- 27 Ocak 2011
- 816
- 95
- 298
valla bence benım bıldıgım bunlar koç erkegınde var:
![]()
Katılmıyorum.

Benim bu başlığa girmemin asıl sebebi abimdi.

Belki bunlar yardımcı olur...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bence benım bıldıgım bunlar koç erkegınde var:
![]()
benim eşimde bir yay erkeği...
iyi huyları:
sadakat söz konusu olunca üzerine tanımam sadece aldatma konusunda değil
verdiği sözlerede sadıktır..tutamayacağı sözleri kesinlikle vermezalkisalkisalkis
işine çok bağlıdır gece yarısı çağırsalar bile gider ve hiç geç kalmaz çok dakiktir
cinsel arzuları çok fazladır hayal gücüde öyle
boğazına düşkündür ve yemeklerimi çok sever yedikten sonrada öve öve bitiremez:asigim:
bir başkasının yanında beni yüceltir göklere çıkarır:1rolleyes:
vee hiç cimri değildir gayet eli açıktır parası olsa dünyayı serer ayaklarımaŞeniz
kötü huyları:
kavga edince çok kırıcı laflar kullanır ve 1 saat sonra çok pişman olur ama yüzsüz değildir gelipte özür dileyemez gururludur:1closedeyes:
yenilmekten nefret eder herşeyde üstün olmayı sever bu da zıtlaşmamıza neden olur:lepi:
bilgisayar başındayken kendini kaybeder ve söylediğimi duymaz:mymeka:
ukaladır:1closedeyes:
sinirlidir
kız gibi nazlanmayı severkaydirigubbakcemile3
ben böyle bir adama aşığım:asigim:
Katılmıyorum.Benim erkek arkadaşım Koç. Yeteri kadar duygusaldır ve belli eder hislerini her anlamda. Sürprizlere bayılır, özel günlere önem verir. İltifat etmek ve cilveleşmekten çok hoşlanır.
Gayet dürüsttür. Olumsuz eleştiri yapmak pek huyu değildir, aksine beni över hep.
Benim bu başlığa girmemin asıl sebebi abimdi.Abim Yay burcu, gerçekten çok dürüsttür, ev işlerinde yardımcı olur eşine, boğazına oldukça düşkündür ve yapılan yemekleri hep takdir eder. Bilgisayara ve internete düşkünlüğü vardır. Bir iş söylenince yapar ama önce homurdanır.
![]()
Belki bunlar yardımcı olur...![]()
valla siz iyi bir koç erkegine denk gelmişsiniz.
benım burcum yay. erkek arkadasım koç ikimizde ateş grubuyuz iyi anlasıyoruz. fakat benım karsımda her zaman inat eden dikbaşlı kendı dedıgı olsun ısteyen bir koç erkegı var
aslında onun bu huylarıyla urasmak zevklı oluyo :))
gerci o da duygusal yalnız bunu bellı etmıyo bende bellı etsın ıstıyorum ama olmuyo maleseftabı bırazcık da anlayışlı olsa cok super olucak
ama herseye ragmen sevıyorum ben onu yaa oldugu gıbı kabul edıorum :))
gecenlerde tartstık o kendını haklı buluyo ben kendımı haklı buluyorum . aslında ıkımızdede suc var ama ılk ondan özur beklıyorum ınat edıyo bende ınat edıyorum halaa mesajlasmadan duruyoruz bı haftadır bakalım sonumuz nolcak![]()
Benim de Koç olmamdan da kaynaklanıyor bu bakış açısı biraz sanırım, belki ben bir Yay kadınına göre daha farklı bakıyor olabilirim olaya.Ama kesinlikle erkek arkadaşımın karakterinin de katkısı var.
![]()
Ne güzel, durumundan memnunsun. İnşallah orta yolu bulursunuz. Çok mutlu olman dileğiyle.![]()
teşekkur ederım canım![]()
ama hala ondan bi ses yok![]()