- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
tampon takmakta bişey yokİlk yazdığında baktım canım.Ve tırstım sanki :) Hap alacağım sanırım
Ben P....T kulllanmıstım cnm sorun yasamadım genelde :)Bende de hap ağır basıyor,sanırım ondan alacağım.Hangi markayı kullanmıştın? Eczacı önerir dimi?
Kızlar biz hiç hesaba katmadan bayram planı yaptık ve adetim tatile gideceğimiz gün başlıyorAdet geciktirici deneyimi olanlar yardım edebilir mi? Ne almalıyım,ne zaman başlamalıyım? Bu haplarla ilgili hiç olumlu yorumlar yok internette,herkes kötülemiş nerdeyse.
Ya düşününce tuhaf geliyor asla rahat edemem ben onla,hem de adetim 6 gün sürüyor,tatilim de 6 gün.Okadar gün tamponla dolaşılmaz sankitampon takmakta bişey yok
oldukça basit
pamuklu bi fitil gibi düşünün
oraya parmağınızla ittiriyosunuz 4-6 saat sonra zaten içi sıvı dolunca yavaş yavaş aşağı geliyor ipinden tutup çekiyosunuz. bu kadar.
ama toksik şok tan ölümlere de neden olabilir yazıyor üstünde. dikkatli kullanmak lazım
Canım peki önerin nedir :) Tatile gitme diyorsun anladığım kadarıylabenimde normalde adetim sancılı geçer, bi sene tatile gittiğimde almıştım geciktirici, delirtti beni delirtti, adet olmuşsun gibi ağrın var ama olmuyosun. tatil burnumdan gelmişti. tampona sıcak bakmıyorum havuzda denizde mikrop kapma riskin var bide üstüne tampon, riske atmaya değmez bence.
Canım peki önerin nedir :) Tatile gitme diyorsun anladığım kadarıyla
Erteleme olursa bayram tatilinden yararlanamayız,senelik izin gider. O yüzden erteleme işi biraz zor.O kadar para verip denize havuza girmemek de saçma.Hormonları es geçiyorum yanihormonların ve hijyenik bakım mı tatilde denize girmekmi önemli bunun kararını vermelisin, yerinde olsam tatile giderim ama denize girmem yada imkanım varsa ertelerim. çünkü hormonları alt üstü ediyor hap gerçekten değmez
sen bilirsin canımErteleme olursa bayram tatilinden yararlanamayız,senelik izin gider. O yüzden erteleme işi biraz zor.O kadar para verip denize havuza girmemek de saçma.Hormonları es geçiyorum yani
tampon kullansanız ? kullanmadım ama haptan daha masum gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?