Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Ben anne olmak istemiyorum şimdilik de sen de. Ayy ne saçma bu insanlar yaa karşısındaki insanların ne düşündüğü hiç önemli değil ancak bosbos konuşsalar

Alıştım tatlım ben daha evlendiğimin ilk ayı soruyo kv bebek falan bir iki kez böyle sordu sonra eşim bastı fırçayı o günden bu yana kv büst demiyor artık

Günaydınnnnn kızlarrrr tatil ve güzel.bir hava dışarda:))
Bugün kontrole gidiyorum bakalım geçen hafta gördüğü beyazlık adetten miydi yoksa polip mi (Allah korusun)
Dua edin güzel haberlerle geleyim noluuurr noluuurr

Hadi insallah guzel haberlerle gel. Rabbim bütün sıkıntılarini gidermis olsun
Doktor hic bir problem yok desin :)

inşallah güzel haberlerle gelirsin canımmmmm

merhaba arkadaşlar, biz eşimle 2 aydır korunmuyoruz ama bu ikinci ay ve adet belirtilerim kendini gösterdi, hemen olsun diye bir acelemiz yok çünkü 24 yaşında olcam önümüzdeki ay, ama şunu merak ediyorum, doktordan nefret eden bir insanım, hamilelikten de sırf kontroller testler ve doğum olayı yüzünden soğuyabilirim diye düşünüyorum, ama çocuk fikride o kadar tatlı geliyorki eşimi çok sevdiğimden istiyorum sanırım birde annelik duygusu daha ortada fol yok yumurta yokken ağır basıyor, normalde bu yaşta kariyer hedeflerim vardı mezun olcam okuldan ve benim kariyer hedeflerimin yerini çocuk hayalleri süslemeye başladı 24 çok erken değil evet ama bu duyguları yaşayan var mı yani hem bebiş isteyip hemde bu durumdan korkan, kariyer falan hepsi boş geliyor bir an, sonra mantıklı düşününce de eminmisin diyorum ama korunmayı da bıraktım yani saldım çayıra mevlam kayıra gibi oldu benimkisi

Teşekkür ederim canlarim Allah hepinizden razı olsun hepinizi evlatlariniza kavuştursun sağlıkla:)

güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz bakalım

günaydınn kızlaarrr

amaaan ben de üni okuyordum bazı sebeplerden dolayı dondurdum e o sırada evlendim.evlendikten sonra devam ederim diyordum ama bebek fikri de baya cazip geldi...ekimde açıköğretime başvuruyorum ordan devam edip bitireyim bari dedim yoksa bebekle hergün nereye gidiyon okula...

arkadaşım çok iyi anlıyorum seni.. bende öyleydim işimde yükselmek istiyordum kurum değiştirmek istiyordum yüksek lisans yapıp öğretim görevlisi olma gibi bir sürü hedef sayabilirim hiç aklımda yoktu bebek falan çevrenin de etkisi oluyo tabi daha gençsin erken gibi cümleler duyuyodum... eşimde istiyormuş bana söylemiyormuş istediğini şaka yapayım dedim hamileyim diye baktım çok sevindi gözleri falan doldu o an anne olmaya karar verdim herşeyi bi kenara bıraktım canım acaba heves mi bi anlık karar mı dedim ama sitedeki arkadaşlarda sağolsun yardımcı oldular bana ve anne olmaktan kimsenin pişman olmayacağını söylediler gerçekten de öyle .... bende yeni çalışmalara başlıcam rabbim hayırlısını versin hepimize umarım yardımcı olmuşumdur

ben evlilikle öğrenciliği yürüttüm biraz zorlansam da ve bu dönemde yaşım ve eğitime olan aşkım yüzünden çocuğu erteledim eşim de çok anlayışlı bu konuda ama artık oda üzülüyor farkediyorum, bende de derin bir bebek sevgisi ve içimi dolduran bir anne şefkati habire benim bebişim şöyle olur böyle olur diyorum ama işte merakım şu evliyken yürüyor da çocuk varken hem eşime hem çocuğuma hem işime vakit ayıramam ki ikiye bölünmekle üçe bölünmek arasındaki fark büyük, hamileyken bile o kadar derdi çilesi var bu bebişin :) ben iş falan istemiyorum bebek istiyorum içten içe ama mantığım öyle demiyor işte mezun olup direk hamile kalırsam bir daha çalışamazmışım gibi geliyor ne bilim karışığım ama bebiş olursa da çok mutlu olacağız eşim de bende biliyorum.

Anneliğin yaşı yoktur 20 den sonra her yaş annelik için uygundur bence...

o zaman uygula mutluluğun formülünü ayrıca üçe bölünmekten korkma, bütün kadınlar bunu başardı da bi sen mi başaramıcaksın. ayrıca eminim eşin bebeğinize daha çok önem verdiğinden kendisiyle eskisi kadar ilgilenemeseniz de bunu dert etmez hatta fark etmez çünkü o da üçe bölünecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…