Burada da hava bozdu biraz. Kızlar ya bu histereskopi ameliyatı için adetimde mi gitsem sizce hani test falan yaparlarsa diye??
Ben de su an ayni durumdayim 2 haftadr deniyoruz ama bu ara vazgectim nerdeyse cokk karamsarimNe bilim cnm ya karamsar oldum bir an ama genelde böyle hissedenler cok var psikolojik sanirim :)
Ben de su an ayni durumdayim 2 haftadr deniyoruz ama bu ara vazgectim nerdeyse cokk karamsarim
Ben mart ayinda denemiştim olmadi.nisan ayinda ilac kullandığım icin ara verdik.simdide deniyoruz eger bu ay da olmazsa tam karamsar olmaktan korkuyorum cunku cok takintiliyim benumarim hepimizin olur bu ay
aynen bende öyleyim ya çok takıntılıyım. zaten en büyük korkumdur hep ya çocuğum olmazsa :S ilk defa bu ay denedik tam anlamıyla ama olmayınca sanki çok zormuş gibi gelmeye başladı. birde bebek düşünüyor musunuz diyenlere ne cevap vereceğimi şaşırdım. bilsinler istemiyorum ama yokta diyemiyorum. çünkü bilirlerse dahada strese girerim. zaten küçücük şeyleri kocaman yapabilen biriyim. keşke çok daha rahat bir insan olabilsem
Ayni durumdayim tipki beni anlattın:) simdiye kadar istemiyorduk soranlara düşünmüyorum diyordum şimdi soranlara düşünüyorum desem olmuyor diye dedikodu yaparlar iyce stres yaparim diye hala dusunmuyoruz diyorum.keske bende rahat biri olsam en buyuk kayiplarimi bu yuzden yaşıyorum
Günaydın kızlar öncelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?