Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Allah'In izniyle her şey çok güzel olacak, ve sen de mayıs anneleri arasında olacaksın. gönlümüz seninle, içini ferah tut!

selam kızlar nasılsınız?,bekleme süreci ben çok heyecanlandırıyor ya,24ünde çatlatma iğnemi oldum,çalışmalar devam ediyor,inşallah meleğim gelir bana en kısa zamanda hayırlısıyla

Folikasit sağol canım inşallah iyi olacak herşey ve inşallah hepimiz listenin üst taraflarında :emirbebek: ile yerimizi alacağız :)
HAYAT canım o iğneden sonra beklemek tam bir işkence. Günler geçmek de bilmiyor. Yalnız sana tavsiyem, adetin geçene kadar belirti gorsen de test yapma. Benim midem bulandı, kasiklarim ağrıdı göğsüm sancıdı sandım ki oldu. Ama olmadi birşey ((
Inşallah sende adet gecikmesiyle bütün belirtiler olur

amin canim insallah,senin rahatsizligini tam bilmiyorum polip ne onuda bilemedim,ama insallah hersey yolunda der dr ve hep birlikte guzel haberler aliriz burda

Tatlım polip rahim duvarında ya da girişinde et benleri oluyor. Sanırım rahim kalınlaşmasından dolayı Oluyormuş.
Alınırsa sorun kalmıyor inşallahh..Allahım dermansız dert vermesin hiç kimseye ...

kötüyü aklına getirme güzel düşün güzel şeyler olsun inşallah =)

bende doğru olanın 2 güne 1 ilişkiye girmek olduğunu duydum ama acemiyim tabi hergün yapıldığında asıl sperm kailtesi düşüyormuş zaten spermler 3 gün rahimde canlı kalabiliyormuş sıkıntı olmaz kanımca

Son düzenleme:
Valla canım 2 günde ilişkiye girende de hamilelik oluyor hergün girende de. Eşinizde sayı hareket problemi yoksa hergün deneyin bence.
36-48 saatte bir ideal diye duydum ben de

kızlar bugün bir arkadaştan duydum biliyorsunuzdur belki siz ben yeni öğrendim ilişkiden 1 saat önce eşiniz şekerli türk kahvesi içmesi fayda sağlıyormuş sperm kalitesi ve hızı açısından

kızlar bugün bir arkadaştan duydum biliyorsunuzdur belki siz ben yeni öğrendim ilişkiden 1 saat önce eşiniz şekerli türk kahvesi içmesi fayda sağlıyormuş sperm kalitesi ve hızı açısından
Ben de şekersiz duymuştum ama :)

anlaşılan kahve yalnızca bizi ayakta tutmuyor

Tatlım polip rahim duvarında ya da girişinde et benleri oluyor. Sanırım rahim kalınlaşmasından dolayı Oluyormuş.
Alınırsa sorun kalmıyor inşallahh..Allahım dermansız dert vermesin hiç kimseye ...
tatlım inşallah herşey yolunda olur,

kızlar beni de listeye eklermisiniz tahminen 20 mayıs bat tarihi

Günaydınnnnn süper hava olunca insan da pozitif oluyor haftaya güzel başlamak da iyimis :))
Nasılsın eliff:)

çokk iyiyimmm =) hayat güzell hava güzell biz güzelizz daha ne olsun=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…