Yok yavvKız başka tarafa bak. Zalımmmııııı bu arkadaşın
Yaaaaaa, tam sopalikmis o da.gitsin başka yerde yesinoda arkadaşım katmer, tahinli çörek getirmiş
bakıyom öyle
ööyle bakıyomm
bidaa bakıyommmm
Afiyet olsun deseydin ben sizi düşünüyorunda diyet yapıyorum kilo almayın yaz geliyo diyeYok yavv
kızıyorlar bana
senin yüzünden birşey alamıyoz diye
tahinlinin ucundan 1 parmak attım ağzıma
ohh iyi geldi
Git bakımını yaptır mutlu ol canım bazen küçük deişiklikler bile insana iyi geliyo
Derslerinde başarılar güzelim Allah yardımcın olsun
Bundan sonra böyle diyeceğim :)Beterin beteri var bugünümüze hamd olsun de canım benim
Hangi ders kuzum
Güzel ders, hoca daha güzel kaçırma fikrimceBundan sonra böyle diyeceğim :)
Stratejik yönetim. Aslında ders önemli değilde hocası değişmiş. Artık bu dersi bulunduğumuz ilçenin kaymakamı verecekmiş.Hayır yani kaymakamın akademisyen olarak okulda ne işi var. Onu da anlamadık ya neyse...
Yeni hoca demek yeni kurallar demek mecburen gitmem lazım.
iç canım iç ama 2 yeter dediğin gibiAz önce kuzenim aradı, buluşup Alis verişe gideceğiz ve sonra iki bira içeriz dedik..Gitti benim diyet yine
Bu diyet süresince nasıl sosyalleşmeden duracagiz yahu...Koruma gibi resmen diyetim 4 gün aç 3 gün cozutmali..
Güzel ders, hoca daha güzel kaçırma fikrimce
Evet maalesef eğitim feci durumdaİnşallah dediğin gibi olur. Açığa alınma olayları nedeniyle okuldaki akademisyenlerin %90'ı değişti. Şuan için gerçekten nitelikli bir hoca hiç karşımıza çıkmadı. Gerçi gidenlerde iyi değildi zaten. Ama keşke yerine gelenler iyi olsada bu eğitim sistemi bir nebzede olsa değişse
Koptu ayaklarım şimdi oturabildik dahaiç canım iç ama 2 yeter dediğin gibi
4 ay olur süremiz needelimmm
sonra yazın az alırız sonra yine devam ederiz böyle devam ederiz işte
yap canım yapKizlar 30 dakadi koşuyorum 20 dakada kosub incem spor yapdikca aciliyorum spor benim hayatimdi bunun anladigim bana yeter bir kacamakda yapmasam kilolar gidecek hayrlisi ne deyim artik
Tatlım mehter takımı gibi iki ileri bir geri gidiyonAz önce kuzenim aradı, buluşup Alis verişe gideceğiz ve sonra iki bira içeriz dedik..Gitti benim diyet yine
Bu diyet süresince nasıl sosyalleşmeden duracagiz yahu...Koruma gibi resmen diyetim 4 gün aç 3 gün cozutmali..
Maşallah canım spor candırKizlar bugunku sporum
7 km yuruş aralardada koşdum karnima streç sarmisdim baya terletdi.
Kizlar bugun 2 defada apartmanda 4 katda oturyoruz indim kalkdim 2 defa sonrada ev işleri yapdim bugun anlayacaginiz haraketli kecdi gunorta gozleme yedim amma aksam hic bisey yemicem cay icerim su icerim yogurt kuru yerim zencefil tarcinli..ben bugunluk bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?