Rana gebelik olmasın sende??? Adaçayı düşük yapar diye biliyorum. Yoksa senin adetler geç mi oluyor hep??
Elifff başka.bir topikte eşine akşama misafir var deyip masada bir kutuya emzik, test sonuçları koyan olmuştu yanlış hatırlamıyorsam:)) ama seninki de orjinalmis
Gelebilirsin tabisi de ebruli ama bat yazarsan listeye eklerim seni :)Bende gelebilirmiyim
Hic cocukca degil gayet guzel cnku bu benm de aklıma gelmedi degil buna benzer seyler cok hos olur sadece o zarfi actginda onu uzaktan gormek isterim yani o an ki saskinligi sevinci gormk isterimben evlenmeden önce hep şunu düşünürdüm =)) hani ilk bebeğin anne karnındaki resmini veriyorlar ya artık kaç haftalıkken veriliyor onu da bilmiyorum dao filmi bi zarfa koyup eşimin iş yerine postalamak isterdim üzerine not yazardım babacım 9 ay 10 gün sonra görüşürüz oğlun veya kızın diyemicem çünkü bende bilmiyorum die :) yazar gönderirdim =) çocukça belki ama bunu düşünürdüm
Tesekkur ederm burdan yararli bilgiler öğreniyoruz iyi oluyorSat son adet tarihi
Bat beklenen adet tarihi
Gelebilirsin tabisi de ebruli ama bat yazarsan listeye eklerim seni :)
Günaydın kizlaarrrrr mutlu haftasonları bol mikmikli bereketli güzel bir haftasonu olsun
Gelebilirsin tabisi de ebruli ama bat yazarsan listeye eklerim seni :)
Günaydın kizlaarrrrr mutlu haftasonları bol mikmikli bereketli güzel bir haftasonu olsun
Benim bazi aylrda 1 gun gec olabiliyor regli ya tam günün de ya da ertesi gun o yuzden 3 -4 gun gecmeden test yapmayi düşünmüyorum negatif görmek istemiyorum
Gecikme gibi bir sıkıntım olmadığı için bilmiyorum nasıl takip edildiğini ama, ovulasyon testi ya da ateş ölçme yöntemi kullananlar var sanırım tam yumurtlama günlerini öğrenmen için.üff simdi kimse bana yardimci olmicakmi kizlar bilen birisi benim son adetim 25 martti bu ayin 3 de yine geldi hep gecikiyor iste peki benim yumurtlama gunum sizce hangin gundur ben netten hesapladim 25 mayis diyor ya dogrumudur sizce benim rast gele cock tutmuyor
Valla kaç aydır ben de aynı durumdaydım ama gördüm ki olmuyor, bıraktım kendimi dinlemeyi..Zaten benim durumum farklı tedavi görmem gerekiyor ama işte bunca zaman boşuna umutlanmışım hep..En iyisi bat gelene kadar kendini dinlememek. Burnum aksa gebeliğe bağlıyordum neredeyseeAslnda bu hamilelik bana da supriz olsaydi bi anda ogrensem iyi olurdu midem azcik agrisa karnim sisse hemen acaba mi oluyorum yaaa tmm artik istiyorum dedigm andan itibaren herseyi buna baglar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?