Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

konu sahibi benim durumumu güncellermisin 9 ay 25 günlük evliyim ani bi kararla nisanfda korunmadık 2 mayısta adet olmam gerekiyodu olmadım 3 ünde test yaptım ama negatif biraz daha bekleyip kan testi yaptıracam adetlerim sürekli gecikiyor çünkü.bebiş varsa haberleşiriz

Kızlar ya adetim bitti ama kahverengi hatta dahada koyu ip gibi lekelenmelerim var.nerdeyse 12gun oldu.bitmedi lekeler. doktoru aradim persembeye randevu verdi. Korkuyorum kötü bişey diyecek diye boyle olunca calismalara da baslayamiyoruz uff. Moralim cok bozuk.

Mrb kızlar dün dr güttim yumurta ölçümü için 5-6 güzel boyutta yumurtam olmuş bu az önce yaptığım ovu testi t çizgisi kontrol çizgisinden bike koyu dün catlatma ignesi oldum bugün ve perşembe ilişki dedi dr düze fikir oldun diye paylaştim

kızlar çok cahilce bir soru olacak belki ama,benim yumyumlar sağda olmuştu,bebiş oluşursa ağrım olursa sağ kasığımda olması gerekir dimi,kendimi çok cahil hissettim,bide sürekli uyumak istiyorum,sanırım tembellikten,havalardan,geçenki kafamı karıştıran pembemsi lekeden başka bir belirtim yok,uykudan emin olmadığım için onu saymıyorum çünkü uykuya düşkünüm zaten,ama sabah 11de kalkıyorum,akşam11de uykum geliyor,eşim necisin deyip duruyor bana

Valla canım kasık ağrısını çok bilmiyorum ben de cahilim sanırım ama pembe leke ve uyku hamilelerin belirtilerinden birisi tabii ki neden olmasın bir hamiş daha listemize eklemek için can atıyorumm :27

Arkadaşlarım bugün itibariyle kırmızı kartı gördüm .ilk adet tarihimde bu zamanda 35 gün geçti.yani ben anladımki adetlerim 35 günde bir . Sizce yumurtlamam zor mu oluyor . Doktora gitme gerekir mi bir akıl verin?

Valla canım kasık ağrısını çok bilmiyorum ben de cahilim sanırım ama pembe leke ve uyku hamilelerin belirtilerinden birisi tabii ki neden olmasın bir hamiş daha listemize eklemek için can atıyorumm :27

inşallah listeye şuandan itibaren ilk eklenecek hamiş benimdir

Selam kızlar...
Daha önce artık bebek istediğimizi ve çalışmalara başlayacağımızı yazmıştım ama bazı sıkıntıları çok çok erken yaşamaya başladık... İlişki planlı programlı olunca, zorunluluk haline geliyor.. Bu yüzden eşim istekli değil.. Ben de sürekli beklenti içinde olduğumdan durum garip bir hal aldı :)) Ne yapacağımı nasıl davranacağımı da bilemiyorum. Çok sık bu konudan bahsediyorum sanırım adamı da strese soktum... Maalesef sadece adetimin son gününün ertesi günü 1 denememiz olabildi bu yüzden.. Ama şu önümüzdeki 4-5 gün sıkı çalışmamız lazım :)) Ne yapmayım kızlar yol gösterin bana lütfennn

Hicran, neden vazgectinizz??
canım ovirtelle gebelik testinde pozitif görünüyormuş ana ovu testinde pozitif olduğunu hic duymadım zaten catlatma iğnemi oldum bugün catlayacak yumurtalar iğneye göre

Dr bi ay daha böyle deneyelim yumurtalarin güzel tedavinin basındasın yasinda küçük bi daha ki aya yapariz defi benim de çok içime sinmedi acikcasi böyle daha iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…