Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Kızlar bugün ovulasyon testi siparisi verdim. Allah izin verirse bu ayi kacirmak istemiyorum.
Bu testin varliginida sizlerden öğrendim. Birkez daha teşekkür ederim.
Insallah guzel haberlerimiz olur bu ay hepimizin

Hadi bakalım insallahh iyi çıkar sonuçların.
Bebeği yapınca küçükken iyi de büyüdükçe sorunlar da artacak gözüm korkuyor aslında :)

teşekkürler su_sisesi =) sonunu düşünen kahraman olamaz demişler

Son düzenleme:
Kızlar adet oldum dün.yeni bat 1 haziran

Benim için haziran en iyisi çünkü mart 28 hem eşimin hem de benim dogumgunum üçümüz aradan çıkartırız belki )
Sanırım ben de birkaç ay daha olmayacağı için kendimi teselli ediyorum (((

Dogru söylüyorsun. Benimki sadece kendimi teselli aslinda. Nisanda olmadi ya o yuzden mayis. Mayista da olmazsa en güzel ay haziran olur.
Umut yitirmek yok. :)

Allah'ım her isteyene gönlüne göre evlat nasip etsin canlarım üzmeyin kendinizi geç olsun sağlıklı sıhhatli olsun...vardır rabbimin bir bildiği...

Dogum gunu de Burç larda önemli :) :) sağlıklı bebeklerimz olur ins uzun süre beklemeyiz umarim

Sadece bir haftadr deniyoruz regli zamanina da denk geldi bu arada hamile kalma olasıligi nedir acaba

Ben şahsen oğlak boğa aslan olmasini isterim tabi yeterki olsun ama bu burclar olsun isterim denk getrmek de kilay olmaz ki :) baba boga anne balık balik olmasin :)

21 nisan da regli olmustum 4 gun sürdü duzenli olur genelde mayis i bekliyorum bakalm gecikecekmi. Sabırsız davranip test yaptm tabiki negatf ckti :)

Ben şahsen oğlak boğa aslan olmasini isterim tabi yeterki olsun ama bu burclar olsun isterim denk getrmek de kilay olmaz ki :) baba boga anne balık balik olmasin :)

aynen öyle baba boğa anne balık çocuğumda balık olmasın

selamm kızlaaaar....
Selaaammm buschyyy nasılsın taze anneeee nasıl gidiyor

Sadece bir haftadr deniyoruz regli zamanina da denk geldi bu arada hamile kalma olasıligi nedir acaba
Canım önemli olan iki adetinin tam ortasındaki 3-4 gün. O günleri iyi değerlendirmen gerek.
Eğer imkanın varsa gittigidiyor'da ovulasyon testleri satılıyor onlarla takip edebilirsin
Kaç aydır deniyorsun ve test falan yaptırdın mı hiç???

kızlar resmi yükleyebilmişimdir umarım, bugünki ovü. testim, yorumunuz ne acaba? bugün 13. günüm. iki gündür daha silikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…