- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
2 senedir saldım zaten güzellik sayenizde toparlıyorum yine kendimigünaydın tatlım:) bravo sana ya çocukluyum deyip kendini salmıyorsun evde. azmine hayranım
Hava güzel olunca attım dışarı kendimimuhteşem ya :)
iyi yapmışsın. niye öyle oldu ki ballı süt iç varsa iyi gelir yada zencefil yada ıhlamur.Hava güzel olunca attım dışarı kendimi
Şuan hastayım bogazlarımda yutkunamıyorum ses yok tabi budurumda en çok oğlum mutlu çenilemiyorum diye başında ders yap diye
çook güzel canım, kolay gelsin bizde de var benzeri bir sürü parkur...Eki Görüntüle 1960423 yürüyüş parkurum
Geçen gün yediğim dondurmanın sonu üzerine ılık yerine soğuk su içtim boğazlar serviz dışı yaptım canım ıhlamur tarçın.zencefil demledin içicemiyi yapmışsın. niye öyle oldu ki ballı süt iç varsa iyi gelir yada zencefil yada ıhlamur.
allahım ya kerataya bak:))
haklısın canım bunu daha önce ben de yapıyordum..ama bizim amacımız detoks beslenmek sanırım,
Aynen canım ewe yakın böyle 3 tane park ve piknik alanı varçook güzel canım, kolay gelsin bizde de var benzeri bir sürü parkur...
bol oksijen miss gibi hava
Öyle zor olur be güzelim detoxs taze sebzelerin suyu oluyo onuda taze sıkmaklazımhaklısın canım bunu daha önce ben de yapıyordum..ama bizim amacımız detoks beslenmek sanırım,zinnia yani tüm gün bizi doyuracak bi sıvı alabilmek
bence de tatlım ama bilemedim bi bakınsıznÖyle zor olur be güzelim detoxs taze sebzelerin suyu oluyo onuda taze sıkmaklazım
İnşallah bulabilirsiniz senin ayran diyetide detoxs olarak geçiyobence de tatlım ama bilemedim bi bakınsıznzinnia ... bende zaten meyve sebzze sıkacağı yok maalesef...
evet canım... geçen gün 1 gün bile olsa o kadar zorladı ki, bir daha göze alır mıyım bilemiyorumİnşallah bulabilirsiniz senin ayran diyetide detoxs olarak geçiyo
Ben yapayım dedim uykudan gözüm açılmadı ufaklık ağlar gözlerimi açıp bakamadım çok pissss uyku yaptıevet canım... geçen gün 1 gün bile olsa o kadar zorladı ki, bir daha göze alır mıyım bilemiyorum
Ah ah böyle parkurum olsa bende yürürüm tabikiEki Görüntüle 1960423 yürüyüş parkurum
Günaydın güzelim menün afiyet olsun şimdiden kolay gelsin canımGünaydın kızlar,
Dün çok halsizdim bugün iyiyim çok şükür.
Kahvaltı yapıp, evi toparlayıp, okula gitmem lazım. 14.30 - 22.30 arası dersim var
Serumlar vücudu şişirdiği için bence kilom daha da fazla çıkıyor bu sıralar.
Bugün ki menüm belli.
Sabah kahvaltısı:
Akşam yemeği:
- 2 yumurta
- yarım domates
- 1 kibrit kutusu penir
- 5-6 zeytin
- 200 ml süt
- 6-7 ceviz (Okulda olacağım için )
Ah ah böyle parkurum olsa bende yürürüm tabiki
menün çok az ya derse konsantre olamazsın ki. yanına sandviç tarzı bişey alsaydınGünaydın kızlar,
Dün çok halsizdim bugün iyiyim çok şükür.
Kahvaltı yapıp, evi toparlayıp, okula gitmem lazım. 14.30 - 22.30 arası dersim var
Serumlar vücudu şişirdiği için bence kilom daha da fazla çıkıyor bu sıralar.
Bugün ki menüm belli.
Sabah kahvaltısı:
Akşam yemeği:
- 2 yumurta
- yarım domates
- 1 kibrit kutusu penir
- 5-6 zeytin
- 200 ml süt
- 6-7 ceviz (Okulda olacağım için )
Ah ah böyle parkurum olsa bende yürürüm tabiki
görüşürüz canımcım öpüldünCanlar görüşürüz eşime kahvaltı hazırlıyayım öpüldünüz güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?