Yaz okulu

Ya aslında tam tersi değil mi haftalık ders saati daha fazla oluyor yaz okulunda daha çok şey kaçıracağım ama risk aldım artık galiba

yok ya öyle olmuyor yaz okulunda hocalarda da bir rehavet oluyor az dersin olacağı için o bir haftayı adamakıllı 2 gün çalışıp çok rahat kapatırsın. hiç aklın derslerde kalmasın tatilde. ya git tadını çıkar gitmeyeceksen giden bulunur

İşte programın yogunlugundan dolayı 2 haftalık dersi kaçıracağım için kayıp olur mu diye emin olamadım yaz okulunda alıyorum çünkü adam akıllı bi notla geçmek istiyorum :)

Olmaz olmaz, yaz okulunda hocalar da rahat olur genelde.
Yaz okuluna kalıp üstten ders ala ala son seneye dört ders bırakmıştım. Millet mezun olmak için harıl harıl çalışırken ben haftada bir ya da iki gün okula gidip öğrenciliğin dibine vuruyordum. Yaz okulunda üstten alabildiğin kadar çok ders almanı tavsiye ederim.

Edit: yaz okuluna kaldığım sürede kuzenimin düğünü için 10 gün istanbula, bir sonraki sene tatile gittim. Sıkıntı olmaz.

Normalde bölüm derslerim pek açılmıyor yaz okulunda ben de nispeten kolay olanları aradan çıkarıyım dedim.
İkisinden de vazgeçemedim tatile de gidiyorum

yaz okulu 7 hafta sürer
14 haftada 4 devamsızlık yapma hakkın vardır
7 haftada bu 2 ye tekabül eder
yani bir hafta tatile git
sonra dersler devam et bişey kaybetmezsin
program yogun görünür ama dönem içi kadar zorlayıcı geçmez yaz okulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…