- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
kızlar size bir sorum olacak bugün doktor bana klomen diye bi ilaç yazdı adetin 4,-5, günü kullanmam gerekiyormuş sonra takip etcez dedi ben de bugüne kadar hep korunduk ilk defa korunmucaz bu ay ilaç başlamak şart mı dedim o da sen bilirsin bu ay bi deneyin dedi, ilacı da bilmiyorum tam olarak ama doğru mu ettim sizce yoksa alsam mı ilacı
niye yeni korunmayı bıraktım demene rağmen hemen verdiki o ilacı benim bu ay 3.kullanışım o ilaç zaten en fazla 5-6ay kullanılıyo ve yumurta oluşmasına yadımcı oluyo senin yumurtan büyümüyo yada geçmi büyüyoda verdi ilacı adetlerin felan düzenlimi allhım yarabbim bu doktorala muhtaç etme ama onları başımızdanda eksik etme yaa kimisi aylarca olmaz ilaç tedavi ister yapmaz kiminede böyle zırt diye ilaç verir allah nasıl bilirse öyle yapsın bu doktorları
Canım klomenle garantiye almak istemis olmalı doktorun. Klomen yumurtalari geliştiriyor ama 6 ay kullanılıyor en fazla sen bir hakkını bu ay dolduruyorsun ma bence inşallah gerek kalmaz da bi dahaki aya kullanma bence. Birkaç ay akışına bırak derim
Canım klomenle garantiye almak istemis olmalı doktorun. Klomen yumurtalari geliştiriyor ama 6 ay kullanılıyor en fazla sen bir hakkını bu ay dolduruyorsun ma bence inşallah gerek kalmaz da bi dahaki aya kullanma bence. Birkaç ay akışına bırak derim[/QUOTE
evet canım bende öyle düşünüyorum umarım gerek kalmaz
Çoğunlukla çıkıyor tabi istisnalar olabiliyor bazen çıkmıyor kimisinde geç döllenme dedikleri şey olabiliyor.Genelde 30 gunde bir regli oluyorum yani ayın 21 -22-23 lerinde oluyorum genelde. Peki bugünlerde regli olmazsam hemen ertesi gun 24 unde test yapinca sonuc ckarmi . Ben cok yeniyim o yüzden ogrenmeye calisiyorum
Birde ne kadr surede belirtiler basliyor mesela bir haftada belirti olurmu ? Bulanti göğüste dolgunluk vs gbi
Valla canım hic üzülme en güzelini yapmissin bence kasti yapıyor belli ki bir haftada cücük mu olurKızlar canım sıkıldı.. Benim bir komsum her görüşünde hamile misin diyor. Sanırım her hafta soruyor. Ben de dayanamadım artık az önce "her hafta soruyorsun bi haftada olmaz ki çocuk" dedim amacım bir daha sormasını engellemek ama içime oturdu kötü mu ettim dedim ama napim zoruma gidiyor sürekli sorması..
Kızlar canım sıkıldı.. Benim bir komsum her görüşünde hamile misin diyor. Sanırım her hafta soruyor. Ben de dayanamadım artık az önce "her hafta soruyorsun bi haftada olmaz ki çocuk" dedim amacım bir daha sormasını engellemek ama içime oturdu kötü mu ettim dedim ama napim zoruma gidiyor sürekli sorması..
Kaynana boyutu mu:)
Kaynana boyutu mu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?