Masada yanlız değildik zaten annem akrabalar vs vardı ama es dedigin karısının yanında durur yani telle oynamak degil o 15 dakka bana zarar yaniBen hiç yanlız kalmam kalabalıkta illa konuşacak muhabbet edecek birini bulurum
Yanlız bırakırsa fark etmem bile heralde
Limoncu hiç mağduru oynama biliyorum seni
Ya boşver o zaman takıl sendeMasada yanlız değildik zaten annem akrabalar vs vardı ama es dedigin karısının yanında durur yani telle oynamak degil o 15 dakka bana zarar yani
Ay yarın iki düğün var napcaz bakalım ben sabredemem kızımı alır düğünden çıkarım galiba eğer öyle yaparsaKizlar eşlerinizle düğüne gittiğinizde eşiniz yok O arkadaşımı gördüm yok su tanidik diye sizi masada birakirmi bırakırsa ne yaparsiniz masada tamam tek değilim ama toplum icindesin ve herkes eşli yani benim çok canim sıkıldı ille msj atmak gerekmez kendi düşünmesi lazım ama o kafada yok sokma akılla iş yürütüyoruz siz olsaniz ne yaparsiniz akıllanmasi icin
1 saatte ıdare edın ya benım esımde gıder oynar bırakında barı dugunlerde stres atsın. Yanı esın mutlu olması neden sızı mutsuz edıyor. Bende baska memlekete gıttım bol dugunlu hıc sorun etmedım. Hatta ben derım kalk oyna arkadasların yanına gıt benı merak etme. Esım yogun calısıyor ve dugunlerı sever orda barı stres atsın.cok ılgıncKizlar eşlerinizle düğüne gittiğinizde eşiniz yok O arkadaşımı gördüm yok su tanidik diye sizi masada birakirmi bırakırsa ne yaparsiniz masada tamam tek değilim ama toplum icindesin ve herkes eşli yani benim çok canim sıkıldı ille msj atmak gerekmez kendi düşünmesi lazım ama o kafada yok sokma akılla iş yürütüyoruz siz olsaniz ne yaparsiniz akıllanmasi icin
Ayrilmadimki daha barışıyım iş bulmadan o dedigin olmuyoBaşlığı görünce konuda çeyrek altın aradım yok : /
Aman gitsin görsün konuşsun ne var bunda zaten yüksek ses müzikle ne konuşacaklar ki ancak işaret dili olur
Limoncu en son konunda bu adamı boşayacağını işe girmek çalışmak istediğini yazmamışmıydın yanlış mı hatırlıyorum ne ara barıştın
Masada yanlız değildik zaten annem akrabalar vs vardı ama es dedigin karısının yanında durur yani telle oynamak degil o 15 dakka bana zarar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?