- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
- 83
İnşallah güzelim rabbim kimseyi kimsesiz bırakmasın anneleriniz babalarınız hayatdayken kıymetini bilim yüzlerini güldürün hep sonradan pişman olmayın canlarımCanim şimdiden dertlenme, inşallah ameliyatlık bir durum yoktur, ilaçlarla sağlığına kavuşursun bir an önce...
Benimki yeni deil diz kapaklarımda kemik büyümesi var bundan. Önce sol dizimdeki kemik çatladı ameliyat oldum şimdi diğer dizim hareket etmediğim zaman kitleniyo açamıyorum ccanım normal bi diz ağrısı deil dizlerde ayrı oluşan kemik var kendiliğinden büyüyorInsallah biran evvel saligina kovusursun canim benim hepimizde ufak tepek salik pirobleri oluyor malesef bilmiyorsun yeme icmedendi havadandi kimi dindirsen muhakak agriyan bi yeri vardi sende kendini bu kadar strese salam insallah iyilescen
Canimsin, öp benim için güzel kızlarını...Canim duz dedin orasini bu hafta hic bos oturmadim anca kosusdurmali hecdi hec dogru duzgun diyet de o kadar yapamadim amma simdi tam qaz devam sizinleyim kuzum benim cocuklarda iyidir canim ellerinden operler bitanel dikkatin ucun cox sagol
Günaydın tatlım, hayırlı cumalar olsun insallahhhhGünaydın fıstıklar hayırlı cumalar canlar
Yüzünüzün güldüğü stresten uzak bol eksili az yorulmalı bir gün olsun inşallah
Kolay gelsin canım maskelerine hayranım senin aynen canım hava yağmurlu dünden beri yağıyor burda. Bu havada çıkıp ıslanma canım hastalanma fıstıkSabah sabah uyandım, evi topluyorum bir yandan, diğer yandan maskelerimle uğraşıyorum.hava yağmurlu, hatta bugün Akdeniz bölgesinde sağanak yağış uyarısı var, Ege'de de yağış var....
Dün tüm gün dışarıda olunca bugün de aklım, zihnim, fikrim hep dışarda..
Belki atarım kendimi yollara...
Günaydın canım sen eşin çocuklar nasıllarGunaydin hayirli sabahlar cumanizda mubarek kizlar bu sabah hepinize ilk once huzur salik mutluluk diliyorum Rebbim kimin ne sikintisi varsa derdi varsa derdine derman olsun hepinizin o yuzunuzdan guluş eskik olmasin .
Hec birinizi salikla imtahan etmesin şukurler olsun sabahi bize acdiran yaradanimiza hemd olsun..
Hepinizi ozledim canlarim benim .
Mevsimlerden roma canim sanada cok cok kecmis olsun diyetdi falan derken saligindan olma canim benim.insallah tez bir zamanda kecer.
sempatik_kiz canim bende senin kimi bu hafta hic ugrayamadim ugrasamda cok yazamadim.
Insallah sikintilarin biran evvel kecer .
no_name_ bitanem sen nasilsin tatlim okudum okudum yazilariniza doyamadim ayol o canta bilerzik neydi oyle baka baka kala kaldim......superdi ben bayildimsa kim bilir cocuk nasil beyenir..@latiyya bacim sen nasilsin mercimek nasildi insallah ikinizde iyisiniz zinnia canim sen nasilsin ...
Aranizda isim yazmadigim varsa kusura bakmayin hepinizi selamliyorum .
Ve ben burdayim .
Bu sabah bir bardak kaynara yakin suya sirke limon katdim icdim.
