Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Canim şimdiden dertlenme, inşallah ameliyatlık bir durum yoktur, ilaçlarla sağlığına kavuşursun bir an önce...
İnşallah güzelim rabbim kimseyi kimsesiz bırakmasın anneleriniz babalarınız hayatdayken kıymetini bilim yüzlerini güldürün hep sonradan pişman olmayın canlarım

Insallah biran evvel saligina kovusursun canim benim hepimizde ufak tepek salik pirobleri oluyor malesef bilmiyorsun yeme icmedendi havadandi kimi dindirsen muhakak agriyan bi yeri vardi sende kendini bu kadar strese salam insallah iyilescen
Benimki yeni deil diz kapaklarımda kemik büyümesi var bundan. Önce sol dizimdeki kemik çatladı ameliyat oldum şimdi diğer dizim hareket etmediğim zaman kitleniyo açamıyorum ccanım normal bi diz ağrısı deil dizlerde ayrı oluşan kemik var kendiliğinden büyüyor
Eşim bana boşuna demiyo ellden ayrısın diye hihihiiiii

Canim duz dedin orasini bu hafta hic bos oturmadim anca kosusdurmali hecdi hec dogru duzgun diyet de o kadar yapamadim amma simdi tam qaz devam sizinleyim kuzum benim cocuklarda iyidir canim ellerinden operler bitanel dikkatin ucun cox sagol
Canimsin, öp benim için güzel kızlarını...
Bende de pek diyet kalmadı, toparlamak gerek, hep birlikte toparlariz inşallah

Sabah sabah uyandım, evi topluyorum bir yandan, diğer yandan maskelerimle uğraşıyorum.hava yağmurlu, hatta bugün Akdeniz bölgesinde sağanak yağış uyarısı var, Ege'de de yağış var....

Dün tüm gün dışarıda olunca bugün de aklım, zihnim, fikrim hep dışarda..

Belki atarım kendimi yollara...

Kolay gelsin canım maskelerine hayranım senin aynen canım hava yağmurlu dünden beri yağıyor burda. Bu havada çıkıp ıslanma canım hastalanma fıstık

Günaydın canım sen eşin çocuklar nasıllar

Kolay gelsin canım maskelerine hayranım senin aynen canım hava yağmurlu dünden beri yağıyor burda. Bu havada çıkıp ıslanma canım hastalanma fıstık
Ah kuzummmm 18 yıllık çalışma hayatında ne yağmurlar,karlar da banyo yapıp evden çıktık yıllarca,şimdi mi hasta olacam acı patlıcani kırağı çalmaz şeker miyim eriyeyim, bir şeycik olmaz, merak etme sen

günaydınlaaaar
sempatik_kiz allah yardımcınız olsun canım inşallah kısa zamanda atlatırsınız sıkıntılarınızı
Gunel huseyinli iyiyiz canım sağol sizin de iyi olmanıza sevindim
no_name_ dün gece bir yağmur yağdı, gök delindi sanki.. sık sık uyandım çok korktum.. Daha önce sel felaketi olmuştu çünkü. neyse ki durdu şimdi biraz. hafif yağan yağmurda gezmeye bayılırımm mis gibi:)
Mevsimlerden roma zinnia nasılsınız canlaar
gününüz çoook güzel geçsinnn

Günaydın canım, senin de günün çok güzel gecsin

Haklısın hamd olsun demek daha doğru sanırım. Ama ne bileyim dışarıdan başkalarının yaşadıklarını duyuyorum ya beterin beteri var manasında diye demistim.

Günaydın canlarr
sempatik_kiz inşallah sıkıntıların tez zamanda geçer,
belki yardımcı olabileceğimiz bir şey olur anlatmak istersen buralardayız biz
Amin cnm çok teşekkür ederim.

Günaydın kızlar
Günlerdir kendimi çok saldım. Artik aynaya bakınca bile kendimi iyi hissetmiyorum.

Bugün yarim saat kadar bir boşluğum var. Kuaföre gidip kaş aldırmak istiyorum. Sonrasında yine koşturmalara devam. Bugün cok onemli bir dersim var. Okula gitmem şart.

İnşallah seninde yüzünden tebessümün eksilmediği bir gün olsun canım iyiyiz sabah koşturması sen nasılsın cankuş

Git bakımını yaptır mutlu ol canım bazen küçük deişiklikler bile insana iyi geliyo
Derslerinde başarılar güzelim Allah yardımcın olsun

Hangi ders kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…