Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

anlayan birisi olduğuna çok sevindim yaa, çok zor bir durum değil mi duygular ve mantığım arasındayım resmen, biliyorum hemen çocuk olmaz ama korunmuyorum da hani Allah a bıraktım ben, o hayırlısını ve en iyisini bilendir diyorum dua ediyorum, hayırlısıysa eğer bir bebişim olsun değilse hayata atılırım diyorum ama işte gitgeller yaşamıyor değilim, eşimi bende çok seviyorum, benim ailem çok sorunlu bir aileydi fakat eşimle evlendikten sonra gerçekten aile gibi hissettiriyor bana, çevredekiler çocuk olmadan aile olunmaz falan diyor ama ben hissediyorum o huzuru o yüzden o baba olmayı hak ediyor, ve bana hiç baskı yapmıyor ama istiyor işte arkadaşları baba oluyor ikinci çocuğu bekleyenler var ona sorunca zamanı var daha diyor, ben henüz mezun olmadım diye diyor bunu biliyorum annesi resmen torun istiyorum diyor gülüyor, bilmiyorum ama hamileyken yada bebeğimle evde de otursam sıkılmam gibi geliyor bana onun için hazırlık yapmak onu büyütmek de çok büyük bir iş gibi geliyor bana

kesinlikle cesaretlendirici bir yorum olmuş teşekkür ederim :) sanırım hamile olunca insan bu duygunun ve anneliğin herşeyin üstünde olduğunu daha iyi anlıyor, bilmiyorum karışığım, ikizler burcuyum hep kararsızım zaten biz isteyince olacak istemeyince olmayacak diye birşey yok buna inanıyorum ve rahatlıyorum biraz, yoksa içime annelik duygusu düştüğünden beri mantık biraz saf dışı kalıyor

benim yorumlarımın altında gebelik takvimim görünüyor ya sanki günü gününe gerçekmiş gibi bebeğimiz bugün 0.4 mm falan demiştim geçenlerde eşime..unutmamış dün bak bakalım ne kadar olmuş dedi :) 1.5-2.5 mm arası yazınca oo baya büyümüş dedi gözlerinin içi öyle gülüyordu ki...asla pişman olmayacağımızdan eminim...ayrıca sağda görünen foto bu gün 6.haftaya girdiğimiz için değişmiş...akşam onu da göstericem :) çok sevinicek yavaş yavaş gerçek bir bebeğe benzemeye başlıyor...

Mrb kızlar keyiflernasıl ben hala gribim ve oksuruyorum hem normal öksürerek var bide astımım var zaten off asilamaya kadar bu öksürerek geçmezse aktarılan spermler öksürükle çıkar mi acaba normal zamanda oksurunce çıkıyorlar da :2::2::2::2::2::2:

bence kadın en güçlü varlık.. herşeyin üstesinden gelebiliriz biz 3 e de bölünürüz 4 e de 5 e de o sabır irade güç bizde var yapabilir miyim yapamaz mıyım olur mu olmaz mı altından kalkabilir miyim gibi soru işaretleri çok normal kolay değil bir bebek dünyaya getireceğiz nasipse. olumsuz kavramları kafamızdan atalım en basitinden köylerde ninelerimiz en az 4 tane doğuruyorlar tarlada bahçede çalışıyorlar evin işi bi yanda eş bi yanda ve hiçbirinin de off ladığını görmedim ben biz çok şükür daha iyi şartlardayız öyle tahmin ediyorum en azından :) o yüzden kendimizdeki gücün farkına varalım endişelerden arınalım eşlerimizi çok seviyoruz onlara bu mutluluğu tattıralım sonuna kadar hakediyorlar çünkü eminim mutluluğumuz daha da katlanacak bebişlerimiz geldiğinde =)

çok geçmiş olsun hicrancım sıcak suya bal limon falan denedin mi yumuşatır diye biliyorum arkadaşım

eşinizin yorumlarına koptum, baya büyümüş okula gönderelim artık derdi benim eşim de kesin işte eşimle bu duyguyu yaşamak istiyorum ben de, yuvanızdaki huzur ve mutluluk daim olsuni bebişinizle kat kat artsın inşallah

çok geçmiş olsun hicrancım sıcak suya bal limon falan denedin mi yumuşatır diye biliyorum arkadaşım

Çok sagol tatlım limon sıktım direkt içtim birde bunu deneyim bakalım pufff ins haftaya kadar geçer daha şimdiden stres oldum

amin canım... Allah isteyen özlemini çeken herkese tontik tontik bebişler versin...eşim gene iyi bir arkadaş var hadi cinsiyeti belli olsun ona göre yeğenime bebk arabası alıcam diye tutturdu...çevremdekilerin bunca gazı ve heyecanıyla ben bir haftaya doğururum sonraki hafta okul bir aya kalmaz düğününü bile yaparız mürüvetimi görmüş olurum millet uğraşsın 9 ayda anca anca doğursun...pehh biz 9 aya kadar büyükanne büyük baba olucazzz

