Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Kızlarr canlar benide eklermisiniz listeye beklenen adet tarihim 2 mayıs 1 aydır deneme yapıyorum yeni başladık :))

Hicrannn canım bence doktoruna sor da alma derse alma belli mi olur ters etki yapar. Çorba iç sıcak sıcak doğal şeylerle atlat

Kararsız kaldım ama en iyisi nane limon ıhlamur çorba ins bu grip yumoslarimin büyümesini etkilemez

aaaayyyyyyyyy harikaaa rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin gözünüz aydın çok sevindimm

bende yeni geldim doktordan tahlillerim normal çok şükür adetim bitsin çalışmalara başlıcazz

yaaa güzel olur ama haberini gelince alırım öyle olsun orada stres yapmak istemme

canım senınle aynı zamanda evlenmısız sanırım aramızda 20 gün varr :) evlılık yıldonumuzde bebıs haberı alsak ne guzel olur ama tabı öncesi zamanda almak cok cok ıyı olur :)

canım senınle aynı zamanda evlenmısız sanırım aramızda 20 gün varr :) evlılık yıldonumuzde bebıs haberı alsak ne guzel olur ama tabı öncesi zamanda almak cok cok ıyı olur :)

5 haziran benim yakın zaman da geliyor evlilik yıldönümü plan da yok.
mayıs ayında da olabilir batın ne zaman senin .

5 haziran benim yakın zaman da geliyor evlilik yıldönümü plan da yok.
mayıs ayında da olabilir batın ne zaman senin .

aslında bnm 3 yane evlılık yıldonumum war 17 ekim nikah tarihi malum lojman cıkması acısından nikah erken oldu. 19 hazıran kendı memleketımdekı tarıhım 25 hazıran esımın memleketındekı tarıhım tabı 25 hazıran ı baz alıyoruz:) canım bnm bat 12 mayıs kısmet artık

sizde epey tarih olmuş bizim tek oldu nikahı da salonda istedik
hadi hayırlısı canım inşallah anneler gününde anne olmanın sevincini yaşarsın valla ne güzel olur

bizimde 3 tarih var

kızlar size bir sorum olacak bugün doktor bana klomen diye bi ilaç yazdı adetin 4,-5, günü kullanmam gerekiyormuş sonra takip etcez dedi ben de bugüne kadar hep korunduk ilk defa korunmucaz bu ay ilaç başlamak şart mı dedim o da sen bilirsin bu ay bi deneyin dedi, ilacı da bilmiyorum tam olarak ama doğru mu ettim sizce yoksa alsam mı ilacı

niye yeni korunmayı bıraktım demene rağmen hemen verdiki o ilacı benim bu ay 3.kullanışım o ilaç zaten en fazla 5-6ay kullanılıyo ve yumurta oluşmasına yadımcı oluyo senin yumurtan büyümüyo yada geçmi büyüyoda verdi ilacı adetlerin felan düzenlimi allhım yarabbim bu doktorala muhtaç etme ama onları başımızdanda eksik etme yaa kimisi aylarca olmaz ilaç tedavi ister yapmaz kiminede böyle zırt diye ilaç verir allah nasıl bilirse öyle yapsın bu doktorları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…