Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba eşim yay burcundan olayları akışına bırakmayı çok sever sadık sorumluluklarını yerine eksiksiz getiren ve tam bir iş aşığıdır hiç sözümden çıkmaz boş zamanlarını daima benimle ve çocuuyla geçirir hiç cimri değildir tek sevmediim huyuda mutfağıma karışmasıdır![]()
mutfağıma karışır derken nasıl yani tatlım benimki mutfakta hiç iş yapmazda....cokacimcoook sadece yercokacimcoook
mutfağıma karışır derken nasıl yani tatlım benimki mutfakta hiç iş yapmazda....cokacimcoook sadece yercokacimcoook
benimkide yay burcu kesinlikle tutmayacağı sözü vermez verdiği sözü mutlaka tutar kesinlikle sadıktır ve cimri değil tek sinir olduğum şey herhangi bir kavgada sessizliğiyle beni deli ediyor ama kavgada böylece büyümüyor cevap alamayınca bende susmak zorunda kalıyorum sakinleşince konuşuyoruz ama onu çooooook seviyorum :asigim:
benimkide mutfakta bişi beceremez benneyaptımki
valla bir kardeşi var ama küçük yinede bu başka kardeşi olmayacağı anlamına gelmez :jeyyar:canım bizimkiler kardeş olabilir mi :1shok: :1shok:
aynı bunları yazmaya girmiştim bu topiğe :1shok:
yok bu tutmadı :roflol:
benimki mutfakta mükemmeldir işte sengözlerimebaksanab
valla bir kardeşi var ama küçük yinede bu başka kardeşi olmayacağı anlamına gelmez :jeyyar:
nereli seninki?vereliniortak
Sinop :1rolleyes:
benimkide sivas memnun oldum buyrunnnnnnnnn
benim eşimde bir yay erkeği...
iyi huyları:
sadakat söz konusu olunca üzerine tanımam sadece aldatma konusunda değil
verdiği sözlerede sadıktır..tutamayacağı sözleri kesinlikle vermezalkisalkisalkis
işine çok bağlıdır gece yarısı çağırsalar bile gider ve hiç geç kalmaz çok dakiktir
cinsel arzuları çok fazladır hayal gücüde öyle
boğazına düşkündür ve yemeklerimi çok sever yedikten sonrada öve öve bitiremez:asigim:
bir başkasının yanında beni yüceltir göklere çıkarır:1rolleyes:
vee hiç cimri değildir gayet eli açıktır parası olsa dünyayı serer ayaklarımaŞeniz
kötü huyları:
kavga edince çok kırıcı laflar kullanır ve 1 saat sonra çok pişman olur ama yüzsüz değildir gelipte özür dileyemez gururludur:1closedeyes:
yenilmekten nefret eder herşeyde üstün olmayı sever bu da zıtlaşmamıza neden olur:lepi:
bilgisayar başındayken kendini kaybeder ve söylediğimi duymaz:mymeka:
ukaladır:1closedeyes:
sinirlidir
kız gibi nazlanmayı severkaydirigubbakcemile3
ben böyle bir adama aşığım:asigim:
iyi huyları:
verdiği sözlerede sadıktır..tutamayacağı sözleri kesinlikle vermezalkisalkisalkis
işine çok bağlıdır gece yarısı çağırsalar bile gider ve hiç geç kalmaz çok dakiktir
boğazına düşkündür ve yemeklerimi çok sever yedikten sonrada öve öve bitiremez:asigim:
vee hiç cimri değildir gayet eli açıktır parası olsa dünyayı serer ayaklarımaŞeniz
kötü huyları:
kavga edince çok kırıcı laflar kullanır ve 1 saat sonra çok pişman olur ama yüzsüz değildir gelipte özür dileyemez gururludur:1closedeyes:
yenilmekten nefret eder herşeyde üstün olmayı sever bu da zıtlaşmamıza neden olur:lepi:
sinirlidir
Benim sevgilim de yay ve bu özelliklerin neredeyse hepsi onda da mevcut hatta fazlası:
Olumsuz özelliklere ekleyeceklerim:
Malesef hiç duygusal değil, :26:
Sürprizlerden özel günlerden hoşlanmaz,
İltifat etmek cilvelenmek vs hiç tarzı değildir,:95:
Patavatsızlık boyutunda doğrucu, :84:
Olumsuz eleştirileri sonuna kadar yapar ama olumlu şeyleri takdir etmekten hep kaçınır
Benim sevgilim de yay ve bu özelliklerin neredeyse hepsi onda da mevcut hatta fazlası:
Olumsuz özelliklere ekleyeceklerim:
Malesef hiç duygusal değil, :26:
Sürprizlerden özel günlerden hoşlanmaz,
İltifat etmek cilvelenmek vs hiç tarzı değildir,:95:
Patavatsızlık boyutunda doğrucu, :84:
Olumsuz eleştirileri sonuna kadar yapar ama olumlu şeyleri takdir etmekten hep kaçınır
iyi huyları:
kötü huyları:
sinirlidir
valla bence benım bıldıgım bunlar koç erkegınde var:
![]()