Yavrulara Aldıklarımız..

Eylülüm, Saphişim , Gülizim teşekkürler.

Saphişim Anıl en çok motocross yazan kırmızı turkuaz takımını sevdi."bişiklet vamiş":))))

ooo yasminim döktürmüşsün valla hepside çok güzel ama ben en çok üstünde araba olan tişörtünü sevdim çok güzelll güle güle giysin kuzucuk

ay eylülüm yasminim ne güzel şeyler almışsınız yaa ben burayı niye kaçırmışım ay performansım iyice düşmüş bende sonbahar kreasyonumuzu koyayım bir ara en kısa zamanda kaydirigubbakcemile3

Beyazım teşekkürler.Sonbahar kreasyonunu helecanla bekliyorum:) Bakalım oğluma neler giydireceksin:)

içine bir şey uyduramadım zarada ki gömlekler hep beyazdı kötü durdu
elbiseyi değiştirsemmi diye de düşündüm bilmiyorum
yarın birde pançoyla kanz a bakıcam içine gömlek gibi bir şey

valla tatlım yine herzamanki gibi çok zevklisin elbise şahane ama içine bişide yakışmaz gibi zaten kolları fırfırlı gibi ya keşke yazın sonlarında alsaydın bunu o zamn daha rahat giyerdi sanki peki bu kürkür uzun kollusu yokmuydu beyaz gömlek bencede olmaz içine ama başka renklerde sırıtır sanki gözümde ancak çok ama çok açık pembeyle canlandı bu elbise o zman belki yakışır

içine sinmiycek gibise değiştir sen bilirsin

Piroşum ben de beğendim.Ama içine de giydirmek lazım..Evin sıcaksa onu bilemem

bu elbisenin bi beden büyüğü varmıydı ,kendime almayı düşündümde bir an :)) bu ne la kanka ,acayip güzel bişey bu ,ama bencede içine bişey gitmez ,gömlek olmaz ,elbiseyi gölgeler ,ama değiştirme derim çok beğendim ,ancak krikonun dediği gibi toz pembe dar kollu bir bady altına aynı renk toz pembe mus çorap süper olur .yada tamamen elbise ile aynı renk kırık beyaz krem tonları bady ve mus çorap diyorum ben ..

Son düzenleme:
ayy kızlara ne güzel şeyler alıyo bu anaları yaawww
çok güzel herzamanki gibi
içine krem rengi pırıltılı simli bir bady lazım:))
yelek de 10 numaraa

eylül kızz 1 beden büyüğü yetiyor sana yanii
o zaman sen 104 falan giyiyon galiba:)))
ben daha 98 giyiyorum daaa hıhhhlülülülülülü

çok teşekkür ederim kızlar...

krikom toz pembe de aklımda...öyle bir badi bulabilirsem işte deniycem

yasminim evim çok sıcak değil giydirmek lazım bişey

eylülüm kankam diktirelim sana da büyüğünü işe giderken giyersin:))
kırık beyaz bulsam en güzeli o olur aslında ama tam renginide tutturamadım işte
yelekle tam uyuyor ama tonları

derinim pırıltılı da süper olur dün vardı zara da öyle bişey ama iki renkliydi çizgili
yeleğine bende bayıldım daha tüylüleri vardı ama onlar rahatsız eder diye bunu aldım,kotla filanda giyer

ben 104 giyiyorum evet ama sütyeni :))))
kanka sen bana çıksaydın çekilişte kesin bu takımdan isterdim özellikle yelekten ,ama neyse elbet birgün olacak :))) azimliyim çıkacak ..

ben 104 giyiyorum evet ama sütyeni :))))
kanka sen bana çıksaydın çekilişte kesin bu takımdan isterdim özellikle yelekten ,ama neyse elbet birgün olacak :))) azimliyim çıkacak ..

kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…