Yavrulara Aldıklarımız..

sayfada ve nette sorun yoksa bende yükleyeceğim ama bakalım

hah nihayet

kot pantolonumuz, çok tatlı durdu çokta sevdim alırkende zaten böyle arkalar çift cepli falan cool oldu oğlum sengözlerimebaksanab

sweetimiz daha alıcam sweet ama şimdilik en çok bunu beğendim

bunlar eşofman takımlarımız, geçen sene hediye gelmiştri bunlar büyüktü iki yaştı bu sene iyi oluyor

yarım balıkçı swettimiz bu da hediyelerden

mevsimlik ceketimiz sık sık giyiyor o yüzden kirlendi bile

yeleğimiz

ve kadife yeleğimiz bu pek güzel çıkmadı fotoda idare edin artık kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Beyazım çok güzeller.Yavrum güle güle giysin.En çok traveller club yazılı takımı beğendim:)

güle güle kullanın meleğim pek güzelmiş hepsi kottan bizdede var gerçekten cooll duruyor kot hele gömlekle pek yakışıyor benim miniğime

yeşil yelekte çok güzelmiş iyi günlerde giysin eymen paşa

bizde lcw den ev ayakkabıs aldık ben çok beğendim fiyatıda uygundu almak isteyen baksın bence fiyatı iyi hemde çabuk bazulcak yırtılcak bişiye benzemiyor

hediye olnalarda benim aldıklarımın bir kısmı da tesadüfen yeşil oldu yeşillendik biraz ama olsun
teşekkür ederim güzel dilekleriniz için kızlar

krikom bende lcw de patik buldum çok hoştu ayakkabı gibi ama eymenin ayağına olmadı malesef bir numara büyüğü yoktu

bugün bakıcam yine artık patiğe ihtiyacımız var

meleğim güle güle giysin eymen paşa..ayrıca yeşil çok yakışıyo kuzuya..

GÜLİZCİM CİCİLERİNİZ YİNE HARİKAA.KIZ ANNESİ OLMAK VARMIŞ DİYORUM BUNLARI GÖRÜNCE..ama çadırı çok beğendim eminim çok seviyodur küçük cimcimen..güle kullansın bütün cicilerini..

pirayecim elbiseniz çok şık.piroş tam bi küçük hanım olucak doğum gününde..güle güle giysin prensesim.

lavinya sizinkilerde çok güzel.kız kıyafetlerine bayılıyorum.hele çizmeleriniz çok güzelmişş.iyi günlerde giysin tatlı kızın.

beyazım meleğim eymeninkilerde çok şık.kotun açık mavisi var bizdede çok güzel duruyo gerçekten.yeşil yeleğinize bayıldım.güle güle giysin eymen paşa.

canım çok tşklerr..seninde 2. kız olur belki canımm..
çadırımızda evcilik oynuyoruz teyzesi biz..kuzu ev sahibi oluyo ben misafir..çay ikram ediyo :)))

valla gülizim insanın evi büyük olunca böyle oluyo demekki(
bende çok isterdim çadır almak güle güle eğleninn anacım:))
ayrıca kıyafetleriniz pek güzel güle güle giyinn
beyazcım sizde güle güle kullanın :))

tşkler derinim...evim büyük olduğundan değil derincim benim salon takımım yok..o yüzden bi odamız boşa çıkıyo..boş odada eylülün ıvır zıvır, oyuncakları var:))

salon takımı derken koltuklardan hariç bir takım daha mı yok demek istiyosun
o ben de yok:) olmadığı halde yer yok
siz yine iyisiniz :))
çadırda oynamak ayrı bir zevktir çünkü
küçükken bende tüllerden yapardım
sandalye koltuk aralarına:))
ama belki kızlar için daha ilgi çekici olabilir diye avunayım:))

laviş ve beyazmelekcim ,aldıklarınız çok cici ,hepsini iyi günlerde kullansın kuzular ..

hani oturma odası salon takımı oluyo ya..işte salon takımım yok.sadece oturma odam var..onun için bi oda boşa çıkıyo.3+1 de senin evin ozamn 2+1 canım..
eylül seviyo..ama 2 kişi olacaz :))daha tek başına oynamıyo :))

güliz laviş ve meleğim cicileriniz çok beğendim güle güle giysin kuzular...
gülizim bizim babamızda çadır alacak hevesli birde bulursa tren..
bizim lojmanda 2+1 ama ben salon takımını kullanıyorum geldiğim evdede öyleydi ikide kanepem vardı buraya gelince biri çocuk odasında biri balkonda duruyor ama böyle çok iyi oldu kuzularımın odası çadır içinde yer var müsait yani....:))odalarımız 2+1 ama ev 3+1 genişliğinde rahatız bizde burada..
krikom lcwye bende bakayım kış için patik çoraplardan istiyorum inş. büyük numara bulurum kerem 25 kaanda 26 giyiyor gülizdemi gördüm hatırlamıyorum 25 numaraydı ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…