Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Günaydın kızlar öncelikle
Elifcim o haller bende de olmuştu. Adet donemime bir hafta kala da oluyor zaten. Ama bir ara adetime on gün kala falan olmuştu

batıma 14 gün var da hiç iyi değilim tersliyorum eşimi sürekli huzursuz hissediyorum kendimi

Merhaba ben de sizler gibiyim :) İlk kez mart ayında planladık ama malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı yani tutunamadan düştü :) Nisanda düzenim bozuldu herşey karıştı bu ay tekrar denedik ve denemeye devam ediyoruz tabi ,bat 22 mayıs ya da 20 mayıs sanırım emin değilim çünkü karıştı biraz düzenim düşükten sonra

batıma 14 gün var da hiç iyi değilim tersliyorum eşimi sürekli huzursuz hissediyorum kendimi

Bu arada batına 14 gün varsa tam da ovulasyon zamanlarındaymışssın canım terslemesen daha iyi olur bebişin için:) sanırım stresten böyle oluyoruz

Bu arada batına 14 gün varsa tam da ovulasyon zamanlarındaymışssın canım terslemesen daha iyi olur bebişin için:) sanırım stresten böyle oluyoruz

evet canım kesinlikle stres yapmasak keske ama elimizde değil ;( gün aşırı ilişki oluyor da zor şer istemeye istemeye valla eşimde anlam veremiyor bana bende anlam veremiyorum kendime

walla elifcim aynı sorun bendede var sanki ben cocuk ıstemıyormusum da eşim ıstıyormus benı zorluyormus gibii oluyorr. heralde normaldir bu dönemler ama yinede stres yapmasak iyi,görev haline gelince o işler olmuyorr aşk ilee sevgiii ileee bebiş olsun diye degil,sanırım cocouk dusundugumuzden bu yana o işi bebek olsun die ypıoruz hrlde hemen olmayıncada uzaklasmaya baslıyoruz tamam gerçek bebiş için olsada kafadan atmamız gerekkk anlatabıldım mı:44:

Son düzenleme:

aynen aynen ilişkiye zorlanıyomuşum gibi hissediyorum o moda giremiyorum bi türlü evet bencede çocuk için yaptığımız fikri kafalarda olunca iş zorlaşıyor eski düzen devam ettirelim biz o zaman

Kızlar alemsiniz yaa:))
Milletin kocası ovulasyon günlerinde kaçıyor damızlık hissediyorum diye, siz de asıl önemli günlerde sinir stres yapıyorsunuz eşlerinizi tersliyorsunuz. Dünya hali işte kimi bilemez kimi bulamaz hesabı 34:

ayyyy çok güldüm yaaaaa doğru valla

Adet günü gectkten bir hafta sonra mi test yapabiliyoruz oncesnde yapilirsa genelde negatif ckiyormus. Kanda daha önce belli oluyormus da pek belirti de yok bekleyecegz

Bnde bazen isteksiz oluyorm ama belli etmemeye çalışıyorum yumurtlama zamanim 6-7-8 ydi bugünlerde gecti biraz ara vericem mümkün oldugu kadr da kafamu mwsgul etmicem rahat olmaya cabaliyorum o tmm da zor olan beklemek ay sonu gelsin

slm arkadaslar bende yaza hamıle gırmek ıstıyorum hayırlısıyla. benıde ekleyın lısteye. bu arada adetıme 5 gun kaldıı:18::18: insallah olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…