Yavrumun dilleri:)

Aynen
Almancılar genelde ne konuştuğumu anlamıyorlar. Dil sadece gramer,;kelimeler değil anlamak için popüler kültürü de bilmek gerekiyor. Boşuna dil yerinde öğrenilir demiyorlar.

Çok güzel insanlar tanımışsa orda(onlarla tekrar birarada olabilmek için) ve Allah’ın oraya bahsettiği eşsiz güzellikleri tekrar görebilmek için.

Suudi Araplar o Allahın bahşettiği her güzelliğin etrafına 3er 5er otel dikiyor. Gitseniz de göremeyebilirsinizRuhani merkez Kabe bile görünmüyor artık.

O eşşiz güzellikleri göremeyen tek ben mi varım? Arabistan çöl ve otelden oluşuyor gibime geliyor da.

Tabi haklisiniz, ben de bir dilin hakkiyla konusulmasini isterim, suan bizim oglani da en iyi biz anliyoruz, hatta isin icine bize gore anlamsiz ona gore mutlaka bir anlam ifade eden kendi dilini de katinca biz de anlamak da cok zorlaniyoruz. Benim oglan daha 3 yasinda, konusmasi gecikti, dilden dediler, konusma terapistine gittik, simdi daha iyi. Bazi seyleri hep Ingilizce soylemek istiyor, daha gecen gun sakalasirken oglum avakado diyebiliyorsun ama daha su diyemiyorsun dedim, bana soyle bir bakti water dedi, esimle baya bir gulduk. Cok uluslu bir ortamda calisiyorum, bana soylenen Turkce anlar ama eger Turkce cevap vermeye zorlamazsan Turkce`yi konussa bile aksanli konusur oldu. Telaffuz dersi aldigim ogretmenimin anne babasi Rusmus ama o Amerika`da dogmus, Rusca`yi konusabilmesi icin Ingilizce cevap verdiginde seni duymuyoruz, anlamiyoruz ne diyorsun diye Rusca konusmaya zorluyorlarmis Ingilizce de bildikleri halde.

biz de su an ayni problemlerle bogusuyoruz,
elestirmek icin asla yazmadim,
dikkatli olmak gerekir diye dusunuyorum sadece.
gazamiz mubarek ola :)

çok sağolun cevabınız için. Devam ettirebileceğime inanıyorum. Planladığım şekilde ayarlayabilirsem yola koyulacağım bakalım.
Zorlanacağını,dilde gerileme yaşayacağını da biliyorum, onun için sıkıntı olursa 3.dilden vazgeçebiliriz.

Mune konum kapanabilir. Yeterli cevap aldım teşekkür ederim.
Kendi sınırlı zihinleriyle,görmedikleri yerleri herşeyiyle tanıdıklarını sanan insanımsıların saldırı yeri olsun istemiyorum burası.

Uzun uzun yazmak için kelimenin tam anlamıyla zaman israfısınız..keşke ne kadar seviyesiz olduğunuzun farkında olsanız!!!

Uzun uzun yazmak için kelimenin tam anlamıyla zaman israfısınız..keşke ne kadar seviyesiz olduğunuzun farkında olsanız!!!

Sizinkinden başka seviyesiz mesaj goremedim konuda yazmak icin geldim ve gidiyorum.. genel bir goz attim da, susamadım yine. Hayırlısı..

Neden hanımefendi?
Suudi Arabistanın Yemen'de işlediği insanlık suçlarından haberdar mısınız mesela? Yemenliler de Müslüman?

Tüm Müslümanlar kardeş ama paralı olanları daha da kardeş tabi. Suudi Arabistandaki tek güzellik para, gerisi beton ve kum. İnşaatlarda da Afganlar ve diğer fakir Müslümanlar çok kötü şartlarda çalışıyor. Size para gelsin de gerisi önemli değil tabi. İnsan hakları ihlalleri, Yemende yapılan zulüm, Kabeyi bile pazarlama leşliği umrunuzda değil zira güzelliklerle! gözünüzü boyamışlar. Oksijen israfı olan sizsiniz. Demokrasi, insan hakları, adam yerine konma sizin gibilere fazla. Gidin tacir mollaların, leş şeyhlerin ayağını öpün, 3 karılı adama 4.kadın olun layığınız o.

Son düzenleme:
Hı hı

Siz sadece tek dili kullanmalısınız ev içinde.. Anadiliniz Türkçe olduğu için Türkçe yani.. Babası sürekli Almanca, bakıcısı da sürekli Arapça konuşursa hiçbir sıkıntı oluşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…