buarada kızlar tampon onermısınız tatılde ama tatıldede kocasıyla kardes gıbı yatmasın yanı ben asla tampon kullanmam konu sahıbı sende kullanma derım
bende tatillerde hep kullanırım hiçte bişey olmaz umre ziyaretlerinde bile . tampon kullanma rahat olmuyor iyi tatiller :)Kızlar biz hiç hesaba katmadan bayram planı yaptık ve adetim tatile gideceğimiz gün başlıyorAdet geciktirici deneyimi olanlar yardım edebilir mi? Ne almalıyım,ne zaman başlamalıyım? Bu haplarla ilgili hiç olumlu yorumlar yok internette,herkes kötülemiş nerdeyse.
ben de düşündüm dün tamponla olmaz hakikatenYa düşününce tuhaf geliyor asla rahat edemem ben onla,hem de adetim 6 gün sürüyor,tatilim de 6 gün.Okadar gün tamponla dolaşılmaz sankiBen böyle kör talihin... Sen ne yapacaksın peki?
ama ılıskıye tamponla gıremez halıyle tatıl yanı bu :)kardes gibi yatsin denmiyor ki, bayan havuza/denize girmek istediginden sormustur diye düsünüyorum. Gündüz kullanir, aksam üzeri cikarir.
Ben dün tamponu direk eledim kafamda,aman yanlışmı taktım rezil olurmuyum, 3-4 saat doldu mu değiştirsem mi derdine düşmek istemiyorum. Gündüz de gece de rahat olayım istiyorum.Tatilim 1-2 gün olsa belki olabilir ama 1 hafta uğraşamam. Evet kimyasal içeceğim ama hap almaya karar verdimbuarada kızlar tampon onermısınız tatılde ama tatıldede kocasıyla kardes gıbı yatmasın yanı ben asla tampon kullanmam konu sahıbı sende kullanma derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?