- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
arkadaşım çok iyi anlıyorum seni.. bende öyleydim işimde yükselmek istiyordum kurum değiştirmek istiyordum yüksek lisans yapıp öğretim görevlisi olma gibi bir sürü hedef sayabilirimhiç aklımda yoktu bebek falan çevrenin de etkisi oluyo tabi daha gençsin erken gibi cümleler duyuyodum... eşimde istiyormuş bana söylemiyormuş istediğini şaka yapayım dedim hamileyim diye baktım çok sevindi gözleri falan doldu o an anne olmaya karar verdim herşeyi bi kenara bıraktım canım acaba heves mi bi anlık karar mı dedim ama sitedeki arkadaşlarda sağolsun yardımcı oldular bana ve anne olmaktan kimsenin pişman olmayacağını söylediler gerçekten de öyle .... bende yeni çalışmalara başlıcam rabbim hayırlısını versin hepimize umarım yardımcı olmuşumdur
o zaman uygula mutluluğun formülünüayrıca üçe bölünmekten korkma, bütün kadınlar bunu başardı da bi sen mi başaramıcaksın. ayrıca eminim eşin bebeğinize daha çok önem verdiğinden kendisiyle eskisi kadar ilgilenemeseniz de bunu dert etmez hatta fark etmez çünkü o da üçe bölünecek..
anlayan birisi olduğuna çok sevindim yaa, çok zor bir durum değil mi duygular ve mantığım arasındayım resmen, biliyorum hemen çocuk olmaz ama korunmuyorum da hani Allah a bıraktım ben, o hayırlısını ve en iyisini bilendir diyorum dua ediyorum, hayırlısıysa eğer bir bebişim olsun değilse hayata atılırım diyorum ama işte gitgeller yaşamıyor değilim, eşimi bende çok seviyorum, benim ailem çok sorunlu bir aileydi fakat eşimle evlendikten sonra gerçekten aile gibi hissettiriyor bana, çevredekiler çocuk olmadan aile olunmaz falan diyor ama ben hissediyorum o huzuru o yüzden o baba olmayı hak ediyor, ve bana hiç baskı yapmıyor ama istiyor işte arkadaşları baba oluyor ikinci çocuğu bekleyenler var ona sorunca zamanı var daha diyor, ben henüz mezun olmadım diye diyor bunu biliyorum annesi resmen torun istiyorum diyor gülüyor, bilmiyorum ama hamileyken yada bebeğimle evde de otursam sıkılmam gibi geliyor bana onun için hazırlık yapmak onu büyütmek de çok büyük bir iş gibi geliyor bana
Mrb kızlar keyiflernasıl ben hala gribim ve oksuruyorum hem normal öksürerek var bide astımım var zaten off asilamaya kadar bu öksürerek geçmezse aktarılan spermler öksürükle çıkar mi acaba normal zamanda oksurunce çıkıyorlar da :2::2::2::2::2::2:
benim yorumlarımın altında gebelik takvimim görünüyor ya sanki günü gününe gerçekmiş gibi bebeğimiz bugün 0.4 mm falan demiştim geçenlerde eşime..unutmamış dün bak bakalım ne kadar olmuş dedi :) 1.5-2.5 mm arası yazınca oo baya büyümüş dedi gözlerinin içi öyle gülüyordu ki...asla pişman olmayacağımızdan eminim...ayrıca sağda görünen foto bu gün 6.haftaya girdiğimiz için değişmiş...akşam onu da göstericem :) çok sevinicek yavaş yavaş gerçek bir bebeğe benzemeye başlıyor...
