Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Benimde buna benzer bir durum oldu hani akışına birakacaktik kendini de beni stresee sokuyosun dye bana soylendi esim. artik hic hamilelik bebek muhabbeti yapmiyorum benmde de bu ara yumurtlama zamanim esime cilve yapiyoruk ayiptr soylemesi:)
o gunleri sen takip et istekli ol esine karşı yeterli bnce fazla hamilelik muhabbetini yapma derim

Herkese merhaba:)Allah tüm isteyenlere tez zamanda sağlıklı bebişler versin inşallah.Bende 10aylık evliyim.Doğum Kontrol hapıyla korundum bu ayla birlikte 3 ay olduhapı bırakalı gebelik istiyorum inşallah.Şuan adetimin 2.günü ve ovulasyon testi alıp onunla gebe kalmayı deniycem bu ay. aranızda kullanan var mı ?

Evet canım en iyisi akışına bırakmak ama yine de ovülasyon döneminde cilveyi de eksik etmemek😏 👪

Haklısın buna benzer durumu bende yaşıyorum görevmiş gibi eşimde istemiyor doğal olarak .akışına bırakmak lazım :)))

bende yaza bebiş haberiyle girmek istiyorum... beklediğim önümdeki adet tarihim 16 mayıs... güzel haberler inşallah:)

Haklısın buna benzer durumu bende yaşıyorum görevmiş gibi eşimde istemiyor doğal olarak .akışına bırakmak lazım :)))

aynı durum bizde de mevcut söylemesi ayıp ben tam o an kulağına besmele çek diyorum kendimi tutamıyorum unutmasın istiyorum ne yapimm orda film kopuyo iştee

Günaydın kizlarr:)
Kocalarinizi bebek düşüncesiyle germeyin strese sokmayın akışına bırakın anın tadını çıkarın :

Kizlar benim bat mayisin 10-11 iydi ama ben dayanamayip 6 mayista kan verdim tabi 1.20 cikti. benn 25 gunde bir oluyorm biraz erken mi verdim bilmiyorm ama galiba gebelik yok. diger ayda ovulasyon testi ile calismak istiyorm. cok gerildm daha dogru duzgun ilk ay denememiz ama acaba hic cocugum olmayacakmi dusuncerine kadar vardi.Rabbim hayirlisini planlamistir ama insan sabredemiyor hemen olsun istiyor.

Çok erken vermişsin bence çok zor kısa sürede çıkması. Bekle bakalım biraz daha:)
Olur olur neden olmasın. Eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay testle çalış iyi olur çünkü.senin adet kısa sürüyormuş kestirmek zor olur ovulasyon günlerini

günaydın arkadaslarım öncelikle. Cnm valla 2 kez mi gebelik testi yptırdım kanda 0.2 mi öle bsy cıkmıstı bn 1.20 tarzında cıkanları hep umutla bakmısımdır tabı senı farklı yönlendırmeyımde.idrar testınde de sımdıye kdr silik çizgi görmedim hatta bozuk test bile denk gelmedi hanı test bozuksada silik çizgi çıkabılır derler ya umudunu yitirme derim ve acele de etme bütün belirtiler olsa bile regl zamnının gecmesını bekle ben şırnaga gelmeden önce adetıme 10 kala test yptırdım cunku buralarda hastane vs. Problem gebelık yoktu snra gldım sırnaga regl gunum 10 gün gectı snra kötü bi regl gecırdım tabı hamıle dglm die ilaç vs almıstım blkıde kımyasal gebelıktı hep aklımda kalmıstır o suphe yanı acele etme derım.eşlerinizi strese sokmayın arkadaslar stresın sperm kalıtesını ve hızını dusurdugunu unutmayın...

Son düzenleme:
Benim 1.20 çıkar genelde. Benim vücudumda okadar hcg var demek ki diye düşünürüm :)

Acemilik iste kizlar;-) bende ilcede oturuyorm merkeze gitmistim ondan yaptirdm. ilcedede yaapilirda bi goren duyan olur sonra bide onun stresini yasa. kimseye dusundumuzu soylemiyorm. ama ins sizin dediiniz gibi belkide hamileymdir

Asagi yukari 10 gündür calisiyoruz. Cok kisa bir zaman o yuzden bu aydan pek umitlenmek istemiyorunm tabi belli de olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…