Yay erkekleri .......

valla bence benım bıldıgım bunlar koç erkegınde var :D:D: :41::61:

Katılmıyorum. :19: Benim erkek arkadaşım Koç. Yeteri kadar duygusaldır ve belli eder hislerini her anlamda. Sürprizlere bayılır, özel günlere önem verir. İltifat etmek ve cilveleşmekten çok hoşlanır. :23::9: Gayet dürüsttür. Olumsuz eleştiri yapmak pek huyu değildir, aksine beni över hep. :34:

Benim bu başlığa girmemin asıl sebebi abimdi. :1: Abim Yay burcu, gerçekten çok dürüsttür, ev işlerinde yardımcı olur eşine, boğazına oldukça düşkündür ve yapılan yemekleri hep takdir eder. Bilgisayara ve internete düşkünlüğü vardır. Bir iş söylenince yapar ama önce homurdanır. :1::1:

Belki bunlar yardımcı olur... :34:

benim eşimde bir yay erkeği...
iyi huyları:
sadakat söz konusu olunca üzerine tanımam sadece aldatma konusunda değil
verdiği sözlerede sadıktır..tutamayacağı sözleri kesinlikle vermezalkisalkisalkis
işine çok bağlıdır gece yarısı çağırsalar bile gider ve hiç geç kalmaz çok dakiktir:nazar:
cinsel arzuları çok fazladır hayal gücüde öyle:utangac:
boğazına düşkündür ve yemeklerimi çok sever yedikten sonrada öve öve bitiremez:asigim:
bir başkasının yanında beni yüceltir göklere çıkarır:1rolleyes:
vee hiç cimri değildir gayet eli açıktır parası olsa dünyayı serer ayaklarımaŞeniz

kötü huyları:
kavga edince çok kırıcı laflar kullanır ve 1 saat sonra çok pişman olur ama yüzsüz değildir gelipte özür dileyemez gururludur:1closedeyes:
yenilmekten nefret eder herşeyde üstün olmayı sever bu da zıtlaşmamıza neden olur:lepi:
bilgisayar başındayken kendini kaybeder ve söylediğimi duymaz:mymeka:
ukaladır:1closedeyes:
sinirlidir:kızgın:
kız gibi nazlanmayı severkaydirigubbakcemile3

ben böyle bir adama aşığım:asigim:

bir yay erkeği işte bu kadar güzel anlatılır :81:
bende aşkım da YAY ız :21:
hemen hemen birbirimize çok benziyoruz :51:
cimriliğe gelinc.. benimkinde tutumluluk var bana karşı deil etraftakilere benim istediğimi alır hemen..
o bende de var tutumlu tutumlu geçiniyoruz biz :78:

Son düzenleme:
iş.......iş.........iş...... derdi başı çalışmak. para kazanmak. öyle mız mız değildir. ataktır hatta fazlasıyla. pazar günleri gezer evde durmayı sevmez. hafta arası da iş derdinde. ileride hep zengin olma sevdasında. yeni iş atılımlarında bulunur. arkadaşlarına değer verir. sevdimi çok sever. sevgilisini gururla taşıyabilecek yapıdadır. işte bir kötü yanı tartışmayı sevmez. susar ve kabuğuna çekilir ne düşündüğünü anlıyamazsın ne tepki verdiğini pek fark edemezsin. eski erkek arkadaşımın özellikleri bunlar.

Eşim yay burcu..

Anlayışlıdır, iyi bir arkadas, iyi bir dost, iyi bir dinleyicidir... Çok çabuk parlar hemen söner yanar dönerdir... Tartısmayı hiç uzun tutmaz 5 dk sona aynıdır unutur herseyi... Sadıktır , yalan sölenmesinden nefret eder, dinine bağlıdır...:69::69::69:

Temizlik yapar, sözümden çıkmaz, çok ilgilidir.. Ev dekorasyonuna çok onem verir aksesuarlar alır eve getirir çok hosuma gider çoğu erkek bole değildir...

