hayırlı olsun canımmrabbim kucağına almayıda nasibetsin,bizlerede dua et
Hicrannn canım bence doktoruna sor da alma derse alma belli mi olur ters etki yapar. Çorba iç sıcak sıcak doğal şeylerle atlat
Çoğu çiftin tatilde oluyormuş diye okumuştum bir yerde
Tamam eklerim bilgisayara geçince ama bat geçince gelismeleri haber et:)
Çoğu çiftin tatilde oluyormuş diye okumuştum bir yerde))
Aman olsun da tek stresi kalsın:))
Hicrannn canım bence doktoruna sor da alma derse alma belli mi olur ters etki yapar. Çorba iç sıcak sıcak doğal şeylerle atlat
Aman olsun da tek stresi kalsın:))
Tamam eklerim bilgisayara geçince ama bat geçince gelismeleri haber et:)
Yazdırıp uğramayanlardn olma :)))
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]hamile Adayı[/TD]
[TD]Beklenen Adet Tarihi[/TD]
[TD]Sonuç/Durum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]evli_mutlu_huzurlu[/TD]
[TD]1Mayıs[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Dün idrar testi yaptım pozitif. Kan testi yaptırdım değerim 92,7 çıktı.
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]hamile Adayı[/TD]
[TD]Beklenen Adet Tarihi[/TD]
[TD]Sonuç/Durum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]evli_mutlu_huzurlu[/TD]
[TD]1Mayıs[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
canım hayırlı ugurlu olsun rabbım kucagınada almayı nasıp etsın güzel kaderler yazsın inşallah:)
yaaa güzel olur ama haberini gelince alırım öyle olsunorada stres yapmak istemme
canım senınle aynı zamanda evlenmısız sanırım aramızda 20 gün varr :) evlılık yıldonumuzde bebıs haberı alsak ne guzel olur ama tabı öncesi zamanda almak cok cok ıyı olur :)
5 haziran benimyakın zaman da geliyor evlilik yıldönümü plan da yok.
mayıs ayında da olabilirbatın ne zaman senin .
aslında bnm 3 yane evlılık yıldonumum war17 ekim nikah tarihi malum lojman cıkması acısından nikah erken oldu. 19 hazıran kendı memleketımdekı tarıhım 25 hazıran esımın memleketındekı tarıhım tabı 25 hazıran ı baz alıyoruz:) canım bnm bat 12 mayıs kısmet artık
aslında bnm 3 yane evlılık yıldonumum war17 ekim nikah tarihi malum lojman cıkması acısından nikah erken oldu. 19 hazıran kendı memleketımdekı tarıhım 25 hazıran esımın memleketındekı tarıhım tabı 25 hazıran ı baz alıyoruz:) canım bnm bat 12 mayıs kısmet artık
kızlar size bir sorum olacak bugün doktor bana klomen diye bi ilaç yazdı adetin 4,-5, günü kullanmam gerekiyormuş sonra takip etcez dedi ben de bugüne kadar hep korunduk ilk defa korunmucaz bu ay ilaç başlamak şart mı dedim o da sen bilirsin bu ay bi deneyin dedi, ilacı da bilmiyorum tam olarak ama doğru mu ettim sizce yoksa alsam mı ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?