Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

heyecandandır o =)

yaa bende bu yaza hamile girmek istiyorum ama benim adetim cok düzensiz 45 50 günde 1 oluyorum yumurtlama gunumu tahmin edemiyorlar birde erkek istiyorum benim hic abim yok hepimiz kiz dik onun icin e tabi saglikli olsun en basta kizimda olabilir sonuc hamile olimda fark etmez :)

hormonlarına baktılar mı hiç ya da ultrasona falan girdin mi pko yoktur inşallah Allah korusun

hormonlarına baktılar mı hiç ya da ultrasona falan girdin mi pko yoktur inşallah Allah korusun

pko ne ben bilmiyorum evet doktora gittim hersey tikir tikir dedi yani hic problem yok kan testide yaptilar bu gun aradim hersey yolunda dediler yani bir sey yok gibi ama hala adet görmedim yaaaaaa test yapmaktan yoruldum bu son 3 aydir cok duzensiz normalde bu kadar deildi

polikistik over canım çok sayıda kistik içeren yumurtalık anlamına geliyor aşırı kıllanma adette düzensizlik gibi belirtileri var da ultrasonda falan görünüyor benim vardı önceden şimdi çok şükür temizlenmiş dedi doktor adetim de düzene girdi son bir yıldır iyiyim, stresli bi dönemden falan mı geçiyosun onun da etkisi oluyor diye biliyorum

evet ya stres cok bende gecen yazdan beri mahvoldum esimle sorunlarim var ve halan devam ediyor be yurt disinda yasiyxorum kistim yok doktor bakti tertemizmis yumurtaliklarim bencede sterse bagli killanma felanda yok aksi gibi tüysüzüm :) ben yumurtlama gunumu takip edemiyorum bukadar uzun sürüyo nasil yapabilirimcanim

Günaydın kızlarrrr
Neden olmasın tabiki belirtisiz de hamilelik olabilir:) inşallah hamile kalmissindir. Peki sağlık sorunların neydi

insallah dedigin gibidir canim:) ben evlenip azerbaycana geldim havasindan midir suyundan midir bilmem pek iyi gelmedi bana buralar evlendigimden beri sistitim var ve her ay hatta ayda iki uc kez oluyordu kan isiyordum resmen ileri duzeyde ve kronik olmustu. en son ignelerle filan duzeldim asiri antibiyotik kullandigim icin karacigerime yuklenmisim doktor diyet verdi iste simdi biraz daha iyiyim. sistit olunca antibiyotik yaziyorlar doktorun biride mantar ilaci yazmayi unutmustu birde mantar oldum cok fenaydim yani yaaaaaaaaaaaaa... bagisiklik sisitemim cokmustu yani esimde spermagram analizi verdi bu arada berbat cikmisti oda ilaclar kullandi yani ikimizinde tedavisi bu ay bitti bakalim ise yaramis mi? heyecanla bu on gunu bekliyorum... insallah hamisimdir...

Tesekkur edrrim arkadaslar dikkat edecegim onerilerinizi uygulayacagim bu ay olur ins ben tez canliyim beklemek zor olacak yeterki olsun

arkadaşlar benide listenize alın ani bir kararla dün 1yılı aşkın süredir kullandığım hapı bıraktım inşallah hayırlısıyla bende hamilelik bekliyorum gerçi haptan dolayı biraz beklemem gerekecek ama olsun

Son düzenleme:

canım o kadar uzun süre kullandıysan hapı hemen hamile kalman sağlıklı olmaz

Daha ne kadr beklicem ne zaman olcak blmiyorum ama esime sirqdan bi sekilde soylemek istemiyorum onu sasirtmak supriz yapmak isterm simdiden dusunmeye baslicam cnku hamile oldgumu ogrendgimde kendimi fazla uzun sure tutamam ... hamile arkadaslar eslerinize ailelerznle bu sevinci nasil paylastinz ?

ben evlenmeden önce hep şunu düşünürdüm =)) hani ilk bebeğin anne karnındaki resmini veriyorlar ya artık kaç haftalıkken veriliyor onu da bilmiyorum da o filmi bi zarfa koyup eşimin iş yerine postalamak isterdim üzerine not yazardım babacım 9 ay 10 gün sonra görüşürüz oğlun veya kızın diyemicem çünkü bende bilmiyorum die :) yazar gönderirdim =) çocukça belki ama bunu düşünürdüm

nisan 25 de gelmesi gereken kanamam bu gun oldu simdi benim ovulosyon gunum hangi gündür kizlar ya ...ha bide ben bugun öglenden ada cayi ictim demekki ise yariyormus ama tabi ayiptir söylemesi önceki gibi aktif kanama baslamadi bende normalde hemen baslar soluksuz simdi saece lekeler var :26:

Rana gebelik olmasın sende??? Adaçayı düşük yapar diye biliyorum. Yoksa senin adetler geç mi oluyor hep??
Elifff başka.bir topikte eşine akşama misafir var deyip masada bir kutuya emzik, test sonuçları koyan olmuştu yanlış hatırlamıyorsam:)) ama seninki de orjinalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…