Yavrulara Aldıklarımız..

selam kızlar cicileriniz hepsi birbirinden güzel bende hafta sonu zeyland'dan aldım uyku tulumu çok güzel hiç terletmiyo bide kampanya vardı bitmediyse 19,90

Butün ciciler birbirinden güzel ama kizlarin cicielrini daha cok begeniyoru msöylemeden edemedim,heleki yagmur cimcimesinin lila kürkü tam benlik..kokos kokoss giyesin geldi bayildim vallahi.

Çileğim doğru söylüyo.Kızların kıyafetler süper.Bi kızım olsun eğer onu zilli yapmazsam, kokoş yapmazsam ne oluyum:)))

Bu da bizim montumuz, hiç giymedik, kışı bekliyoruz:))

laviş valla imrendim yaa ne güzel şeylşer almışın yine....
cagancuk sizin ciclerde güzel o pandufmu deniyor patiklere bayıldım güle güle giysin...
yasminim sinde kışlıklar hazırmış güle güle giysin anıl paşa...
bizimde geçen sene babannemiz geldiğinde almıştı sevenhillden mont kuzulara büyüktü bu sene daha iyi olur..

Nazlım bu sene montu var ama zor kapanıyo.3 Yaş diyo ama Anılı göbek sağlam.Bu 3-4 yaş, baya güzel içi de.Çok soğukda giydiricem, uzun oluyo.Karnını da kapatır

bizimde bi montumuz var ,geçen yılki çekilişte hediye gelmişti hatırlarsanız ,geçen kış sürekli giydi melis ,kolları uzundu kıvırıyoduk bu sene tam oluyor ,ama bir tanede su geçirmez alıcam C&A da süper montlar var ..
yasmin sizinkide güzelmiş güle güle giysin anıl..

lavişim sağol cnmopuyorumnanaktan
sizin cicilerde harika yine güle güle giysin yağmurum....

meleğim sağol cnmopuyorumnanaktan
sizinkilerde çok güzell cnm güle güle giysin eymen bey:)

pirayecim elbiseniz çok şık.piroş tam bi küçük hanım olucak doğum gününde..güle güle giysin prensesim.

çağanım teşekkürleropuyorumnanaktan
çağanın cicilerinide çok beğendim çok yakışıklı olucak kesin:)güle güle giysin

gülizim her zamanki gibi çok zevklisinnn hepsi birbirinden güzel güle güle giysin fıstığımmm

anılın montuda süpermişşş güle güle giysin yuvarlansın karların üstünde:)

Son düzenleme:
aman allahım ne güzel şeyler almışsınız yaa hepsi birbirinden güzel valla güle güle giysin bebişlerim benim

ben bu sene mont almayacağım eymene geçen seneki montumuz oluyor hala geçen sene biraz büyüktü zaten o yüzden idare eder diye düşünüyorum belki ilkbahara doğru yağmurluk tarzı bişey alabilirim

geçen gün bizde patik aldık pek sevdi ayağına giyiyor evde iyi oldu

uyku tulumuna bizim de ihtiyacımız var çıkıp bakıcam bir ara, bir tane var kalın kaliteli güzel, geçen sene giydiği iki taneden büyük olanı bu senede oluyor ama yetmiyor bugün yıkadık mesela hava yağmurlu kururmu belli değil kaloriferler yansa sorun olmaz aslında ama uygun bulursam bir tane daha almayı düşünüyorum

doğum günü için kıyafet bakıyorum aradıklarımı bulamadım yaa Aydın'a gideyim bir ara bakalım belki orada bulurum :çok üzgünüm:

son 2 ay içersinde aldığımız oyuncaklar resimlerini eklememiştim toplu şekilde ekliyim dedim bazıları hediye bazılarını aldık ama en çok meyva yapbozu ve basketbol potasını sevdi

bilgisayarıda sevdi ama amacına uygun kullanamadık

Son düzenleme:
krikom aldın mı o konuştuğumuz çadırdan ve laptoptan,iyi yapmışsın cnm.ben de düşünüyorum almayı ama çadırı nerde kurarız dersin benim hap kadar evde
yalnız şu basket potalarından unutmayıp benim de almam lazım,gelişimleri açsından çok iyiymiş.
hepsi çok güzel tatlım,puzzellarınızda şahane.güle güle kullansın oğluşlar

tatlım ogün seni bıraktıktan sonra evin altındaki diasa ya girdi yiğit farklı yapboz gelmiş mi diye bi baktım ki elinde çadırla geldi yanıma istemiyom yer yok dedim ama çok özenmiş ben bulurum yer dedi buldu spor aletini salona taşıdı salonun ortasında artık bisiklet var kaydirigubbakcemile3 satçaz zaten onu ses etmedim bende oynasın büyük danam

Krikom hepsi güzel.Şimdiki çocuklar cidden çok şanslı.Bence istediklerinin üzerinde sevindiriyoruz onları. Geçen gün Anıl kuzeni bebek arabasını vermedi diye çok üzüldü.Sembolik olarak bi süre eline verdik ama diğeri de çocuk, hemen aldı tabi.O gece kalktı ağladı onu iştiyom diye.Ben de bebek arabası yerine gittim market arabası aldım.İçinde karnıbahar, muz vs. oyuncak sebze meyvelerde var.Sade bir fotoyu paylaşayım sizinle...

çok güzelmiş yasminim güle güle kullansın anılcığım

evet bencede isteklerinin üzerinde yapıyoruz bazı şeyleri ilerde doyumsuz olcağındanda korkmuyor değilim ama babası ve ben oyuncaklara çok meraklıyız sanırım küçükken bizim olmayanları ona alıyoruz şimdi mertin oyuncakları ile bende oyun oynuyorum oğlumla güzel vakit geçiriyorum hemde oyuncaklardan faydalanıyorum :)))

Son düzenleme:
Ahretim, krikotesim oyuncaklarınız çok güzell..güzel günlerde oynasın paşalarr...

anaaa hadi yaa ,herkes kendi dia sından laışveriş yapsın lütfenzemuszemus kaydirigubbakcemile3 iyi yapmışsınız tatlım.valla yerim olsa alırdım sizin kondisyon aletini.çocukla çıkıp spor yapmak mümkün olmuyor,evde bari takılırdım tv karşısında filan iyi olurdu.neyse yeni eve kısmet olursa alırız artık yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…