Benimde buna benzer bir durum oldu hani akışına birakacaktik kendini de beni stresee sokuyosun dye bana soylendi esim. artik hic hamilelik bebek muhabbeti yapmiyorum benmde de bu ara yumurtlama zamanim esime cilve yapiyoruk ayiptr soylemesi:)Selam kızlar...
Daha önce artık bebek istediğimizi ve çalışmalara başlayacağımızı yazmıştım ama bazı sıkıntıları çok çok erken yaşamaya başladık... İlişki planlı programlı olunca, zorunluluk haline geliyor.. Bu yüzden eşim istekli değil.. Ben de sürekli beklenti içinde olduğumdan durum garip bir hal aldı :)) Ne yapacağımı nasıl davranacağımı da bilemiyorum. Çok sık bu konudan bahsediyorum sanırım adamı da strese soktum... Maalesef sadece adetimin son gününün ertesi günü 1 denememiz olabildi bu yüzden.. Ama şu önümüzdeki 4-5 gün sıkı çalışmamız lazım :)) Ne yapmayım kızlar yol gösterin bana lütfennn
Ben de bir kere oldum o iğneden. In gün kadar hem ovulasyon hemde gebelikte pozitif gördüm ve ben iğnenin içerdiği hormona bağlıyorum
Benimde buna benzer bir durum oldu hani akışına birakacaktik kendini de beni stresee sokuyosun dye bana soylendi esim. artik hic hamilelik bebek muhabbeti yapmiyorum benmde de bu ara yumurtlama zamanim esime cilve yapiyoruk ayiptr soylemesi:)
o gunleri sen takip et istekli ol esine karşı yeterli bnce fazla hamilelik muhabbetini yapma derim
Selam kızlar...
Daha önce artık bebek istediğimizi ve çalışmalara başlayacağımızı yazmıştım ama bazı sıkıntıları çok çok erken yaşamaya başladık... İlişki planlı programlı olunca, zorunluluk haline geliyor.. Bu yüzden eşim istekli değil.. Ben de sürekli beklenti içinde olduğumdan durum garip bir hal aldı :)) Ne yapacağımı nasıl davranacağımı da bilemiyorum. Çok sık bu konudan bahsediyorum sanırım adamı da strese soktum... Maalesef sadece adetimin son gününün ertesi günü 1 denememiz olabildi bu yüzden.. Ama şu önümüzdeki 4-5 gün sıkı çalışmamız lazım :)) Ne yapmayım kızlar yol gösterin bana lütfennn
Haklısın buna benzer durumu bende yaşıyorum görevmiş gibi eşimde istemiyor doğal olarak .akışına bırakmak lazım :)))
Çok erken vermişsin bence çok zor kısa sürede çıkması. Bekle bakalım biraz daha:)Kizlar benim bat mayisin 10-11 iydi ama ben dayanamayip 6 mayista kan verdimtabi 1.20 cikti. benn 25 gunde bir oluyorm biraz erken mi verdim bilmiyorm ama galiba gebelik yok. diger ayda ovulasyon testi ile calismak istiyorm. cok gerildm daha dogru duzgun ilk ay denememiz ama acaba hic cocugum olmayacakmi dusuncerine kadar vardi.Rabbim hayirlisini planlamistir ama insan sabredemiyor hemen olsun istiyor.
kizlar benim bat mayisin 10-11 iydi ama ben dayanamayip 6 mayista kan verdimtabi 1.20 cikti. Benn 25 gunde bir oluyorm biraz erken mi verdim bilmiyorm ama galiba gebelik yok. Diger ayda ovulasyon testi ile calismak istiyorm. Cok gerildm daha dogru duzgun ilk ay denememiz ama acaba hic cocugum olmayacakmi dusuncerine kadar vardi.rabbim hayirlisini planlamistir ama insan sabredemiyor hemen olsun istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?