Yavrulara Aldıklarımız..

Kızlar valla süpersiniz.Gülizim çok zevklisin:)) Hepsi güzel.Güle güle kullanın cicileri...

bu arada dün bisikletimiz geldi babamız bugün kuracak
gerçekten çok kaliteli bişeye benziyorr rengide çok tatlııı
babamız kursun akşama eklerimmm....

saphişim görmemişim okinin sweatini güle güle kullansın bende yağmura zman zaman mavi alıyorum bıkıtım herşey pembe herşey pembeeee

ben yenı goruyorum alınanları yaa
ne kadar guzeller maasallah

annelerın ne kadar zevklı oldugunu cıkıyor ortaya

hepsi birbirinden güzel ama kizlarin cicileri daha bi farkli harika ya..

Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Aktivite Masasın kullanan var mı? minişim biraz büyünce bundan almayı düşünüyorum. fikriniz nedir,? sevgiler

[/URL][/IMG]

diantusçum yerim ben o minişi çok tatlı maşallahh cnm oyun halısıda çok güzel bizimkinin pembesi:)

aktivite masası var bizde ben kesinlikle tavsiye ederim kızımın en çok oynadığı oyuncak 4 ay oldu biz alalı hiç bıkmadı sürekli oynuyo ve çokta eğitici bi oyuncak kızım üstündeki meyveleri öğrendi adını söylüyo aynı ordaki gibi haşuruyo:) tavsiye ederim ben cnm

pirayecim ses düzeni filan nasıl biraz hırpalayıp kullanılacak bir oyuncak ya sağlam mı şeker..

Halınız çok güzel diantuscum.Güle güle kullansın yavrukuş..

diantusçum oldukça sağlam cnm
piraye üstüne çıkıyor, koltuktan düşürüyor, ters çevirip oynuyor biyeri kırılmadı henüz::)
seside 2 kademeli yükseltip kısabiliyosun cnm, fiyatı yüksek ama değiyo gerçekten

eveeet sabahki aksaklıktan dolayı yüklediğim resinlerin hepsi gitmiş bende yeniden yüklüyorum umarım sorunsuz hallederim

fotolardan da anlaşıldığı üzere oğlumun bisikleti

oğlum çok beğendi ayıcığın tuşlarına basınca müzik çalıyor hayvan sesleri çıkıyor ayrıca yanağı ve burnundaki siyah yerler far vazifesi görüyor kırmızı kırmızı yanıp sönüyor

Çok güzel beyazmeleğim.İyi günlerde kullansın eymencik.Ben de alıcam ama ne zaman????

bu da lazımlığımız devamı gelecekti ama bu seferde imageshack gitti açılmıyor bugün var bi uğursuzluk ama çözemedim

sağol çitosum sende al bu aylarda yaza doğru güzel havalarda daha iyi faydalanır çünkü

lazımlığı da bu şekilde daha önce de bahsettiğim gibi fazla detaylı bişey almak isteedim bunu da çok seviyor zaten daha yapmıyor o ayrı olsun ne işe yaradığını biliyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…