Yavrulara Aldıklarımız..

kızlar eşim şimdi bim den uyku tulumu almış en büyüğü 24 aymış benimkine rahat gelir ama 24 aya göre küçük geldi bide 11.500 e almış eşim ince ama bu sene doğalgaz var evde iyi gelir sanırım

anilin montu co kgüzelmis,cok begendim..

krikocum o ahsaplardan bizdede var,saat seklinde rakamlari olai co kseviyor.

ya bende leptop almak istiyorum ama burada baktiklarimin üzerinde 3+ yaziyordu.

cesaret edip alamadim cünkü amacsiz kullanrir diye.simdi seninkizini görünce merak ettim

kullaniyormu mert?

ya bende leptop almak istiyorum ama burada baktiklarimin üzerinde 3+ yaziyordu.

cesaret edip alamadim cünkü amacsiz kullanrir diye.simdi seninkizini görünce merak ettim

kullaniyormu mert?

amacına uygun kullanamadık çileğim habire tuşlarına basıyor aslında ben almazdım ama mert eşimle haftalık yiyecek alışverişe gitti cumartesi sabah orda bilgisayarı görmüş yıkmış ortalığı eşimde almış kıyamamış oğluna benim taklidimi yapıyor sıpa laptopu alıp ardayı sallarmış gibi ayaklarını sallıyo iki yana arda ee eee diyo (ben anca ardayı sallarken bakabiliyorum pc yede) ben kaldırdım ama aklına gelince bilgisayar diyor olmadı veririm isterse 20 tlmiş fiyatı oynasın kırsın napiyım oğlumdan daha mı değerli büyüyünce anca amacına uygun kullanır tabi sağkalırsa

ayyyyyyy yerim otaklit yapan merti yaaaa,gözünü sevim isir onun hertarafini essekyaaa gece gece gülümsetti beni sipa..

canim burda en uygun 70 tl ye buldum ben,acikcasi kiyamadim parama hem oynamayi bilmiycek hemde kirar filan diye almadim.almayim bari bekleyim accik.

krikom canım çok güzel hepsi dediğin gibi biz oynayamadık çok nerdeysi bu kadar kıyafet oyuncak:))babannem gibi konuştum
hepsi çok güzel güle güle kullansın mertoo....
yasmin anılın arabasıda güzelmiş güle güle kullansın minik erkek...

yasminim Anılın fotosunu şimdi gördüm daha önce açılmamış bende.çok şekermiş market arabanız,iyi alışverişler :))

ben oynadım yahu,bir oda dolusu oyuncağım ve kıyafetim vardı.sokakta da oynadım,ağaca da tırmandım,saklambaç,7 kiremit vs.. herşeyi oynadım.çok şükür güzel bir çocukluk geçirdim ben.eşşek kadardım hala sokakta oynuyordum valla

seve seve ısırırım çileğim mertooo yu kendini ısırtmıyo ki sıpaa sevdik 3 yaşından sonra öptürmez bile bunlar kendilerini

benim teyzemler almanyada yaşıyorlardı her yaz gelirken oyuncaklar bebekler getiriyorlardı bize ama annem ne yapıyordu onları poşetleyip salonun üstüne koyuyordu çocukluğum o bebeklere öyleee bakarak geçti gitti onlar güzelmiş kırarmışız çocuklarımıza kalsınmış şimdi oturup evcilik oynucak halim yok ya zaten konuşan bebeklerde kendi kendine bozuldu gitti oynayamadan
babam bana araba alırdı onla oynardım bide pazar işi barbi bebek hiç bişi çocuklarımdan kıymetli değil valla oynasınlarda kırsınlar hatta beraber oynuyorum onlarla ben büyümedim ki hiç oğluşlarımla beraber büyücem inşallah çocukluklarını doya doya yaşasınlar istiyorum ben çok hastalanan bi çocuktum annem sokağa bile salmazdı beni salıncakta sallanmadım özgürce anca üstüne oturur ileri geri yapardım kirlenmek güzeldir kirlensinler gülsünler kossunlar oynasınlar

dün aldığımız yeni cicilerimiz bayramlıkları hazır kuzularımın..
ha sondaki resimlerde akşam uyandıklarında denedik (ee mağazanın altını üstüne getirdiler çok yorulmuşlardı) cicileri tel ile öylesine çektim yakıştı diye burayada koyayım dedim..:)) kotları için kemerde aldık ama içinde lastikli darltma yeri varmışş..
renkleride hep aynı tonda oldu ama en çok hoşuma gidenler bunlar oldu..

son resimde bu sabahtan ev karışmış, oyuncaklar her yanda kuzular kayu seyrediyorlar..:))

nazlııcm hepsi çok güzel ben erkek çocukta süetere bayılıyorum çok tatlı oluyorlarrr
eşortmanları da çok güzel çok beğendimm
güle güle kullansın oğluşların...

NAZLICIM ÇOK GÜZELLER ALDIKLARIN CANIM ,ÇOKTA YAKIŞMIŞ MAŞŞALLAH
Güle güle giysinler ,ayrıca süeter çok karizma durmuş söylemeden geçemiycem :)

nazlıcım maasallah cok guzel aldıkların
saglıkla ıyı gunlerde gıysın kuzular
yalnız son foto cok guzel pek kuzu kuzu oturmus ızlıyorlar maasallah

nazlıcım süper yaa hem kıyafetler hem de kuzular
bende özellikle son fotoya bittim ne güzel oturmuşlar kayu izliyorlar öyle maşallah onlara

bu arada pantolonları çok severek kullanacaksın bizim aldığımız kotun aynısı çok rahat

teşekkür ederiz kızlar, son resim de evet sadece kayu seyrederken öyle sakin sakin otururuz yoksa yerlerinde duramıyorlar bütün gün.. hatta tvnin başında seyrediyorlarda ben sandalyelerini koyup oturtuyorum gözleri bozulmasın diye.. bu ara alıştılar sandalyeyi kendileri açıp oturuyorlar..:)))..
meleğim kotları bende beğendim yumuşak..
eylülüm ve lavişim o süeterlere bende çok bayıldım ilk gördüm hemen aldım valla..

tüm kıyafetlerde yakışıklılarda süperler bende bayramlık bakıyorum lcw yede bakıyım bari

nazlışım çok güzeller maşallah güle güle giyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…