Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

hiç anlamıyorum inan yardımcı olamayacağım.

tahlillere baktı bir sıkıntı görünmüyor ama klomen yazayım yarın alcan bu ilacı dedi öğleden sonra da ultrasonda bakalım dedi ultrasona girdim yumurta rezervlerin güzel iki yumurtalıkta da bol miktarda görünüyor dedi bende hemen ilaca başlamak istemediğimi zaten yeni korunmayacağımızı söyledim iyi sen bilirsin diyo bana sinir oldum sabah sabah

Canım klomenle garantiye almak istemis olmalı doktorun. Klomen yumurtalari geliştiriyor ama 6 ay kullanılıyor en fazla sen bir hakkını bu ay dolduruyorsun ma bence inşallah gerek kalmaz da bi dahaki aya kullanma bence. Birkaç ay akışına bırak derim

Stresten sanırım istahim yok cok hevesli degildm aslnda daha dogrusu stres yoktu bu ara basladi

Genelde 30 gunde bir regli oluyorum yani ayın 21 -22-23 lerinde oluyorum genelde. Peki bugünlerde regli olmazsam hemen ertesi gun 24 unde test yapinca sonuc ckarmi . Ben cok yeniyim o yüzden ogrenmeye calisiyorum

Birde ne kadr surede belirtiler basliyor mesela bir haftada belirti olurmu ? Bulanti göğüste dolgunluk vs gbi

Genelde 30 gunde bir regli oluyorum yani ayın 21 -22-23 lerinde oluyorum genelde. Peki bugünlerde regli olmazsam hemen ertesi gun 24 unde test yapinca sonuc ckarmi . Ben cok yeniyim o yüzden ogrenmeye calisiyorum
Çoğunlukla çıkıyor tabi istisnalar olabiliyor bazen çıkmıyor kimisinde geç döllenme dedikleri şey olabiliyor.

Birde ne kadr surede belirtiler basliyor mesela bir haftada belirti olurmu ? Bulanti göğüste dolgunluk vs gbi

Adet gecikmesi en iyi belirti sen başka belirti arama bence boşuna umutlanmış olmazsın hem
:)

Kızlar canım sıkıldı.. Benim bir komsum her görüşünde hamile misin diyor. Sanırım her hafta soruyor. Ben de dayanamadım artık az önce "her hafta soruyorsun bi haftada olmaz ki çocuk" dedim amacım bir daha sormasını engellemek ama içime oturdu kötü mu ettim dedim ama napim zoruma gidiyor sürekli sorması..

Valla canım hic üzülme en güzelini yapmissin bence kasti yapıyor belli ki bir haftada cücük mu olur

haketmiş bence zaten hassas bi konu her haftada sorulmaz ki bazen insanlar çok meraklı olabiliyor sıkma canını

Valla Kaynanamin sormasını bile istemezken bu hergün soruyor artık gına geldi agzimdan kaçırdım öyle bir laf. Özür diledi inşallah bir daha sormaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…