walla canım bnde cok dusundum anne olmakla mantıgım arasında kaldım ablama kuzenlerıme soruyordum ne yapmalıyım nsl hareket etmelıyım vs. die ben görev gereği şırnak uluderede oturuyorum hastane ulaşım şartlarını tahmın edebılıyorsunuzdur eşim o yuzden burda cocouk olmasına karsıydı duygularımla mantıgım arasında kalıyordum kndımce bahaneler üretiyordum dur azcık zayıflayım öle hamıle kalıyım temmuzda tayınımız batıya cıkıcak temmuza erteleyım vs. fln dıye ama cevremde o kdr hamıle ınsan o kdr cocougu olan ınsan vrkı annelık duygusu onune gecemedım annemler kayınvalıdem ablam herkes torun ıstıyoruz demeye baslamalar esım bıle hevese geldı birde baktıkkı ben bat ım gelmesin diye dua eder buldum kendımı hatta suanda esım hamıleymısım gıbı kendını coktan kaptırdı bilee

ay çok hoş yaaa umarım eşinin kendini kaptırması boşa çıkmaz

aminn, tombik olsun tabiki de doğurması zor olur ama olsun demekki bu ileriye dönük düşünceler birtek bende yok bende eşime benden nasıl kaynana olacağını anlatırım arada, eşim de bebeğimiz olsun da sonra düşün bunları diyor siz baya öndesiniz diğer hamişlere göre valla hızınıza yetişilmez

ay çok hoş yaaa umarım eşinin kendini kaptırması boşa çıkmaz

inş. cıkmaz canım yaa valla. bazı yıyecekler vardır hanı elini deyınce hamıle iken nereye sürersen bebegın orasında leke olurmus vs. diye inanışlar vardır bugun öğle yemegı yıyoruz ve eşim elini sakın deyme hemen yıka deydiysen bak leke olur vs fln diye demeye başladıı walla

ben hamile olana kadar düşüncem bunu sanırım, hamile olunca da bebişime odaklancam öyle bir huyum var bir kararı verene kadar canım çıkar ama kararı verdiysem yada bir yola girdiysem o yolda devam ederim, siz de karar aşamasını geçmişsiniz inş bebişiniz sizinle olur en hayırlı zamanda, ben de şuan topiğin etkisiyle midir nedir daha bir anaç hissettim kendimi :) mantık uçup gidiyor sevimli bir bebek gördüğümde sonra hayatıma baktığımda herşeyin önüne geçeceğini bilerek çocuğu ertelese miydim diyorum ama artık çok geç benim için de çünkü korunmak istemiyorum, eşimde çok memnun bu durumdan haydiii çocuk yapcaz deyip keyfini sürüyor adam

çok güzel yaaaa çok tedbirli bir baba adayına benziyorr eşin =))

Kızlar maalesef polip yani et beni varmış rahimde. Kalinlasma da var ve sebebini araştırmak ve aldırmak için histereskopi olmam gerekiyormuş. Beni ankarada bir üniversitede kısırlık bölümüne sevk etti ve zamana ihtiyacınız var dedi..
Bebek düşünenlere tavsiyem, hem kendileri hem de eşleri kontrol amaçlı da olsa doktora görünmeleri. Bana hep bir senen dolsun bekle bekle dediler bilseydim hu kadar ciddi sorun var, en baştan hallederdim sorunu ve bunca zaman gecirtmezdim.. Çok üzgünüm ama bunda da var hir hayır diyorum.. Şükür daha büyük problemleri olanlar da var tedavisiz değil ama onca zaman beklemek çok zor olacak...

geçmiş olsun canım ( sıkma canını tedavisi olmayan bişey değil çok şükür. geç olsun güç olmasın ihmal etme tabiki moralini bozma arkadaşım bunda da vardır bir hayır dediğin gibi

çok güzel yaaaa çok tedbirli bir baba adayına benziyorr eşin =))

öle canım yaa mesleği gereği tedbirli kurallı pimpirikli bu huyları hamılelıkte zorluyacak emınım cunku bı tarafım agrıyor desen hemen hastaneye fln götürmek isterım bak bunlara hazırlıklı ol dıyor peki dedim cocuk duygusunun önune hıcbırsey gecemıyor bunu bılırım. ben üni sınavlarına hazırlanırken ozellıkle anneme ne soylersem yapıyrdu gecenın bı yarısı canım helva cektı derdım bkmısım yarım saat snra sıcacık helva gelırdı artık ısyan eettım ben senı denıyorum sende uf demeden yapıyorsun annelık nasl bsy böle derdım annemde inş. senınde yawrun olsun ozaman anlarsın demıstı bnde hep dua ederdım rabbım annelık duygusunu tattırmadan ölmeyeyım hayırlısıyla dıyorsum anaç bır yapımda var zaten yegenımın 2. annesı gıbıyım o yuzden herseyın hayırlıısı rabbım kucaklarımızı boş bırakmasın

tatlım üzme kendini rabbim şifa versin,en çabuk zamandada sıkıntını alsın ,inşallah

güzelim çok geçmiş olsun...sabrın sonu selamettir rabbim acil şifalar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…