Yaz Tatili

Araları okumadım

bir kere adet geciktirici almıştım bir sıkıntı yaşamadım. Bir sonraki ay yeni günlerim ile devam ettim

Bir başka konuda önermişlerdi ama siz geç kalmışsınız galiba

Bir kaç ay önceden öne alıcı ilaç alın; gününüz kaysın diye

2011-2012-2013-2014 tatilim ve önümüzdeki 2015 tatilinde de adet olacağım

Tampon kullanıyorum; rahatım.

Evliydin diye hatırlıyorum; yanlış hatırladı isem de denizden çıkınca pedi takıp kanatlarını kıvırıp idare edilir gibi geldi

Benim düğün tarihime denk geldiği için anasağlıktan bi ilaç yazdırmıştım canım. Dugunden yani regl dönemimden bikaç gün önce içmeye basladım düğün günü ve ertesi günde içtim sonra bıraktım. Bıraktıktan iki üç gün sonra regl olabiliyosun. Hiçbi sorun yaşamadım sadece bi sonraki ay biraz düzensiz oldu hafif farklılık vardı ama hemen attı vücudum. Yinede eczaneden gidip kendi bildiğine değilde doktor gözetiminde bişey kullan derim.

Ben tampon kullanmıştım. Tüm gün aynı tamponla durmayın ama talimatlara uyun

Bennn kullanmıştım.2 gün önceden kullanmaya başladım tatilim rahat geçmişti.Kullanmayı bıraktım regl oldum ve sonradan da bir ağrısı sızısı olmadı gözle görünür.Mecbursan yapacak bir şey yok gibi görünüyor.Sonuçta içinde kimyasal madde olan her şey zararlı,bir daha da çok zor durumda kalmadıkça kullanmazsınız.Yine de bir doktora başvurun derim :)

Yılda bir defa kullandıktan sonra bir zararı yok. Ben geçen sene tatilde kullanmıştım. Hastalandıktan sonra bile kesmişti. Bir sıkıntı da yaşamadım. Ama önceden Planlı olduğu için reglinden birkaç gün önce kullanmaya başlıyorsun. Bir eczacıdan geciktirici iste. Verdiği ilaca göre kullanma talimatını söyler hem de zaten prospektüsünde de yazar kaç gün önce başlayacağı. Ben günü çıkaramadım şuan. :)

Geciktiriciler sanci yapıyor bildigim kadariyla. Yani hasta olamiyorsun ama olmuş gibi kasiklarinda ağrı yasiyorsun.
Civan percemi var ondan ic bir hafta önce olursun. Ödem söktürücü gibi hem dogal hem zarari yok canım.

Çok şişkinliğin oluyor. Sankı yemişsin yemişsinde ,sindirememişsin gibi.. :/ Ben de öyle olmuştu. Ağrılarım oluyor kasıklarında biraz. YIne de siz bilirisniz..

Her ikisinidw kullandim tampon daha iyi nasil bisey biliyomusun bi nevi tıpa :)oyle rahatsiz etmiyor acimiyorda eczaneden bulursun geciktirici hap adet baslamadan alman lazim senin gunun ne zamansa bir iki gun kala ama hormanlari bozuk adet duzensizligi yapabilir sayet ben bunu goze aldim 10 gun tat8lde rahat etmek icin..oyle buyuk sorunlarda yasamadim

Benim de nedense, adet dönemim tatil zamanlarına denk geliyor. Ben hap kullanmayı sevmiyorum, hormonlarını alt üst ediyor. Bence tampon kullanabilirsin, denize havuza gireceğin zaman. Bende kullanamam diyordum, ama rahat bir şey. Öneririm.

DOGUM KONTROL HAPI KULLANIYORSANIZ EGER ARA VERMEYIP HAPA DEVAM EDEBİLİRSİNİZ ODA ADET OLMANIZI ENGELLİYOR...

kızlar ben sımdı agustostada 10 gun tatılde olacagım
hazıranda 5 de regl olduma caba bu aydanmı baslamalıyım kaydırmaya? ama ya kayarsa ve onumuzdekı ayda aynen devam ederse ve karında bır sıslık yaparmı acaba bu ılac?

buarada kızlar tampon onermısınız tatılde ama tatıldede kocasıyla kardes gıbı yatmasın yanı ben asla tampon kullanmam konu sahıbı sende kullanma derım

Tampon kullanin. Ben normalde kullanmam ama benimde tatilim adet dönemime denk geldi bir defa. Tampon cok rahat oluyor.

buarada kızlar tampon onermısınız tatılde ama tatıldede kocasıyla kardes gıbı yatmasın yanı ben asla tampon kullanmam konu sahıbı sende kullanma derım

kardes gibi yatsin denmiyor ki, bayan havuza/denize girmek istediginden sormustur diye düsünüyorum. Gündüz kullanir, aksam üzeri cikarir.

bende tatillerde hep kullanırım hiçte bişey olmaz umre ziyaretlerinde bile . tampon kullanma rahat olmuyor iyi tatiller :)

Ya düşününce tuhaf geliyor asla rahat edemem ben onla,hem de adetim 6 gün sürüyor,tatilim de 6 gün.Okadar gün tamponla dolaşılmaz sanki Ben böyle kör talihin... Sen ne yapacaksın peki?
ben de düşündüm dün tamponla olmaz hakikaten
benim 2 günlük bi kaçamak olacak ama belki doğum kontrol hapını hiç ara vermeden diğer pakete geçerim. böylece adet olmam 1 ay sağlığımla oynuycam ama napalım :)

kardes gibi yatsin denmiyor ki, bayan havuza/denize girmek istediginden sormustur diye düsünüyorum. Gündüz kullanir, aksam üzeri cikarir.
ama ılıskıye tamponla gıremez halıyle tatıl yanı bu :)

Ilk evlendiğim yıllar(ki bundan 7 yıl önce) bir yaz tatilinde kullandım geciktirici. Zaten amacım 3-4 gün gecikmesi yeterdi benim için. Bir sorun yaşamadım. Ilacı bırakınca adete devam ettim. Üzerinden gecen 7 yıl boyunca ağrı da adet düzensizliği de yaşamadım, üstüne 2 tane de çocuğum oldu. Tabi her bünyede daha farklı reaksiyonlar gelişebilir.
Tamponu arada ben de kullanıyorum, ama tamponla denize giremem. Deniz ve havuzda bir sürü mikrop var ve o donem herşeye daha açık vücut gibi geliyor bana.

bu gereksiz hormon ilaçlarını vücuda yükleyip dengeyi alt üst etmeye hiç gerek yok. mis gibi tampon kullanın kafanız rahat olsun.

Ben dün tamponu direk eledim kafamda,aman yanlışmı taktım rezil olurmuyum, 3-4 saat doldu mu değiştirsem mi derdine düşmek istemiyorum. Gündüz de gece de rahat olayım istiyorum.Tatilim 1-2 gün olsa belki olabilir ama 1 hafta uğraşamam. Evet kimyasal içeceğim ama hap almaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…