Günaydın kızlarrrr
Nasılsınız görüşmeyeli :)
Çarşamba yaklaştıkça korkum artıyor. Eğer doktor polip var derse ,kii insallahh demez, ameliyat veya kürtaj olacağım ;((
Inşallah olmam insallahhhh(
Folikasit sağol canım inşallah iyi olacak herşey ve inşallah hepimiz listenin üst taraflarında :emirbebek: ile yerimizi alacağız :)
amin canim insallah,senin rahatsizligini tam bilmiyorum polip ne onuda bilemedim,ama insallah hersey yolunda der dr ve hep birlikte guzel haberler aliriz burdaFolikasit sağol canım inşallah iyi olacak herşey ve inşallah hepimiz listenin üst taraflarında :emirbebek: ile yerimizi alacağız :)
HAYAT canım o iğneden sonra beklemek tam bir işkence. Günler geçmek de bilmiyor. Yalnız sana tavsiyem, adetin geçene kadar belirti gorsen de test yapma. Benim midem bulandı, kasiklarim ağrıdı göğsüm sancıdı sandım ki oldu. Ama olmadi birşey((
Inşallah sende adet gecikmesiyle bütün belirtiler olur
Günaydın kızlarrrr
Nasılsınız görüşmeyeli :)
Çarşamba yaklaştıkça korkum artıyor. Eğer doktor polip var derse ,kii insallahh demez, ameliyat veya kürtaj olacağım ;((
Inşallah olmam insallahhhh(
İnşallahh canım insan herşeyi getiriyor aklına ne yalan sölimkötüyü aklına getirme güzel düşün güzel şeyler olsun inşallah =)
Cok tesekkur ederim yaaa. Iyiki bu siteyi buldum :)
Bikaç sorum daha olacak. Bu corekotu bal tarcin karisimini ve esim için pekmezi hergünn birkere mi uygulayaylim?
Reglym bittikten sonraki 3. Gün baslayip 2gune bir calisma yapalim diye düşündük tutturabilmek icin
ama bu kezde Sperm kalitesimi duser acaba?
Valla canım 2 günde ilişkiye girende de hamilelik oluyor hergün girende de. Eşinizde sayı hareket problemi yoksa hergün deneyin bence.bende doğru olanın 2 güne 1 ilişkiye girmek olduğunu duydum ama acemiyim tabihergün yapıldığında asıl sperm kailtesi düşüyormuş zaten spermler 3 gün rahimde canlı kalabiliyormuş sıkıntı olmaz kanımca
Valla canım 2 günde ilişkiye girende de hamilelik oluyor hergün girende de. Eşinizde sayı hareket problemi yoksa hergün deneyin bence.
36-48 saatte bir ideal diye duydum ben de
Ben de şekersiz duymuştum ama :)kızlar bugün bir arkadaştan duydum biliyorsunuzdur belki siz ben yeni öğrendim ilişkiden 1 saat önce eşiniz şekerli türk kahvesi içmesi fayda sağlıyormuş sperm kalitesi ve hızı açısından
kızlar bugün bir arkadaştan duydum biliyorsunuzdur belki siz ben yeni öğrendim ilişkiden 1 saat önce eşiniz şekerli türk kahvesi içmesi fayda sağlıyormuş sperm kalitesi ve hızı açısından
Ben de şekersiz duymuştum ama :)
tatlım inşallah herşey yolunda olur,Tatlım polip rahim duvarında ya da girişinde et benleri oluyor. Sanırım rahim kalınlaşmasından dolayı Oluyormuş.
Alınırsa sorun kalmıyor inşallahh..Allahım dermansız dert vermesin hiç kimseye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?