Yaz Tatili

ne zaman gıdıyorsun tatıle
Canım yarın akşam yola çıkacaktık, birazdan acenteyi arayacağım sigorta yaptırmıştık değişiklik ve iptal olursa paramız yanmasın diye.Eğer geç kalmamışsak yarın akşam değil de sonraki akşam çıkarız

Daha arife gününe var o zamana kadar bitmiş olur işte
Yok bitmemiş oluyor,6 gün sürüyor benim adetim Hem de 3 gündür geciktirici içtiğim için yoğun şekilde de gelmedi hala,dün bıraktım içmeyi

Aspirin içtiğim zaman çok geliyor miktarı.Acaba yine içsem de çok gelse mi? Belki yoğun olduğu dönem tatile denk gelmez ozaman?

Yok bitmemiş oluyor,6 gün sürüyor benim adetim Hem de 3 gündür geciktirici içtiğim için yoğun şekilde de gelmedi hala,dün bıraktım içmeyi
Şöyle de olabilir bazen ara ara gelebiliyor annem unredeyken kullanmıştı çok hafif ara kanamaları oldu belki sizin de öyledir.

Şöyle de olabilir bazen ara ara gelebiliyor annem unredeyken kullanmıştı çok hafif ara kanamaları oldu belki sizin de öyledir.
Ama ara kanama da olsa nasıl olacak,güvenip de bikini giyemem ki. İlaca hiç güvenim kalmadı, zaten öyle bir sancı yaptı ki artık kullanmam

Tekrar düşündüm de galiba annen gibi yapmak daha mantıklı İçmeye devam edeyim en iyisi

Tekrar düşündüm de galiba annen gibi yapmak daha mantıklı İçmeye devam edeyim en iyisi
Bence de devam edin belki ara kanama da durur, ilk günler yoğun geldiği için kanama olmuş olabilir tabi ihtimal

Bence de devam edin belki ara kanama da durur, ilk günler yoğun geldiği için kanama olmuş olabilir tabi ihtimal
Ya aslında ben bir konuda hata ettim, günde 3 kere içiliyormuş oruç tutuyorum diye öğlenler içmedim. Haklısınız,devam edeceğim ara kanama da durur belki düzenli içersem

Ya aslında ben bir konuda hata ettim, günde 3 kere içiliyormuş oruç tutuyorum diye öğlenler içmedim. Haklısınız,devam edeceğim ara kanama da durur belki düzenli içersem
Gün de ne kadar içiliyo bilmiyorum kendim kullanmadığım için İnşallah tamamen kesilir siz geliyo diye bırakmadan için durur belki.
Sizin kız değil ama regl sıkıntı olucak gibi

son 3 gune kada roluyordu ama bızımde sıgortamız varda oradan bılıyorum
pekı tampon kullanacaksın herhalde umarım uzun surmuyordur benım banyo olunca kesılıyor bırde asprın ıcınce kan sulanıyor ya ama saglıklı bı yontemmı bılemem

Gün de ne kadar içiliyo bilmiyorum kendim kullanmadığım için İnşallah tamamen kesilir siz geliyo diye bırakmadan için durur belki.
Sizin kız değil ama regl sıkıntı olucak gibi
Ayy doğru diyorsun

Cutecim adet kesici ilaç içeceğim yine eğer ordayken gelirse eczaneden alırım bir tane tampon napayım

Cutecim adet kesici ilaç içeceğim yine eğer ordayken gelirse eczaneden alırım bir tane tampon napayım
sımdıden guzel guzel tatıller dılıyorum sıze
bızde bayramdan 2-3 gunlugune yakın bır yere gıdecegız ama asıl tatıl ay sonu
cocuguna denız malzemelerı alısverısı yaptınmı ?
en eglencelısı bu olsa gerek

Biliyorum canım otelin adını da hatta
Önceki dönemlerde malzemeleri vardı,bu sene güneş kremi aldım mustelanın,kaymaması için crocks aldım. UV korumalı şapkayla kolluk da alayım mı bilmiyorum sanırım almayacağım.Sence gerekli midir Bir de nasıl hevesli görsen,mahalledeki kadınlara anne baba beni denize götürecek diyormuşBu arada tatildeyken tuvaletini alıştıracağım inş. başarılı oluruz.

Bu tatili adet geciktirici ile tamamladım oh be ne güzel oldu :) olmaya 3 gün kala başlanıyor zaten 10 gün kullanılıyor. Tatilin son günü bıraktım ertesi gün oldum normalde 2 ile 4 gün arası gelir ilaçtan sonra ama benim hemen geliyor geçen sene de öyle yaptım tatilimi tampon bana göre değil de :)

Sizde de ara kanama oldu mu? Bana eczacı 2 gün kala başla günde 3 kere iç dedi, ben niyetliyim diye sabah ve akşam içtim.Dünden beri çok az geliyor ama yine içmeye devam edeceğim günde 3e çıkaracağım bakalım

Allah allah niye olduki günde üç kere primolot mu neydi kullanmadinmi
Leke seklindeyse kesme ilacı ben okumuştum çekilme kanaması olabilir yazıyordu

havuzun ıcıne ısemesınde :d ya da ısesın sankı ısemıyorlar
bızımkı bıraz alerjık o sebeble bız avonun gunes kremını kullanıyoruyz ama hıcte haslanmadı bebecıkken mustella almıstık ama kabarıyor bızımkı. terlık mevzusuna gelınce dun e bebekten denız sandaletı aldım nasıl tatlı :)
şapka almadım takmıyor ama kolluk al derım 5-6 tl bısey hem sımıdı takarsın hem kollukları havuzun kenarında yatabılırsınız dıye dusunuyorum ınsallah :)

kıyamam ya cok guzel gececektır emınım kı
arabaylamı gıdıyorsunuz butun yolu oto koltugundamı gıdecek benı en dusunduren sey bu

Benımde adetım tatılın son 3 gunune denk gelıyor bende baslasyacagım bayramda

Umarım işe yarar tampon kullandım daha önce ama onda o kadar rahat olunmuyor

İlk defa kullanacagım adet gecıktırıcı

Benim çocuklar havzuda oldugu için sürekli ben güneş kremi havuz ayakkkabısı
Kolluk havuz gözlüğü alıyorum mutlaka

Kolluk olursa rahat edersınız küçükten çıkıp büyük havuza atlıyolar korkmuyorum yani yüzme biliyolar ama yınede rahat edemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…