Bugun insallah sporda yapmayi pilanliyorum insallah
Ah kuzummmm 18 yıllık çalışma hayatında ne yağmurlar,karlar da banyo yapıp evden çıktık yıllarca,şimdi mi hasta olacamKolay gelsin canım maskelerine hayranım senin aynen canım hava yağmurlu dünden beri yağıyor burda. Bu havada çıkıp ıslanma canım hastalanma fıstık
Günaydın canım, senin de günün çok güzel gecsingünaydınlaaaar
sempatik_kiz allah yardımcınız olsun canım inşallah kısa zamanda atlatırsınız sıkıntılarınızı
Gunel huseyinli iyiyiz canım sağol sizin de iyi olmanıza sevindim
no_name_ dün gece bir yağmur yağdı, gök delindi sanki.. sık sık uyandım çok korktum.. Daha önce sel felaketi olmuştu çünkü. neyse ki durdu şimdi biraz. hafif yağan yağmurda gezmeye bayılırımm mis gibi:)
Mevsimlerden roma zinnia nasılsınız canlaar
gününüz çoook güzel geçsinnn
Hayırlı cumalar canım amin güzel duaların için
Rabbim biran önce sizinde olan sıkıntılarınızı gidersin güzelim inşallah
Hastalık ve sıkıntı anında şükür etme canım hamd et hastalıga sıkıntıya şükür edilmez rabbim vermesin çogalır sıkıntılar hamd etmek gerekir buna hamd olsun beterini vermesin hem size hem bizlere canım
Amin cnm çok teşekkür ederim.Günaydın canlarr
sempatik_kiz inşallah sıkıntıların tez zamanda geçer,
belki yardımcı olabileceğimiz bir şey olur anlatmak istersen buralardayız biz
İnşallah seninde yüzünden tebessümün eksilmediği bir gün olsun canım iyiyiz sabah koşturması sen nasılsın cankuşgünaydınlaaaar
sempatik_kiz allah yardımcınız olsun canım inşallah kısa zamanda atlatırsınız sıkıntılarınızı
Gunel huseyinli iyiyiz canım sağol sizin de iyi olmanıza sevindim
no_name_ dün gece bir yağmur yağdı, gök delindi sanki.. sık sık uyandım çok korktum.. Daha önce sel felaketi olmuştu çünkü. neyse ki durdu şimdi biraz. hafif yağan yağmurda gezmeye bayılırımm mis gibi:)
Mevsimlerden roma zinnia nasılsınız canlaar
gününüz çoook güzel geçsinnn
Git bakımını yaptır mutlu ol canım bazen küçük deişiklikler bile insana iyi geliyoGünaydın kızlar
Günlerdir kendimi çok saldım. Artik aynaya bakınca bile kendimi iyi hissetmiyorum.
Bugün yarim saat kadar bir boşluğum var. Kuaföre gidip kaş aldırmak istiyorum. Sonrasında yine koşturmalara devam. Bugün cok onemli bir dersim var. Okula gitmem şart.
Beterin beteri var bugünümüze hamd olsun de canım benimHaklısın hamd olsun demek daha doğru sanırım. Ama ne bileyim dışarıdan başkalarının yaşadıklarını duyuyorum ya beterin beteri var manasında diye demistim.
Amin cnm çok teşekkür ederim.
Ah kuzummmm 18 yıllık çalışma hayatında ne yağmurlar,karlar da banyo yapıp evden çıktık yıllarca,şimdi mi hasta olacamacı patlıcani kırağı çalmaz şeker miyim eriyeyim, bir şeycik olmaz, merak etme sen
Hangi ders kuzumGünaydın kızlar
Günlerdir kendimi çok saldım. Artik aynaya bakınca bile kendimi iyi hissetmiyorum.
Bugün yarim saat kadar bir boşluğum var. Kuaföre gidip kaş aldırmak istiyorum. Sonrasında yine koşturmalara devam. Bugün cok onemli bir dersim var. Okula gitmem şart.
Kız başka tarafa bak. Zalımmmııııı bu arkadaşınoda arkadaşım katmer, tahinli çörek getirmiş
bakıyom öyle
ööyle bakıyomm
bidaa bakıyommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?