Kötü tarafına denk gelmedim =))))

Katılmıyorum. :19: Benim erkek arkadaşım Koç. Yeteri kadar duygusaldır ve belli eder hislerini her anlamda. Sürprizlere bayılır, özel günlere önem verir. İltifat etmek ve cilveleşmekten çok hoşlanır. :23::9: Gayet dürüsttür. Olumsuz eleştiri yapmak pek huyu değildir, aksine beni över hep. :34:

Benim bu başlığa girmemin asıl sebebi abimdi. :1: Abim Yay burcu, gerçekten çok dürüsttür, ev işlerinde yardımcı olur eşine, boğazına oldukça düşkündür ve yapılan yemekleri hep takdir eder. Bilgisayara ve internete düşkünlüğü vardır. Bir iş söylenince yapar ama önce homurdanır. :1::1:

Belki bunlar yardımcı olur... :34:

valla siz iyi bir koç erkegine denk gelmişsiniz.
benım burcum yay. erkek arkadasım koç ikimizde ateş grubuyuz iyi anlasıyoruz. fakat benım karsımda her zaman inat eden dikbaşlı kendı dedıgı olsun ısteyen bir koç erkegı var :1:
aslında onun bu huylarıyla urasmak zevklı oluyo :))
gerci o da duygusal yalnız bunu bellı etmıyo bende bellı etsın ıstıyorum ama olmuyo malesef :D:D tabı bırazcık da anlayışlı olsa cok super olucak :D:D
ama herseye ragmen sevıyorum ben onu yaa oldugu gıbı kabul edıorum :))
gecenlerde tartstık o kendını haklı buluyo ben kendımı haklı buluyorum . aslında ıkımızdede suc var ama ılk ondan özur beklıyorum ınat edıyo bende ınat edıyorum halaa mesajlasmadan duruyoruz bı haftadır bakalım sonumuz nolcak :61::61::27:

Son düzenleme:
yay burcuyum kesinlikle banada yay ya da koc lazim:)teraziden ayrildim.. ama cok seviyorum onu ... direkt evlenmek istiyodu bi yay ozgurdur kisitlanmaktan korkar..isimi birakmadim.. onun yukseleni yay.. tekrar olurmu bilmiyorum.. 43 gun gecti.. :( :59:

valla siz iyi bir koç erkegine denk gelmişsiniz.
benım burcum yay. erkek arkadasım koç ikimizde ateş grubuyuz iyi anlasıyoruz. fakat benım karsımda her zaman inat eden dikbaşlı kendı dedıgı olsun ısteyen bir koç erkegı var :1:
aslında onun bu huylarıyla urasmak zevklı oluyo :))
gerci o da duygusal yalnız bunu bellı etmıyo bende bellı etsın ıstıyorum ama olmuyo malesef :D:D tabı bırazcık da anlayışlı olsa cok super olucak :D:D
ama herseye ragmen sevıyorum ben onu yaa oldugu gıbı kabul edıorum :))
gecenlerde tartstık o kendını haklı buluyo ben kendımı haklı buluyorum . aslında ıkımızdede suc var ama ılk ondan özur beklıyorum ınat edıyo bende ınat edıyorum halaa mesajlasmadan duruyoruz bı haftadır bakalım sonumuz nolcak :61::61::27:

Benim de Koç olmamdan da kaynaklanıyor bu bakış açısı biraz sanırım, belki ben bir Yay kadınına göre daha farklı bakıyor olabilirim olaya. :61: Ama kesinlikle erkek arkadaşımın karakterinin de katkısı var. :69:

Ne güzel, durumundan memnunsun. İnşallah orta yolu bulursunuz. Çok mutlu olman dileğiyle. :34:

Benim de Koç olmamdan da kaynaklanıyor bu bakış açısı biraz sanırım, belki ben bir Yay kadınına göre daha farklı bakıyor olabilirim olaya. :61: Ama kesinlikle erkek arkadaşımın karakterinin de katkısı var. :69:

Ne güzel, durumundan memnunsun. İnşallah orta yolu bulursunuz. Çok mutlu olman dileğiyle. :34:

teşekkur ederım canım :69:
ama hala ondan bi ses yok :1:

Back
X