Günaydın kızlar öncelikle
Elifcim o haller bende de olmuştu. Adet donemime bir hafta kala da oluyor zaten. Ama bir ara adetime on gün kala falan olmuştu
batıma 14 gün var da hiç iyi değilim tersliyorum eşimi sürekli huzursuz hissediyorum kendimi
Bu arada batına 14 gün varsa tam da ovulasyon zamanlarındaymışssın canım terslemesen daha iyi olur bebişin için:) sanırım stresten böyle oluyoruz
batıma 14 gün var da hiç iyi değilim tersliyorum eşimi sürekli huzursuz hissediyorum kendimi
walla elifcim aynı sorun bendede var sanki ben cocuk ıstemıyormusum da eşim ıstıyormus benı zorluyormus gibii oluyorr. heralde normaldir bu dönemler ama yinede stres yapmasak iyi,görev haline gelince o işler olmuyorr aşk ilee sevgiii ileee bebiş olsun diye degil,sanırım cocouk dusundugumuzden bu yana o işi bebek olsun die ypıoruz hrlde hemen olmayıncada uzaklasmaya baslıyoruz tamam gerçek bebiş için olsada kafadan atmamız gerekkk anlatabıldım mı:44:
Kızlar alemsiniz yaa:))
Milletin kocası ovulasyon günlerinde kaçıyor damızlık hissediyorum diye, siz de asıl önemli günlerde sinir stres yapıyorsunuz eşlerinizi tersliyorsunuz. Dünya hali işte kimi bilemez kimi bulamaz hesabı 34:cc
canım ya çok güldüm ALLAHIM da seni güldürsün inş. damızlık diyorlar he eşler iyi benzetme
Kızlar alemsiniz yaa:))
Milletin kocası ovulasyon günlerinde kaçıyor damızlık hissediyorum diye, siz de asıl önemli günlerde sinir stres yapıyorsunuz eşlerinizi tersliyorsunuz. Dünya hali işte kimi bilemez kimi bulamaz hesabı 34:
Öyle valla:)) akşam benimki bile dedim karnım ağrıyor çabucak bitsin, bi tavır yaptı damızlık mıyım ben hemen olsun bitsin diyorsun diye:)))napalim öyleler ama:))))
kızlar umudunuzu yitirmeyin sakın haaaa
Bazen umutsuzluk olabiliyor ama pes etmek yok tabiiikızlar umudunuzu yitirmeyin sakın haaaa
Bazen umutsuzluk olabiliyor ama pes etmek yok tabiiikızlar umudunuzu yitirmeyin sakın haaaa
Bazen umutsuzluk olabiliyor ama pes etmek yok tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?