Diğerinden aldır bariHayırlısı olsun inşallahh havalardan da olabilir mevsim geçişlerinde gecikmeler normal diyor doktorlar
Canım bat soylersen eklerim listeye. Inşallah çok bekletmez bebeginiz sizi:)
Üzülme canım artık önümüzdeki ay çalışmalara devamTavsiye ederim soğan suyu kullanın gerçekten çok işe yarıyor
Ekledim Hicran kusura bakma görmemişim ya da eklerken kafam karışmış
Selam speedy seni de ekleyelim mi listemizeeee
Ekledim canım hoşgeldin şu ara yumurtlama döneminde olmalısın bol bol çalış
Inşallah eşini elinde test sonuclarinla karsilarsin:)) Rabbim boş bırakmasın kucaklarimizi
Inşallah eşini elinde test sonuclarinla karsilarsin:)) Rabbim boş bırakmasın kucaklarimizi
6martta son adet tarihn sanırım. Oniki gün geçtiyse ya kist olmuştur, ya yumurtlaman olmamıştır. Bayağı da geçmiş aradan sokturucu verdi mi doktor acaba??[/B]
Istemiyor musun ki keşke bende olmasam da ben de korksammm
6mart son adet tarihim olmasi gerekiyor du. Ama sadece kahverengi az lekem oldu Ogün. Sonraki günlerde de yumurtlama dönemindeki gibi akintim oldu 3 gün falan. O gunleri degerlendirdik. Acaba hamile kalmış olamazmiyim testi erken bi dönemdemi yaptım acaba
kızlar kafama takıldı bısey sorucam vermem gereken brz kilo var dıe dusunuyorum da bitki çaylarının bır zararı olurmu acaba bebegım olursa tabıkı kullanmamda yanı demek ıstedıgım cocuk olmasını gecıktırır mı? böyle birsey duydunuz mu?:44:
Canım telefondan giriyorum da pc ye geçince ekleyecem aklimdasin.
Canım bence erteleme akışına bırak ha deyince olmuyor görüyorsun ki:))
Aynen öyle canım:) bu arada ne tasinmasi tayin falan mi
aynen öyle canım:) bu arada ne tasinmasi tayin falan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?