çok geçmiş olsun hicrancımsıcak suya bal limon falan denedin mi yumuşatır diye biliyorum arkadaşım
eşinizin yorumlarına koptum, baya büyümüş okula gönderelim artık derdi benim eşim de kesinişte eşimle bu duyguyu yaşamak istiyorum ben de, yuvanızdaki huzur ve mutluluk daim olsuni bebişinizle kat kat artsın inşallah
eşinizin yorumlarına koptum, baya büyümüş okula gönderelim artık derdi benim eşim de kesinişte eşimle bu duyguyu yaşamak istiyorum ben de, yuvanızdaki huzur ve mutluluk daim olsuni bebişinizle kat kat artsın inşallah
walla canım bnde cok dusundum anne olmakla mantıgım arasında kaldım ablama kuzenlerıme soruyordum ne yapmalıyım nsl hareket etmelıyım vs. die ben görev gereği şırnak uluderede oturuyorum hastane ulaşım şartlarını tahmın edebılıyorsunuzdur eşim o yuzden burda cocouk olmasına karsıydı duygularımla mantıgım arasında kalıyordum kndımce bahaneler üretiyordum dur azcık zayıflayım öle hamıle kalıyım temmuzda tayınımız batıya cıkıcak temmuza erteleyım vs. fln dıye ama cevremde o kdr hamıle ınsan o kdr cocougu olan ınsan vrkı annelık duygusu onune gecemedım annemler kayınvalıdem ablam herkes torun ıstıyoruz demeye baslamalar esım bıle hevese geldı birde baktıkkı ben bat ım gelmesin diye dua eder buldum kendımı hatta suanda esım hamıleymısım gıbı kendını coktan kaptırdı bilee
amin canım... Allah isteyen özlemini çeken herkese tontik tontik bebişler versin...eşim gene iyi bir arkadaş var hadi cinsiyeti belli olsun ona göre yeğenime bebk arabası alıcam diye tutturdu...çevremdekilerin bunca gazı ve heyecanıyla ben bir haftaya doğururum sonraki hafta okul bir aya kalmaz düğününü bile yaparız mürüvetimi görmüş olurummillet uğraşsın 9 ayda anca anca doğursun...pehh biz 9 aya kadar büyükanne büyük baba olucazzz
ay çok hoş yaaaumarım eşinin kendini kaptırması boşa çıkmaz
walla canım bnde cok dusundum anne olmakla mantıgım arasında kaldım ablama kuzenlerıme soruyordum ne yapmalıyım nsl hareket etmelıyım vs. die ben görev gereği şırnak uluderede oturuyorum hastane ulaşım şartlarını tahmın edebılıyorsunuzdur eşim o yuzden burda cocouk olmasına karsıydı duygularımla mantıgım arasında kalıyordum kndımce bahaneler üretiyordum dur azcık zayıflayım öle hamıle kalıyım temmuzda tayınımız batıya cıkıcak temmuza erteleyım vs. fln dıye ama cevremde o kdr hamıle ınsan o kdr cocougu olan ınsan vrkı annelık duygusu onune gecemedım annemler kayınvalıdem ablam herkes torun ıstıyoruz demeye baslamalar esım bıle hevese geldı birde baktıkkı ben bat ım gelmesin diye dua eder buldum kendımı hatta suanda esım hamıleymısım gıbı kendını coktan kaptırdı bilee
inş. cıkmaz canım yaa valla. bazı yıyecekler vardır hanı elini deyınce hamıle iken nereye sürersen bebegın orasında leke olurmus vs. diye inanışlar vardır bugun öğle yemegı yıyoruz ve eşim elini sakın deyme hemen yıka deydiysen bak leke olur vs fln diye demeye başladıı walla
Kızlar maalesef polip yani et beni varmış rahimde. Kalinlasma da var ve sebebini araştırmak ve aldırmak için histereskopi olmam gerekiyormuş. Beni ankarada bir üniversitede kısırlık bölümüne sevk etti ve zamana ihtiyacınız var dedi..
Bebek düşünenlere tavsiyem, hem kendileri hem de eşleri kontrol amaçlı da olsa doktora görünmeleri. Bana hep bir senen dolsun bekle bekle dediler bilseydim hu kadar ciddi sorun var, en baştan hallederdim sorunu ve bunca zaman gecirtmezdim.. Çok üzgünüm ama bunda da var hir hayır diyorum.. Şükür daha büyük problemleri olanlar da var tedavisiz değil ama onca zaman beklemek çok zor olacak...
çok güzel yaaaa çok tedbirli bir baba adayına benziyorr eşin =))
Kızlar maalesef polip yani et beni varmış rahimde. Kalinlasma da var ve sebebini araştırmak ve aldırmak için histereskopi olmam gerekiyormuş. Beni ankarada bir üniversitede kısırlık bölümüne sevk etti ve zamana ihtiyacınız var dedi..
Bebek düşünenlere tavsiyem, hem kendileri hem de eşleri kontrol amaçlı da olsa doktora görünmeleri. Bana hep bir senen dolsun bekle bekle dediler bilseydim hu kadar ciddi sorun var, en baştan hallederdim sorunu ve bunca zaman gecirtmezdim.. Çok üzgünüm ama bunda da var hir hayır diyorum.. Şükür daha büyük problemleri olanlar da var tedavisiz değil ama onca zaman beklemek çok zor olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?