Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

kızlar ben de yardımlarınız için teşekkür ederim. çok şey öğrendim sayenizde. batıma 15 gün kadar var ve ben o zmna kadar bu konudan mümkün olduğunca uzaklaşmak istiyorum. beni anlayacağını biliyorum birçoğunuzun. müjdeli haberle 2 hafta sonra görüşebilmek ümidiyle .. selam ve dua ile...

günaydınnn şekerlerr bu sabah ovulasyon testi yapayım dedim silik çıktı ama belirgin yine de bu ne demek kızlar bugün yumurtluyo muyum 28 günde adet oluyorum bugün de 7, gün normalde bu döngüye göre 11-12 diye biliyorum erken de yumurtlanıyo demekki

Günaydın canım
Maalesef silik olunca yumurtlama olmuyor sağdaki çizgi soldakinden daha koyu olmalı ozaman pozitif diyebiliriz. Iyice koyulasinca pozitif yüzden bekle birkaç gün içinde koyulur

hhııımmm anladımm teşekkür ederim cevabın için =) günden güne koyulaştırırım bende çizgiyi inşallah

Günaydın arkadaşlar nasil keyifler? Bu hafta yumurtlama haftam hayrlsi bakalm. Burda bilgi alışverişi nde de bulunalim benm ilk ayim denemelerim oluyor en cok dikkat ettginiz seyler neler mesela gün aşırı iliski olmali felan dye okuyorum

Günaydın arkadaşlar kırmızı kartı gördüm :( hayırlısı inşallah .Soğan kürü nasıl yapılıyor bilen varsa özet geçebilirmi?

Rica ederim elif ne demek:)
Sesss gün aşırı hamile kalan da var, hergün yapıp hamile kalan da. Bence iki günde bir daha mantıklı zaten spermler vücudunda yaşıyor bi süre. Ama ilişkiden sonra kalkma, ayaklarını dik beş on dakika bekle sonra dusunu sabah al, bu haftayı iyi değerlendir gerisi gelir bence:))

Gecmis olsun canım sıkma canını.
Soğan kurunde bildiğimiz sarı yemek soganini dörde boluyorsun, kaynayan içme suyuna atip ağzını kapatarak kaynatiyorsun 3-4 dk. Dinlendirip ılık halde sabah akşam aç karnına içiyorsun. 15 gün boyunca ve adetten sonra diyorlar ama ben 3. Günü başladım çünkü belki döllenme gerçekleştiği sırada zararı olabilir. Hem yumurtlama zamanına için temizlenmiş hazır olur..

Ben adetimin bittiği günden itibaren bir gün arayla ilişkiye devam ettim. Ovulasyon testi yaptım ama çift çizgi göremedim. Yumurtlamıyorum heralde diye şüpheye düştüm. Ama Rabbimin izniyle hamileyim inşAllah. Testleri felan boşver gün aşırı ilişkiye devam et. Yumurtlama günleri değişiklik gösterebiliyor o yüzden sadece yumurtlama haftanı değil öncesi ve sonrasınıda değerlendirmeye çalış.

aynen ben de almadım yumurtlama testi falan :) adet bitti 31 martta, 2 nisandan itibaren çalıştık biz de...ama her gün :S 13-14-15'te dinlendik...bi de tam standart yumurtlama zamanı yani :) 2-3 gün daha devam ettik sonra sıkıldık bıraktık :)
Allah'a şükür korunmayı bıraktık hemen o ay oldu Rabbim herkese nasip etsin...

hamişlerimiz birşey sormak istiyorum arastırdım ama net birsey bulamadım yumurtanın döllendıgını hissetmezsınız dımı yanı test yapana kadar hıcbır belırtı yasamadınız degl mı? regl zamanına kdr beklıyeckmıyız yanı ınsanın hamıle gıbı hareket etmemiz lazım ya gebe kaldıysam diye :S

canım onu hissedemezsin ama sağlam belirtiler oluyo...duygu değişikliği hassasiyet,bel ağrısı,bulantı,kasık ağrısı yaşıyosan tutmuştur..mesela afedersin ben bi pazar çok kötü oldum ne yediysem çıkardım o hafta bel ağrım da çoktu...neyse sonraki hafta kan testi yaptırdım 1 hafta falan olmuş dedi..yani dölleneli bir hafta olmuş...belki de döllenmeyi bu şekilde hissediyosun..bilemicemm

saol canım ya kendımı dınleyıp duruyorum 1 haftadır ne gıbı degısıklıkler oluyor kendımde diye :) laptop kullanırken fln cok tedırgın oluyorum varsada zarar mı verıyorum dıye :) bat ı beklemek ne zormus. masallah senın ılk denemede tuttu hee ..buarada ne kötü cümle kurmusum yukarıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…