Gecmis olsun . Haklısın biraz akışına birakmak lazm surekli vücudumzdaki degisklikleri takip etmek yoruyor cidden en iyisi rutin hayata devam edip biraz rahat olmak tabi basarabilrsek olcak olcak biraz stresten uzak kalirsak olacakValla kaç aydır ben de aynı durumdaydım ama gördüm ki olmuyor, bıraktım kendimi dinlemeyi..Zaten benim durumum farklı tedavi görmem gerekiyor ama işte bunca zaman boşuna umutlanmışım hep..En iyisi bat gelene kadar kendini dinlememek. Burnum aksa gebeliğe bağlıyordum neredeysee
Gecikme gibi bir sıkıntım olmadığı için bilmiyorum nasıl takip edildiğini ama, ovulasyon testi ya da ateş ölçme yöntemi kullananlar var sanırım tam yumurtlama günlerini öğrenmen için.
Sen de ovulasyon testiyle baksana. "]
Peki yaşadığın ülkede online alışveriş sitesi yok mu onlardan birinden sipariş et bizim gittigidiyor.com gibi.ya canim bende onlari arastiriyordum simdi ben yurt disinda kücük bir köyde yasiyorum burdaki bir marketten alan kimse memnun deil iyi göstermiyormus digital varmis onu okuyordum simdi birde otomatik hesaplayiciyla baktim biri ayin 25 baskasi 28 baska biyerdede 30 diyor anlamadim gitti üff tesekküerler cvp verdigin icin canim
Peki yaşadığın ülkede online alışveriş sitesi yok mu onlardan birinden sipariş et bizim gittigidiyor.com gibi.
Veya sen en iyisi bir dijital termometre al ve ateş takibi yap senin için daha kolay olur
Ateş ölçenlerin topiğinde daha detaylı yazıyor oraya baksana sen bi :)nezamandan nezamana kadar ölcücem kac olunca anlicam yumurtladigimi
Ateş ölçenlerin topiğinde daha detaylı yazıyor oraya baksana sen bi :)
Bu da iyimis oh dogursunlar sira bizde :):):) insbaktim ama anlamadim herkes orda coktan hamile :) dogurucaklar nerdeyse
Bu da iyimis oh dogursunlar sira bizde :):):) ins
ya bide birsey sorcam ben nasil burda konu acabilirim bulamiyorumdaBu da iyimis oh dogursunlar sira bizde :):):) ins
ya bide birsey sorcam ben nasil burda konu acabilirim bulamiyorumda
merhabalar kızlarrr dün gelemedim aranıza evde mıntıka temizliği vardı dagüneşli bir pazar gününde nasılsınız bakalım keyifler nasıl =)
Selammm kızlar kimsecikler yok topik boş kalmış. Sevilay yaklaştı bat ın var mi umut bu aydan:))
Aayy hadi inşallah ya hayırlı haberler verirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?