Yaz aylarini degerlendiremeyip sonbahar ve kış aylarina ümit besleyenlerin listesi

Evet şu ara yumurtlama dönemim diye çıkıyor hesaplamalarda ama ovulasyon testi yaptığımda yumurtlamaya dair birşey çıkmıyor. Ama çalışmalara devam. Haftaya eşim şehir dışına çıkıyor. O döndüğünde onu tek değil iki kişi olarak karşılamak istiyorum Rabbim nasip ederse tabi. Bekliyoruz bakalım...

Bugün aglamaktan helak oldum. Temmuzda 2yillik evli olacagim.2 aydirddeniyoruz. Her ay düzenli 28 gunde reglm olurdu. En son 6 nisanda oldum.bittikten bir hafta sonra azar azar 10gunden fazla suren kanamam oldu.nedendir anlamadim. Doktorlarinda tatmin edici bi açıklaması olmadi. Bu ay normal hesaba gore 4unde hastalanmam gerekirken olmadi. Ve hala daha olmadi. Bugün test yaptim
Negatif. :'( hamile degilim regl olmuyorum ne yapacağımı şaşırdım. .

6mart son adet tarihim olmasi gerekiyor du. Ama sadece kahverengi az lekem oldu Ogün. Sonraki günlerde de yumurtlama dönemindeki gibi akintim oldu 3 gün falan. O gunleri degerlendirdik. Acaba hamile kalmış olamazmiyim testi erken bi dönemdemi yaptım acaba

kızlar kafama takıldı bısey sorucam vermem gereken brz kilo var dıe dusunuyorum da bitki çaylarının bır zararı olurmu acaba bebegım olursa tabıkı kullanmamda yanı demek ıstedıgım cocuk olmasını gecıktırır mı? böyle birsey duydunuz mu?:44:

Arkadaslar sitede yeniyim.yok mudur yazdiklarimizi duzeltme isle mi? 6 nisan son adet tarihim olmasi gerekiyordu yazacaktim
Listeye eklediniz mi beni

Canim bende senin gibi tereddütteyim.elma sirkesi uygulasam diyorum hamile kalana kadar.yine bu sitede okumustum. Hamile kaldığını bilmeden yaptigin şeylerin bebege bi zararı olmuyormus Allah tarafından. Ama ne derece dogrudur bilemiyorum. Yazan kiside eski insanlar oyle derlerdi demis
O yüzden riskede atmayalim derim ben.

canlarım saolun cvp larınız ıcın hanı yesil çayın vb cayların fazlasının düşüğe sebep olabileceği ihtimalini duymustum tabı yınede içmemek lazım yaa en iyisi bol bol su nisanda kullanmam gereken ilaçlarım var kullanıp calısmalara baslıcagım temmuz sonrası dedım ama garip kararsızlıklar içindeyimm:)

yaz hamilesi olmak ıstıyorum geç vakıte kalmasın ıstıyorum malum yaş 27 taşınma muhabbetlerı var dıyorum temmuza erteleyım e erteleyınce ha deyınce olmuyor o yuzden RABBIM KISMET EDERSE bırakcam gıtcek lursa olur kısmette hangı zaman yazıldıysa o olur zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…