Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

yk ya gebelik falan benim adetler hep gec oluyor malesef ada cayi söktü resmen 3 gün önce kan testi yaptirdim bide benim zaten bir kizim var ona yeni hamileyken hasteneye yattim bol bol ada cayi icirdiler bogazim agriyo diye :) iyiki yavru kusuma bir sey olmadi bir erkek evlat istiyorum kizim var ama en önce saglikli olmasi tabiki bir toppikte olabilir yani önemli olan hamile kalmak hihihi

Hic cocukca degil gayet guzel cnku bu benm de aklıma gelmedi degil buna benzer seyler cok hos olur sadece o zarfi actginda onu uzaktan gormek isterim yani o an ki saskinligi sevinci gormk isterim

Gelebilirsin tabisi de ebruli ama bat yazarsan listeye eklerim seni :)
Günaydın kizlaarrrrr mutlu haftasonları bol mikmikli bereketli güzel bir haftasonu olsun

ben de geldim listeye ekler misiniz :) umarım tez zamanda size de bana da gelir bebişlerimiz :)
sat ım 20 nisan batım 16 mayıs

tünaydın kızlarrr nasılsınızzz... benımde sat 13 nisan bat 12 mayıs inş. kırmızıları görmeyizz

Gelebilirsin tabisi de ebruli ama bat yazarsan listeye eklerim seni :)
Günaydın kizlaarrrrr mutlu haftasonları bol mikmikli bereketli güzel bir haftasonu olsun

canım benim bat 27 mayıs :) biliyorum çok var daha çalışmalara başlamadan sen ekle beni gitsin)::9 mersi şimdiden

Benim bazi aylrda 1 gun gec olabiliyor regli ya tam günün de ya da ertesi gun o yuzden 3 -4 gun gecmeden test yapmayi düşünmüyorum negatif görmek istemiyorum

herkes sat bat söyleyince kıskandım gibi oldum :) ben de sölücem banane sat 25 mart bat 31 aralık

üff simdi kimse bana yardimci olmicakmi kizlar bilen birisi benim son adetim 25 martti bu ayin 3 de yine geldi hep gecikiyor iste peki benim yumurtlama gunum sizce hangin gundur ben netten hesapladim 25 mayis diyor ya dogrumudur sizce benim rast gele cock tutmuyor

Gecikme gibi bir sıkıntım olmadığı için bilmiyorum nasıl takip edildiğini ama, ovulasyon testi ya da ateş ölçme yöntemi kullananlar var sanırım tam yumurtlama günlerini öğrenmen için.
Sen de ovulasyon testiyle baksana.
"]

Aslnda bu hamilelik bana da supriz olsa iyi olurdu midem azcik agrisa karnim sisse hemen acaba mi oluyorum yaaa

Aslnda bu hamilelik bana da supriz olsaydi bi anda ogrensem iyi olurdu midem azcik agrisa karnim sisse hemen acaba mi oluyorum yaaa tmm artik istiyorum dedigm andan itibaren herseyi buna baglar oldum

Aslnda bu hamilelik bana da supriz olsaydi bi anda ogrensem iyi olurdu midem azcik agrisa karnim sisse hemen acaba mi oluyorum yaaa tmm artik istiyorum dedigm andan itibaren herseyi buna baglar oldum
Valla kaç aydır ben de aynı durumdaydım ama gördüm ki olmuyor, bıraktım kendimi dinlemeyi..Zaten benim durumum farklı tedavi görmem gerekiyor ama işte bunca zaman boşuna umutlanmışım hep..En iyisi bat gelene kadar kendini dinlememek. Burnum aksa gebeliğe bağlıyordum neredeysee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…