görmüştür, biliyordur diyememe meselesi. Yoksa bilsen ki adam hayatının genelinde dikkatli, prensipli, bi tarz sahibi, o zaman sana o yapmadığı birşeyler de daha az batar. Dersin ki adam yapmıyosa cidden sevmediği için yapmıyordur, ya da cidden önemsiz olduğunu düşündüğü işin yapmıyordur. Ama adam o konuyu düşünmemiş bile, önemlisini önemsizini kafasında evirip çevirmemiş bile. Düşünmek de sana kalmış, önemini farketmek de, sonra yapılsın diye uğraşmak, nasıl yapılabilirliğine, yapılmadığında neler olabilirine kafa yormak da sana kalmış.Adam dümdüz. Beyin kıvrımları ütülü gibi. Bilirim dümdüz kafalı adamın yanındaki kafası sürekli işleyen kadın sendromunu, bilirim...
insanımıza bunların sıkıntı olduğunu anlatamıyoruz o ayrı, dayak yemiyorsan küfür yoksa, eşin seni aldatmıyorsa, cinsel tercihleri de farklı değilse muylu olmalısın ve en çok üzüldüğüm nokta da bunu bayanların söylemesi:44:
bence buraya biraz daha odaklanmalısınız,sorunun kaynağı burası gibi görünüyor..eşinizi ruhunuza dokunamadığından mı yetersiz görüyorsunuz acaba,çünkü saydıklarınız çok basit şikayetler..
aah ah aynı sorunlar bizdede var cnm sizden tek farkımız biraz maddiyat sorunumuz olabiliyo birde daha 5 aylık evliyiz ve benm kimsem bi ailem yok yol yakınken dönsem mi diyorum fakat sonra ne yapıcam onu bilmiyorum...o kadar kötü bi psikoloji içindeyim ki 2 kez intihar ettim evlendiğimden beri 3.nün girişimini düşünyorm fakat Allahtan korkuyorm öncekileri de nasıl yaptım bilmiyorumm..bi ömüe böyle nasıl gidicek onu da bilmiyorum... hayat böyle demekki deyip kendimi yatıştırıyorummm...
çok haklısınız, iyi yönleri çok beni çok sever, değer verir, özel günleri hediyesiz geçirmez, ev işlerinde yardım eder, yemek yapmasam,yemeği yaksam sorun etmez, ama gel gör ki yaptıklarını görmüyor gözüm, göremiyor, takılıyor aklıma ve orda kalıyor yapmadıkları, yapamadıkları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?