Yaz okulu

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Kızlar daha önce de konu açmıştım ama çok kararsız kaldım yine fikir almak istedim. Benim alttan dersim kaldı onu yazın alamıyorum açılmıyor onun yerine üstten 2 tane nispeten daha rahat olan dersleri almayı düşünüyorum seneye yükümü biraz hafifletmek için. Ama annemler de çok güzel bir otelde tatil ayarladılar ders alırsam tatile gidemeyeceğim, diyorum zaten bütün sene yoruldum tatil yapayım yaz okulunu boşver. Bir yandan da yazın ders almazsam da yaz çok boş geçecek gibi geliyor staj falan da yapmıyorum bu sene bilemedim. Sizce?

Yerinde olsam yaz okulundan ders Alıp bir an önce okulu bitirmeye bakardım sonra tatilini de yaparsın gezersin de
Su Süreci bir atlat da hayırlısıyla.
Tabi kendine kısa bir tatil vermeyi ihmal etme
Başarılar dilerim..

Bolumunuze gore kararim degisebilir ama su an tatil daha mantikli geliyo.

Zaten butun sene ders,sinav,stres derken yenilenmeye vakit kalmiyo.

Bolumunuze gore kararim degisebilir ama su an tatil daha mantikli geliyo.

Zaten butun sene ders,sinav,stres derken yenilenmeye vakit kalmiyo.
Eğer dersler hafif se tatili seç seneye zaten geçersin
Bölümüm zor bölüm bir dersten kaldığım için ön şartlı derslerin ikisini alamıyorum programım baya oynadı yani o yüzden yüküm hafifler diye düşündüm ama çok kararsızım

Bölümüm zor bölüm bir dersten kaldığım için ön şartlı derslerin ikisini alamıyorum programım baya oynadı yani o yüzden yüküm hafifler diye düşündüm ama çok kararsızım
Anladım canım şimdi bölümü bilmediğimizden pek yorum yapamıyoruz eğer iibf bunlardan biriyse yaz okulunu seç

bu durumda ders bence tatıle herzaman gdersın butun kıs yuk cekecegıne bu yaz tatıl yapmayıver kısı rahat gecr ablacım

Hem zaten kendıne bı bsluk ayarla da kucuk kacamak yap okula yakın bı yerlerde

Düşününce tatil cazip geliyo ama 1 hafta için 1 sene sıkılacağına gitme. Yaz okulu bitince yine ailenle bişeyler yaparsınız.

Tatile git.

Bana da tatil daha mantıklı geldi. Yaz okulu sayesinde yükünü hafifleteceksin ama bi de bunun stresi var. Hiç tatil yapmadan yeni döneme başladığında bıkkınlık daha çabuk gelecek. 4 yıllık üniversiteyi 6 yılda bitirmiş biri olarak hep önce tatil dedim, pişman değilim. :)

Bu bolum hukuksa, yaz okuluna git. Hukugu 6 senede bitirmis biri olarak soyluyorum. Yazin yedigin hurmalar olur sonra.
3 ve 4. Sinifa yigdirma derslerini sakin. Zaten yeterince isyan edeceksin.
Hukuk degil sayısal bi bölüm ama cok zor. Arasında kıyaslama yapamıyorum o yüzden sayısal bölüm oldugu icin. Aslında yaz okulu alıp tatile gidebilirim, okula 1 hafta gitmemiş olucam 1 hafta kaybediyorum ama ders saati fazla oldugu icin 2 hafta gitmemiş gibi olucam. Almışken kötü notla da geçmek istemiyorum

Evet elbette o da var dinlenmeye de ihtiyacım var :)

Yaz okuluna gitmezsen önümüzdeki dönem kaç ders alman gerekecek?
Yükün çok artacaksa kışın pişman olabilirsin tatile gittiğine.
Ama ben tatile giderdim.
Hiçbir zaman o kadar geleceği düşünen biri olmadım. :)

Güz döneminde daha sonraki dersleri almış olucam baharda da alamadıklarımı alıcam :) Kolayları aradan çıkartınca baharda sıkışmamış olucam yani. Aslında yaz okulu alıp tatile de gidebilirim ama derslerden 2 hafta geri kalmış oluyorum mantıklı mı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…