saol canım ya kendımı dınleyıp duruyorum 1 haftadır ne gıbı degısıklıkler oluyor kendımde diye :) laptop kullanırken fln cok tedırgın oluyorum varsada zarar mı verıyorum dıye :) bat ı beklemek ne zormus. masallah senın ılk denemede tuttu hee ..buarada ne kötü cümle kurmusum yukarıda.
heyecandandır o =)
yaa bende bu yaza hamile girmek istiyorum ama benim adetim cok düzensiz 45 50 günde 1 oluyorum yumurtlama gunumu tahmin edemiyorlar birde erkek istiyorum benim hic abim yok hepimiz kiz dik onun icin e tabi saglikli olsun en basta kizimda olabilir sonuc hamile olimda fark etmez :)
Bana da öyle geldi ya 35 günden sonra pko riski olabilir diyorlar sen bir hormon tahlilleri yaptir bence öncelikle..
hormonlarına baktılar mı hiç ya da ultrasona falan girdin mi pko yoktur inşallah Allah korusun
Bana da öyle geldi ya 35 günden sonra pko riski olabilir diyorlar sen bir hormon tahlilleri yaptir bence öncelikle..
pko ne ben bilmiyorum evet doktora gittim hersey tikir tikir dedi yani hic problem yok kan testide yaptilar bu gun aradim hersey yolunda dediler yani bir sey yok gibi ama hala adet görmedim yaaaaaa test yapmaktan yoruldum bu son 3 aydir cok duzensiz normalde bu kadar deildi
polikistik over canım çok sayıda kistik içeren yumurtalık anlamına geliyor aşırı kıllanma adette düzensizlik gibi belirtileri var da ultrasonda falan görünüyor benim vardı önceden şimdi çok şükür temizlenmiş dedi doktor adetim de düzene girdi son bir yıldır iyiyim, stresli bi dönemden falan mı geçiyosun onun da etkisi oluyor diye biliyorum
Günaydın kızlarrrr
Neden olmasın tabiki belirtisiz de hamilelik olabilir:) inşallah hamile kalmissindir. Peki sağlık sorunların neydi
Tesekkur edrrim arkadaslar dikkat edecegim onerilerinizi uygulayacagim bu ay olur ins ben tez canliyim beklemek zor olacak yeterki olsunBen adetimin bittiği günden itibaren bir gün arayla ilişkiye devam ettim. Ovulasyon testi yaptım ama çift çizgi göremedim. Yumurtlamıyorum heralde diye şüpheye düştüm. Ama Rabbimin izniyle hamileyim inşAllah. Testleri felan boşver gün aşırı ilişkiye devam et. Yumurtlama günleri değişiklik gösterebiliyor o yüzden sadece yumurtlama haftanı değil öncesi ve sonrasınıda değerlendirmeye çalış.
arkadaşlar benide listenize alın ani bir kararla dün 1yılı aşkın süredir kullandığım hapı bıraktım inşallah hayırlısıyla bende hamilelik bekliyorum gerçi haptan dolayı biraz beklemem gerekecek ama olsun
Rana gebelik olmasın sende??? Adaçayı düşük yapar diye biliyorum. Yoksa senin adetler geç mi oluyor hep??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?