Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Kizlar güzel haber görmek ümidiyle gelmiştim ama yok.noldu kurudukmu nedir Allah muhafaza..ben bu yaz sonu ancak kavusabilecegim galiba sizlere..ben gelene kadar hepiniz hamis kalin insallah

Bu sefer batdaşım profiterol olmuş :) her ay birinize denk geliyorum geç adet olunca hadi bakalım profiterol ama benim karnım ağrıyo ki bugün daha 7 gün olasına rağmen ben belirti falan aramayanlardanım yok şöyleyim yok böyle diye çünkü hamile kalan 2 arkadaşım da etrafımda 1 hafta ağrımız var diye gezindiler sonra da 3 gün arayla hamile olduklarını öğrendiler demek karın ağrıyabiliyo hemen moral bozmamak lazım ama bana karın ağrısı adetimin habercisi gibi geliyo işte, bu ay diğer aylardan tek farkım göğüs uçlarımdaki sızlama...Normalde ovulasyon başlamadan 2 önce başlar yumurtlama bitince 3 gün sonra sona ererdi ben de' göğsümde hiç ağrı yok demek bu ay da bişey yok' derdim bugün ovulasyonun üstünden 8 gün geçti ama hala sızlıyo göğüs uçlarım yani tek tesellim bu

Hsg yi cektirdim kizlar.istanbul findikzade radyotom radyomarda 380 tl ye
Oncelikle sonucum temiz cikti sukurler olsun.
Agri aci vs.yok kesinlikle.cok temiz bi yer.aleti yrlestirirken normal ultrason muayenesi gibi hissediyorsun. Ilaci verirkende hafif saniyelik adet sancisina benzer bisey hissediliyor.doktorda cok iyi seni rahatlatmaya calisiyo.
Sakin korkmayin gercekten hic ertelenecek bisey degil korkudan
Islem bes dkikalik sonucuda ben lavabodanken esime vermisler bile yani iki dakikada da sonucu aliyosunuz

Gözün aydın canım sevindim sonucunun temiz çıkmasına..
Kolay da atlatmışsın bazıları gerçekten çok kötü ağrı duymuşlardı ablam da dahil..
Hadi bakalım gelsin artık bebişlerrrrr darısı da benim ameliyatın başına inşallahhhh

Saol cnm insallah.amin hepimize nasip etsin Allahim

sen neden ameliyat olacaksın su sanırım ben durumu kaçırmışım aranıza sonradan katıldığım için neyin var?

bu arada nefesal sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim şükür ne rahatlamışsındır bir yandan.Siz ne kadardır deniyorsunuz?
Eşin de muayene olmuşmuydu? adresi de kaydettim valla çektirdiğin yerin bize baya uzak ama gerekirse dikkate alacağım ucuz da değilmiş he buarada neredeyse 400 tl ama devlette insanın canını çıkarıyolarmış

sen neden ameliyat olacaksın su sanırım ben durumu kaçırmışım aranıza sonradan katıldığım için neyin var?
Canım polipler var bende de. Operatif histereskopiyle alınacak
Çok büyük bir ameliyat değil ama genel anestezi olacağım için korkmuyor değilim..

Çok büyük bir ameliyat değil ama genel anestezi olacağım için korkmuyor değilim..

hımm anladım canım doktor aldırmanı önerdiyse yapacak bir şey yok tabi benim halamda da var ama doktor kontrol altında tutuyor sadece, ameliyat önermemiş şimdilik. İnşallah sen de sorunsuz atlatırsın güzelim ne diyeyim. Ama ya bu ay hamileysen ne olacak :) 9 ay bekleyebilir ozamn ameliyat :) Hayırlısı...
bu arada bugün günü gelen yok mu yahu sanki rosesoulcan bugündü hatta sitem etmişti güncellenmemiş diye sanırım iyi haber yok yoksa çoktan girip paylaşırdı mutluluğunu

Canım benim de.bugundu.negatif çıktı zaten lekelenme başladı.. Hayırlısı olsun. Adet bitiminde de ameliyat olacağım bakalım inşallah güzel olur..

Kafamdan acabalari attim gercekten :)) cok korkuyordum.
Dedigin gibi devlette cok zor oluyormus .birde malum hastanelerimizde hijyen sorunu var.
Ben bi kac ozel hastaneye daha sordum cok ucuk fiyatlar vardi 600 -1000 tl arasi
Burayi kadinlar kulubu ilgili topikten buldum.gercekten hic agrim olmadi.
Maddi imkanlariniz elveriyorsa oneririm
Esimde de varikosel vardi canim ama sperm test sonucu normal cikti.3 ayda bir tekrarlicaz testi.3 kez yaptirdi esim normal cikti
Eylulde tekrar yaptiricak.
Varikosel sperm degerlerini cok etkiliyormus.suan ameliyata gerek yokmus .kotuye giderse ameliyat dediler
Beklemekten baska yapilacak bisey kalmadi
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

Bu arada deneyeli 1 yil oldu.evliligimizdede 3. Yilimizi dolduracagiz:)

Umarim cok cok iyi gecer ameliyatin
Hersey ne kadar zor degilmi bizler icin.bi suru testler muayeneler ...
Mukafati en kisa zamanda hayirli ve saglikli bebis olur insallah

anladım canım inşallah daha fazla beklemezsiniz biz de 3 yılı yeni doldurduk bu da 6.ayımız 2 yıl 5 ay doğum kontrol ilacı kullandım ben bıraktığımdan bu yana deniyoruz biz de 2 kez kimyasal gebelik oldu tutmadı bitürlü

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ben beklemedeyim...Geride bıraktığım 5 ay içinde tüm erken gebelik belirtisi masallarını yaşayarak eledim bana daha belirti kalmadı bu ay
1) Yerleşme kanaması dediler adetten 5 gün önce kanamam oldu olley dedim servisit çıktı
2) Kasıkta batma dediler benim adettenn önce hep kasığım batıyomuş meğer
3) Göğüslerde şişme damarlanma dediler benim vücut zaten kadavra gibi damar haritası
4)Ağızda metal tadı dediler tamam bak bu ay kesin dedim onda da faranjit çıktım
5) Sarımsı akıntı dediler o da sevisitten oluyomuş zaten
eeehhh yetti be dedim daha bana belirti kalmadı bu ay
Zaten niyeyse bu ay bi saldım gitti bana noldu böyle anlamadım olmazsa ilk kez bu ay üzülmüycem galiba tatil yaradı

su ve lingen evli mutlu huzurlu çeldi valla aklımızı yan topicte hemen de kayıt olmuşuz ay ne güldüm halimize
Yavvv bana 3 gün var daha ama karnım ağrıyo bağırsaklarım da bozuldu gibi sabah da yüzümde 3 dene sivilce çıkıvermiş noldu şimdi ümitlerim suya mı düştü bu ay ne diyonuz?

Az kalmis .her ay yeni bir umut nede olsa
Bence sivilcelere ve diger belirtilere takilma
Insallah guzel haberler verirsin
Bu arada topik kurudumu ne .herkeste bi rehavet var
Ben henuz yumurtlama donemlerindeyim.cokta umursamiyorum ama rahim filmi de cektirdimya bu ay bir umutluyum nedense
Eger tutarsa adet donemim dogum gunume ve evlilik yildonumumuze denk geliyor
Insallah hayirlisi ile guzel haberler alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…