dandinicim genelde zara hep hanımefendi tarzı elbiselerle dolu ,ayrıca panço ,mothercare ve c&a da da çok şık doğum günü için kullanılabilecek elbiseler var ..ben mothercare de gördüm bu hafta onu alıcam galiba ..
Pirayehira,elbiseniz çok güzel güle güle giysin prenses olucak maşaallah...
Elbise Zara sanırım,başka nerelerde sade ve şık elbiseler var?ben de d.günü için elbise aranıyorumda?sağolasınvereliniortak
piroşum ben çok beğendim elbiseyi ama bende krikom gibi uzun kollu kürk olsa daha iyi olurmuş diye düşündüm.bencede değiştirme elbiseyi.Yalnız içine hakikaten gömlek olmaz
teşekkürler dandinicim...
cnm eylülün saydıklarının dışında kanz,b&g store ve jujube de var.ama b&g çok pahalı
bulursun inş.cnm istediğin gibi birşey
Pirayehira sağol canımopuyorumnanaktan jujube'yi ilk kez duyuyorum:uhm: bakayım nerelerde yeri varmış?
tşkler eylülcüm..güliz harikasın yine döktürmüşsün ,hepsi harika ,ama taytlı takıma bayıldım ,markasını alayım canım ,bende almayı düşündüm şimdi ,tulumlarınız bi harika ,mont da süper ,seninde zevkine hayranım doğrusu ..böyle bakarken keşke bana çıksaymış çekilişte diyorum sabah piraye için diyodum şimdi de senin için :))) kaydirigubbakcemile3
çok tşkler sedacımm..gülizim süpermiş hepsi güle güle kullansın bıdık
Kızlar net artık evde de var bende bir sürü şey alıorum ama evde olmayınca işten eklemekte zor oluyordu bende artıkın cicilerimizi ekleyebileceğimmmm
yağmur hanım güle güle güzel günlerde kullansın cicileriniz..
tşkler lavinyamm..kızlar eklenenleri yeni görüyorum
piroşum elbise harika bayıldım yaa ama bende o elbiseye gölek yakıştırmadım ancak uzun kollu bi bolero olabilir ama gerçekten çok güzel bi seçim yapmışsın yineee...
gülizim en sondaki fıstık hariç ötekiler idare ederen güzeli eylül çünkü:)
masası da çok güzelmiş canım bende alıcam ama nasıl ne model alıcağıma karar veremedim henüzz
güle güle kullansın fıstık...
meleğim çok tşke ederim canımm..piroşum bebeğim doğum gününde harika olacak prnses gibi çok güzelmiş elbiseniz
gülizim harika şeyler almışsın yaa güle güle giysin cimcime
lavişim bayıldım kız çizmelere tüylü müylü tam kokoş bu kızlar yaa
oyun halısını çok sevdim ayrıca nerden aldın ve kaça aldın ister özelden ister buradan bi şeyettiriver bacım
bu kadar tatlı çiçeğin arasında benim böcüğümün kıyafetleri nasıl durur bilmiyorum ama hazır boş bi vaktimi yakalamışken koyuyorum şimdi
Gülizim ne hatunsun hee.Çok zevklisin gerçekten.Her kıza nasip olmaz senin gibi anne.Güle güle giysin kuzum..Kokoşum benim:)
Lavişim sizde güle güle giyin.Kırmızı çizmelerde çok şık.Valla böyle beni kız doğurmam konusunda dürtüklüyonuz.Kız olacağını bilsem hemen yaparım:) Güle güle giysin Yağmur kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?