Yavru kediler :(

mesaj attım sana canm
ilanı hazırlayalım fotolarla beraber
gerisi kolay

Kızlar napıcam ya annem bi kaç saat daha dursunlar sonra kutuyla yangın merdivenine (binanın içine) koyalım diyo..

Teşekkür ederim arkadaşım,keşke olsa,keşke biri sahiplense,sıcacık yuvasını açsa bu iki güzelliğe..öyle tatlılar ki,halıda falan yatmıyolar..gece aradım taradım, koltuğun dibine yatmış sarı olanı siyah olanıda üstünde alıyım sepete alıyım orası soğuktur diye aldım bu sefer kalktılar kudurdular oynuyolar şimdi ise mama yiyorlar,Allah kimseyi aç,susuz bırakmasın.
İnşaallah bi haber çıkar bugün ..

Artık binaya koymam gerekiyor
hiç istemiyorum bana kalsa sahip çıkana kadar kalsınlar ama annem koy koy diye başımın etini yiyor. Çok üzgünüm ..çok..hala bi haber yok..

Nasıl kıyıpta koyarım sizi binaya,Allahım öyle şirinler öyle masumlar ki..Annesinden ayrılmasalardı,meme emerek mırıl mırıl uyurlardı..o kadar sevgiye muhtaçlar ki..nasıl tutunucaklar hayata? Allahım nolur yardım et ..Hadi sarıyı buldum aldım ama siyahlıyıda buldum sonra bu işte bi hayır var biliyorum ve sokağa asla atmam,atamam..Nolur Yarabbim yardım et..

koyma dışarı o zaman
annenle mücadele etsen bikaç gün daha,bu arada yuva çıkar belki..
sağa sola da bebek pisi isteyen var mı diye sorsan?
konu komşuya falan..
koca çöp tenekelerine nasıl tırmanıp,yemek yiycekler,daha çok minikler of

Son düzenleme:

Şuan siyahlı olanı kolumun üzerinde yatıyor
Canım hiç istemiyorum koymayı dün akşam annem koy koy diye başımın etini yedi
bende ikna ettim bu kadar saat tuttuk,gecenin bu saatinde buz gibi dışarıya bırakmayalım..dursunlar işte dedim ikna oldu..ama sorun annem değil babam.. anneme kalsada kalsınlar yuva bulunana dek ama babamdan gizli tutuyoruz .. babam kızıyor,hep böyle alıyorsunuz sonra üzülüyorsunuz diyo..hepsine siz sahip çıkamazsınız diyo..ama ben onları gördüğüm halde nasıl sokakta bırakırdım ? aç,susuz nasıl sokağa terkederim ..yapamam ..Allah iyi demez ki..
Komşular çok kötü canım,severler sonra sokağa atabilirler,güvenemem .
Zaten isteyende yok..veterinerimize yollasak hayvan barınağına yolluyolar,e ne anladım ben bu işten? orda hayvanlara iğneyi basıp uyutuyolar..

ben yakın zamana kadar aktif olan bi kedi sitesinde moderatördüm..
yeniden aktif hale gelecek ama site..
bugüne kadar en az 500 pisi yuvalandırmışımdır..
sabır istiyor..
babandan gizli ise,daha zor evde tutabilmen tabii..
anlıyorum seni..
ve takdir ediyorum

Allah razı olsun canım senden..
banada bi yardım etsen..
teşekkür ederim evet babamdan saklamak zor ve sabır istiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…