canım adetliyken hormon testleri yapılıyor istersen yaptırabılırsın ben mart ayında dr ye gıttım cocouk dusunuyorum kontrolden geceyım dıye smear fln alındı ulstrasyon fln temız cıktı sukur ama hormon yapmadı dr gerek gormedı ama aklımda kalmasın dersen baktır
hayır yumurtlama sabit günlerde olmaz.sakın öyle düşünme.ben adetin 7.günü yumurtluyorum eğer ovulasyon testi yapmasam bunu bilemicektim.akıntımda benim hiç olmuyor.yani anlaşılmayan durumlar olabiliyor bu konuda..sende canını sıkma ama takip et muhakkak
yok yani doktor kontrol ettiğinde bana yumurtlamamın 14. günde gerçekleştiğini söylemişti. bu diyorum her ayın 14. günü sabit mi bende yoksa o ay için mi öyleydi? demek istemiştim ama senin mesajdan sonra çıkıp ovü.testi aldım :13: yurtdışındayım ve buralarda bulabileceğimi sanmıyordum, o yüzden diğer yolları takip edecektim ama girdiğim beşinci eczanede buldum çok şükür. 5'li paket ama işimi görür sanırım. bugünki silik çıktı ve bnm 11. günüm. sanırım doğru yoldayım
Canim Cok tesekkur. Cahillik kötü :) peki bu hormona nasil bakiliyor. Kan testiyle falan mi?
Hastayken alttanmuayene ultrason falan yapmaz herhalde degil mi
yok yani doktor kontrol ettiğinde bana yumurtlamamın 14. günde gerçekleştiğini söylemişti. bu diyorum her ayın 14. günü sabit mi bende yoksa o ay için mi öyleydi? demek istemiştim ama senin mesajdan sonra çıkıp ovü.testi aldım :13: yurtdışındayım ve buralarda bulabileceğimi sanmıyordum, o yüzden diğer yolları takip edecektim ama girdiğim beşinci eczanede buldum çok şükür. 5'li paket ama işimi görür sanırım. bugünki silik çıktı ve bnm 11. günüm. sanırım doğru yoldayım
kız bravo sanaher ay 14.gün yumurtlamıyorsun farklı oluyor her ay.bazısı 11 bazısı 12 bazısı 14 bazısıda ben gibi adetin 7.günü yumurtluyor.hatta bazısı adetken yumurtluyor.yani hem günler değişik hemde her ay değişir tarihleri.yurtdışında nasıl oluyor bilmiyorum ama gittigidiyordan aldım ben. http://...............................ck-20-adet-ovulasyon-2-gebelik-kargo-78858653 bu linke tıklarsan görürsün.bu arada silik çıktıysa devam ediyorsun iki çizgi belirgin olduğun gün yumurtluyorsun demektir.hadi bismillah de
teşekkür ederim senden geliyo o enerjinasıl güzel bi enerjin var senin öyle, teşekkür ederim ilgin içinbu arada yazdığın link açılmıyor ama sorun değil TR'deki testler hakkında bakmıştım daha önce sitelerden. ateşimi de takip ediyorum bakalım bu ay kaçabilecek mi elimizden
Tatlım yazını tesadüfen girdim hormonlara 2 yada 3.bakılıyor ve adetliyken altan muayene yapılmıyor diye biliyordum ana dün canlı canlı yaşadım tatlım reglili vajinal muayene oldum
Tesekkur ederim canim yaa. Bisürü yontemden söz ediyorsunuz.
Biz gelisi güzel yapiuoruz valla. 14. Günü diye okudum. Ona göre uyguladik bu ay.
Olmadi, su an hastayim. Ates ölçenler var test yapanlar var. Bende uygulayayim diorum.
Neyi nasil uygulamam gerekiyor?
Tesekkur ederim canim yaa. Bisürü yontemden söz ediyorsunuz.
Biz gelisi güzel yapiuoruz valla. 14. Günü diye okudum. Ona göre uyguladik bu ay.
Olmadi, su an hastayim. Ates ölçenler var test yapanlar var. Bende uygulayayim diorum.
Neyi nasil uygulamam gerekiyor?
Canım ben pkoluyum yumurtlama gününü bulmak idüşündükn ovu testi sl netten uygun fiyata alabilirsin eğer ilaç kullanmıyorsan bal tarcın çörek otu karıştırıp ye eşine keçi boynuzu pekmezi yedir ilişkiden önce kocanav turk kahvesi yap spermleri hareketlendiriyormus sintra ilişkiden hemen sonra ayağa kalkma belinin altında yastık koy ayaklarını dik duvara daya öyle belke bi saat bi sorun yoksa olur ins
Cok tesekkur ederim yaaa. Iyiki bu siteyi buldum :)
Bikaç sorum daha olacak. Bu corekotu bal tarcin karisimini ve esim için pekmezi hergünn birkere mi uygulayaylim?
Reglym bittikten sonraki 3. Gün baslayip 2gune bir calisma yapalim diye düşündük tutturabilmek icin
ama bu kezde Sperm kalitesimi duser acaba?
Canim Cok tesekkur. Cahillik kötü :) peki bu hormona nasil bakiliyor. Kan testiyle falan mi?
Hastayken alttanmuayene ultrason falan yapmaz herhalde degil mi
Günaydın kızlarrrr
Nasılsınız görüşmeyeli :)
Çarşamba yaklaştıkça korkum artıyor. Eğer doktor polip var derse ,kii insallahh demez, ameliyat veya kürtaj olacağım ;((
Inşallah olmam insallahhhh(
Sağol canım inşallah iyi sonuç alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?