Yavrulara Aldıklarımız..

nazlıcım kerem ve kaancım güle güle giysinler cicilerini çok güzeller aynı eşorfman ve thşirtlerden bende aldım bi yeşil alt sarı thşirtü birde lacivertli kırmızılı takım geçen günde mavi ve gri kazak aldım bugünde pijama ve çoraplarımızı bir kaç tane de oyuncak aldım çekip buraya koymak zor oluyor müsait olursam çekip koyarım bende

Bu da oğluşuma aldığım mont LCW den aldım aslında GAP ten beğenmiştim bir model bayıldım alıcaktım ama annemin beni durdurmasıyla kafama dank edip vazgeçtim 200 tl di annem yazıktır günahtır seneye belkide olmayacak dedi haram bu sene giyicek montu var dedi bugün lcw ye bakayım bi dedim baktım GAP te beğendiğim modele benzer bir model çok beğendim hemde 70 tl aldım çok şeker durdu çok net çekemedim üstündeki duruşunu ama çok şeker oldu

Son düzenleme:
sedoş güzelmiş ardanın montu.. güle güle giysin...
bizimkilerinkine çok benziyor hemen hemen aynı gibi rengi modeli bizimkilerinkinide babannemiz sevenhillden almıştı..

işde kaan ve keremin arife gün gelen oyun seti..
kayu ve arkadaşlarının maskesi.

yelpaze.

tamir seti..

kum kovası..

basket potası..

gelen koliye girip araba gibi kullanan kaan ve kerem...:))))

kayulu çadırımız.. kapının girişinde karşıda daha iyi olmuştu ama benimkiler ikide bir kafalarını duvara vurdular içerde hoplayıp zıplayınca yataklarının arasına aldık ortalık açıldı.. bu arada biz hala park yatakta yatıyoruz içinde onlarda var resimde uyuyorlar.. yazada yatakları değişecek inşallah kuzuların...

buda katlı oyuncak sepetimiz..en çok bu işimize yaradı çok oyuncağı ayak altından kaldırdı..

sedacım güle güle kullansın oğluş montunu çok şıkmış
nazlıcım oyun setiniz çok güzel,bende görmüştüm yumurcakta,güle güle oynasınlar yakışıklılar

sedoşum arda bir harika çıkmış maallah kuzuma çok yakışmış montu güle güle giysin

nazlımeleğim ay bu set bir harika bayıldım valla benim de çadır alasım var ama acaba erkenmi henüz diye de beklemedeyim ama bayıldım sizinkine

sedoşum fıstığım süpermiş ardanın montu fiyatıda çok iyiymiş güle güle giysin kuzum
ben piroşa zara da beğenmiştim mont 100 ün üstündeydi sanırım fiyatı fiyatı arkadaşım d.gününü hediyesi olarak aldı sağolsun:)

nazlımeleğim çok güzel bu tontişlerin oyuncakları yaa güle güle oynasınlar kardeş kardeş
eşimde alalım dedi bu setten ama çadır çok yer kaplıycak diye istemedim bidaha büyük oyuncak almıycam hepsi üstüme üstüme geliyo sanki:)

teşekkür ederim piroşum aslında bende zarada beğendim görmüşsündür kaşe kapşonlu 109 mu neydi onu kesin alıcaktım bayıldım o monta ama 24 aylık vardı ardaya olmadı kazakla giydiremem die düşündüm aynı modelin büyüğüde yoktu alamadım hatta başka mağazalara bakiim dedim akmerkezde bir tane yerde çocuk kaşe monta 700 dediler yuhhhh dedim montu vardı aslında ama işte heves ediyoruz ya lcw görünce fiyatta uygundu alayım dedim hemen tekrar teşekkürler cnm bnm öptüm piroşumda güle güle kullansın arkidşininde kesesine bereket

sağol sedoşum:)
yok yok sizin montunuz çok güzel zaten sen çok zevklisin süper giydiriyosun arda yı arkidişim:)

Sedacım montunuzu güle güle giyinin..Kışın sırtında paralansın, hemen yaz gelsin:))

Nazlıcım çok güzelmiş set.Ben de düşünmeye başladım, alsam mı acaba:)

ay ne zamandır koyacağım bir türlü fırsat yaratamadım botlarımız hoş giydik eskittik bile ama iyiki almşım alırken tereddüt etmiştim emin olamamıştım ama çok iyiymiş valla taş gibi ne su alıyor içine ne soğuk

güle güle kullansın eymenim delikanlıya yakışır :)

bizede eşimin dayısı masa sandalye almış bi laf arasında demişim ben meğer istiyorum die onlar doğum gününe gelememişti dün verdiler sağolsunlar eklerim resimlerini bende hemen kuru kalem aldım renkli resim defteri aldım birde oyun hamuru aldım oyun hamurunu ellemiyor elleri pis oluyormuş paşamın anne eeee pis diyo bana anlatıyo ne istiyosa yapıyoruz tedii yap hav hav yap kuşlar yap belki ilerde sever şimdilik her elledikten sonra ellerini sildiriyor

ay bende dün yazı tahtası oldum büyük bişey keçeli kalemli falan ama hala orayı burayı çiziyor bende arkasından ıslak mendille dolanıyorum off bu çocuğun oraya buraya çizme merakı geçmeyecek mi yaa naptıysam olmadı

beyazım çok tatlı botlarınız tam erkek botu:) güle güle giysin eymen paşamız

ben bayadır eklemiyorum bişey alıyorum ama aklıma gelmiyo eklemek:)

Uzun süreden sonra burayı bulmak zor oldu.Anıla yaz için bişiler aldım.İlginizi çeker belki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…