bende 6. günümdeyim senden bi gün sonra
cnm sen satını yazmışsın, biz batı bekliyoruzbatını söylersen listeye girecek adın
Niye kötü olsun canım yaa sen istiyorsun sonuçta..Bence en iyisini yapmışsın nasipse olur o bir şekilde merak etme
mrb duygum nasılsın
İnşallah güzel haberleri birlikte alırız canımm :))
bat bundan sonraki tahmini adet tarihim sanırsamm :)) 23-24 Mayıs
Olur mu öyle şey?? Sen bi hamile kal bak bakalım sorumluluğu nasıl alıyor:))
Iyiyim canim sen nasılsın?mrb duygum nasılsın
Olur mu öyle şey?? Sen bi hamile kal bak bakalım sorumluluğu nasıl alıyor:))
Gecmis olsun canım sıkma canını.
Günaydın arkadaşlar nasil keyifler? Bu hafta yumurtlama haftam hayrlsi bakalm. Burda bilgi alışverişi nde de bulunalim benm ilk ayim denemelerim oluyor en cok dikkat ettginiz seyler neler mesela gün aşırı iliski olmali felan dye okuyorum
Ben adetimin bittiği günden itibaren bir gün arayla ilişkiye devam ettim. Ovulasyon testi yaptım ama çift çizgi göremedim. Yumurtlamıyorum heralde diye şüpheye düştüm. Ama Rabbimin izniyle hamileyim inşAllah. Testleri felan boşver gün aşırı ilişkiye devam et. Yumurtlama günleri değişiklik gösterebiliyor o yüzden sadece yumurtlama haftanı değil öncesi ve sonrasınıda değerlendirmeye çalış.
hamişlerimiz birşey sormak istiyorum arastırdım ama net birsey bulamadım yumurtanın döllendıgını hissetmezsınız dımı yanı test yapana kadar hıcbır belırtı yasamadınız degl mı? regl zamanına kdr beklıyeckmıyız yanı ınsanın hamıle gıbı hareket etmemiz lazım ya gebe kaldıysam diye :S
canım onu hissedemezsin ama sağlam belirtiler oluyo...duygu değişikliği hassasiyet,bel ağrısı,bulantı,kasık ağrısı yaşıyosan tutmuştur..mesela afedersin ben bi pazar çok kötü oldum ne yediysem çıkardım o hafta bel ağrım da çoktu...neyse sonraki hafta kan testi yaptırdım 1 hafta falan olmuş dedi..yani dölleneli bir hafta olmuş...belki de döllenmeyi bu şekilde hissediyosun..bilemicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?