- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 39
aynnen sanki zaman durduuuubenımde bat 12 mayıs ama gunler gecmıyor wallla
Anneler günün de güzel haberler vereblirz inssss....:)
Catlatma ignesinin etkisiyle on gün falan hem ovulasyon hem de gebelik testinde pozitifi göreceksin.. Bu günleri iyi degerlendir. Asilaman.tutmamisti.demi?? Sebebi ne peki
Valla canım kasık ağrısını çok bilmiyorum ben de cahilim sanırımkızlar çok cahilce bir soru olacak belki ama,benim yumyumlar sağda olmuştu,bebiş oluşursa ağrım olursa sağ kasığımda olması gerekir dimi,kendimi çok cahil hissettim,bide sürekli uyumak istiyorum,sanırım tembellikten,havalardan,geçenki kafamı karıştıran pembemsi lekeden başka bir belirtim yok,uykudan emin olmadığım için onu saymıyorum çünkü uykuya düşkünüm zaten,ama sabah 11de kalkıyorum,akşam11de uykum geliyor,eşim necisin deyip duruyor bana
aşılama olmadım canım bu ay olacaktim dr vazgeçti böyle daha iyi oldu
Valla canım kasık ağrısını çok bilmiyorum ben de cahilim sanırımama pembe leke ve uyku hamilelerin belirtilerinden birisi tabii ki neden olmasın bir hamiş daha listemize eklemek için can atıyorumm :27
canım ovirtelle gebelik testinde pozitif görünüyormuş ana ovu testinde pozitif olduğunu hic duymadım zaten catlatma iğnemi oldum bugün catlayacak yumurtalar iğneye göreHicran, neden vazgectinizz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?