Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

kızlarrrrr günaydın hepinizeeeeeee...nasılsınız iyimisiniz.ben süperim hava süper ama kötü haberim var erken adet oldum.bu ayda bebiş yok yeni bat 1 haziran Allah kerim

Araniza yeni katıldım bnde yaza hamile grmek istiyorum yeni düşünmeye başladık umarim olur

Araniza yeni katıldım bnde yaza hamile grmek istiyorum yeni düşünmeye başladık umarim olur

bende aynı şekilde 1 ay öncesine kadar hiç aklımda yoktu ama şimdi çok istiyoruz inşallah hepimiz hamile gireriz yaza

Hoşgeldin ses83 inşallah hepimiz hamile oluruz yaza hayırlı şekilde:)
Hicran. Günaydın canım :)
Hiic üzülmeyin moraller tavan yapsın yeni denemelere yelken açalım :)))
Dün niran ünsal magazin programında bebeğiyleydi. Kanalları tıkalı olduğu için çocuğu olmaz raporu vermişler. O da atmış bebek fikrini nasılsa olmaz ameliyatsız diye ve o ara hamile kalmış. Bizim de kafada silmemiz gerek sanırım :)

günaydınnnn canlarımmmm,

bencede kafamızdan atmamız lazım bu düşünceyi ama gel görki sen onu anlat bize :) Ama ufuk çok yakın ben bunu hissediyorum bu radaki her arkadaşım çok yakında mutlu olacakkk

o bebek buraya gelecek o kadar
Kızlar kendimize bi uğraş bulsak evde olunca insan ister istemez düşünüyor

Canım ben calstigim halde öyleyim. Öğretmenler odasında bebekten falan konuşuluyor ister istemez insan aklına getiriyor:))
Valla evde olsam spor yapardim, yürüyuse çıkardım, el işleri yapardim ama gene de unutmazdim sanırım:))

Çalısiyor olmak güzel gün boyu düşünmek var birde arada düşünmek var ama ne yaparsak yapalım kafadan atamıyoruz puffff

evet bencede aklımızdan atarsak olur gibi geliyor düsününce beynin seni yönetmeye başlıyor

o bebek buraya gelecek o kadar
Kızlar kendimize bi uğraş bulsak evde olunca insan ister istemez düşünüyor

canım ugras bulmaya calısıyorum örgü örüyorum bebek battanıyelerı vs. fılan kuzenım hamıle kızı olucak onun ıcın spor yapıyorum hamıle kalana kadar ne kadar werırsem kar diye ama bi yandan da korkuyorum hamıle kalırsam bebegıme bılmeden zarar werırım dıyee

Canım bisey olmaz rabbim onu kucağına verecekse sen ne yaparsan yap olur geçen bi ark vardı bir hafta olmadı hamis olduğunu öğrendi sürekli yattı ama yine de kaybetti bebeğini

bende kilo vermeye çalışıyorum herhangi bi hap çay vs kullanmadan doğal yollarla zayıflamanın bebeğe zararı olmaz sanırım

Teşekkürler . Cok pozitifsiniz ne güzel bana umut verdiniz ama cidden fazla düşünmemek lazm da insanin elinde değil ilişkiden sonra regli dönemini beklemek zor acaba hamilemiyim vs stres ister isteemez oluyo

Teşekkürler . Cok pozitifsiniz ne güzel bana umut verdiniz ama cidden fazla düşünmemek lazm da insanin elinde değil ilişkiden sonra regli dönemini beklemek zor acaba hamilemiyim vs stres ister isteemez oluyo

ben teşekkür ederim. ben ilk defa bu ay beklicem o süreci ama olsun rahat olalım biz stres yapınca hayat zorlaşıyor herşeyin hayırlısı olsun o önemli. bende ekmeği kesince yürüyüşle destekleyince illaki kilo veriliyor tabi irade de şart:)

bende kendı kendıme ole tesellı verıyorum kısmetımızde varsa bebıs Rabbım yazdıysa eger korur onu neyaparsam yapayım .sürekli erteliyordum zayıflayım vs fılan ole hamıle kalayım dıye ama cevremde o kdr cok hamıle oldukı ve o kdr fazla cocugu olan varkı onları gorunce dayanamıyorum esım kız cocuklarını ozellıkle cok sevıyor lojmandada dunya tatlısı bır kızımız var esım o kdr sevıyor kı bnde neden olmasın neyı bekleyecegım kı dedım esımın sevgısını gordukce onune gecemıyorum bu dungunun

ayy ne güzeelll bende eşime acı bir şaka yaptım meğer adam bebek diye yanıp tutuşuyormuş ben istemiyorum diye söylemiyormuş bana =) içindeki bastırılmış duyguları açığa çıkardım o an bu an istiyorum bakalım =) bugün kan tahlili verdim hormon testleri bakalım yarın sonuçları alcam hayırlısı bakalım

Hadi bakalım insallahh iyi çıkar sonuçların.
Bebeği yapınca küçükken iyi de büyüdükçe sorunlar da artacak gözüm korkuyor aslında :)

olsun tatlım onlar bi gelsinler da biz anneler allahın izniyle her sorunun üstesinden geliriz evelallah

Ben de varım kızlar...8 aydır evliyimm 5 aydırda çocuk istiyorum....Adet tarihim 7 mayıs ..şu soğan kürü ve tarçınlı karışımı uygulayan varmı aranızda......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…